הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן?

מצב
השרשור נעול

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
קיבלתי תשובה אפשר לנעול

נערך לאחרונה:
אתה סהכ באחוז שומן נמוך כ 13-14 הייתי מעריך.
בסיס טוב וגנטיקה לא רעה.
אם בפווארליפטינג אתה חפץ, אז תמשיך במגמה.
מידי כמה זמן אתה יכול לעשות לעצמך חיטובון של חודש בעיקר גם כדי להוריד נוזלים.

• פותח/ת השרשור
אתה סהכ באחוז שומן נמוך כ 13-14 הייתי מעריך.
בסיס טוב וגנטיקה לא רעה.
אם בפווארליפטינג אתה חפץ, אז תמשיך במגמה.
מידי כמה זמן אתה יכול לעשות לעצמך חיטובון של חודש בעיקר גם כדי להוריד נוזלים.
זה התכנון לעשות חודש של חיטוב עם שילוב חמוד כזה של בילדינג.

כרגע אני גם סוג של תקוע במשקל 78 קג לא זז גם נורא קשה לי לעלות חיטוב יהיה םתרון נחמד, קודם אגיע למטרות שלי במשקלי עבודה ואז ניתן קצת

לא הבנתי מה הטעם לחיטוב , אתה מעוניין בלהרים כמה שיותר , מה גם שאתה על אחוז שומן לא גבוהה .

אני חושב שאתה קצת מבולבל במטרות שלך , הייתי מציע אולי לעשות תוכנית של בילדינג עם בנץ,סקוואט,מילטרי,בנט אובר,דד ליפט 3*5/5*5 לעלות אימון כוח פעם/פעמיים בשבוע . ופעמיים בשבוע בילדינג .

נשמע מימה שאתה רושם , שאתה מעוניין בלהרים כבד אבל יותר חשוב לך המראה החיצוני , תנסה לשלב ושים דגש על מה שחשוב לך , שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הטעם לחיטוב , אתה מעוניין בלהרים כמה שיותר , מה גם שאתה על אחוז שומן לא גבוהה .

אני חושב שאתה קצת מבולבל במטרות שלך , הייתי מציע אולי לעשות תוכנית של בילדינג עם בנץ,סקוואט,מילטרי,בנט אובר,דד ליפט 3*5/5*5 לעלות אימון כוח פעם/פעמיים בשבוע . ופעמיים בשבוע בילדינג .

נשמע מימה שאתה רושם , שאתה מעוניין בלהרים כבד אבל יותר חשוב לך המראה החיצוני , תנסה לשלב ושים דגש על מה שחשוב לך , שיהיה בהצלחה.

לא, לא חשוב לי יותר המראה החיצוני אם הוא היה חשוב לי הייתי עושה תוכנית בילדינג.
פשוט מסקרן אותי האחוז שומן שאני נמצא עליו.
ומצד שני נורא קשה לי כבר לאכול כמויות של אוכל אני רוצה קצת הפסקה מזה, לא כרגע אבל בעתיד שאגיע למטרות שלי במשקלים.
גם הפסקה של חודש מהכמויות של הקלוריות תעשה לי טוב לנפש ועל הדרך הפסקה מהעצימות של המשקלים...

זה כבר משהו אחר , אתה פחות רוצה חיטוב , אתה פשוט קצת רוצה לשחרר את המשטר תזונה .

שיהיה בהצלחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית