הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסים חדשים ותחבורה ציבורית

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
לא הבנתי מה חשבת שיקרה ? הראש הממשלה הקודם בזבז כמויות של כספים בקדנציה האחרונה שלו כמו לתת לאזרחים מענקים והתנהלות כלכלית ככ גרועה בתקופת הקורונה עד שהגרעון טפח לממדים מטורפים.

איך חשבת שנחזיר את הכסף הזה ?

זה בדיוק מה שחשבתי שיקרה, בגלל זה זה מצחיק אותי הדיבורים על שינוי וריפוי.
אני לא אמרתי שלא אעלה מיסים, שר האוצר אמר. ובגלל זה כל הבטחות השווא האלה מצחיקות אותי בדיוק כמו העובדה שאתה חושב שבתקופת השלטון של נתניהו זרקו שטרות על הרצפה וחילקו לכל מי שרצה.
מי חשב על הרעיון של להעלות מיסים בשביל לכסות על הגירעון (שהתחיל הרבה לפני נתניהו)? גאונים.
למדוד את הגירעון הלאומי בתקופת הקורונה זאת בדיחה עצובה, למרות שהייתה מדיניות פזרנית בתקופה הזאת זה השפיע באחוזים בודדים מסכום הגירעון ובתקופה שכל מדינה בעולם כולו הייתה בגירעון ובירידה בתוצר הלאומי, וגם עם נתניהו היו באים מיסים כי אף אחד לא ישלם על זה מהכיס שלו. לפחות שחברי הממשלה הזאת לא יצחקו עלינו עם הדיבורים על שינוי וריפוי, הם מפזרים כספים עם החוק הנורבגי אפילו יותר מקודמיהם, הם מטילים מיסים הזויים בדיוק כמו קודמיהם, והם אפילו יותר חלאות מקודמיהם כי קודמיהם לא נשענו על שמאל רדיקלי כמו מרצ וטרוריסטים כמו רעמ שמחזיקים את המדינה הזאת מהביצים (וכן, אני יודע שגם ביבי דיבר איתם ובלה בלה בלה, ביבי רצה להקים ממשלה בהימנעות רעמ בעוד שהממשלה הזאת כבר נתנה את כל הנגב לרעמ והיד עוד נטויה).

יש כמה מיסים גרועים - המס על חד"פ ועל סוכר, מס על ביטוחי בריאות פרטיים. יש כמה רפורמות מעולות - הקלות ביבוא, במשרד התקנים, שקיפות באגודות עותמניות, מס גודש (אמור לשפר גם את התחב"צ כי פקקים פוגעים ביעילות של תחב"צ). קצת שכחנו שככה בעצם מתנהלת כל ממשלה כי הממשלה הקודמת סירבה בתוקף לעבוד על הרכבת תקציב והממשלה לפניה העדיפה להגדיל משמעותית את הגרעון.

קשה להגיד מה יהיה השינוי נטו ביוקר המחיה, אבל סביר שיעלה בממוצע בהתחלה כי המדינה בגרעון עצום (עוד הרבה מלפני הקורונה, בחסות כחלון) שרק הלך וגדל בשנה האחרונה עם הרבה תירוצים ומעט מחשבה אבל בטווח הארוך ירד. כמו שזה נראה כרגע, ליברמן הולך בדרכו של נתניהו שב-2003 היה אולי האיש השנוא במדינה ולימים מוצב כאחד משרי האוצר הטובים בישראל. כמה שאיימו עלינו בממשלת שמאל סוציאליסטית ובינתיים עוברות פה רפורמות שלא היינו חולמים עליהן גם אם מילטון פרידמן היה ראש ממשלה.

629D4A57-0814-49AB-988E-DF8C7DF8DA71.jpeg
אחלה שינוי:
https://twitter.com/kann_news/status/1422968788547481608?s=20

נערך לאחרונה:
החליפו סוס מנצח בכמה חמורים וזאת רק ההתחלה.

שום שנאה רק עובדות להראות שהוא קשקשן פי כמה מקודמו, שינוי וריפוי רציתם...

לפני חצי שעה הם הכריזו על עמידה מאחורי האירוע, מה רצית? שהוא כבר יהיה שם עם טרנינג ועוזי?

החליפו סוס מנצח בכמה חמורים וזאת רק ההתחלה.

שום שנאה רק עובדות להראות שהוא קשקשן פי כמה מקודמו, שינוי וריפוי רציתם...
ככה או ככה אי אפשר להיכנס למלחמה סתם ככה עם חיזבאללה. זה לא דבר פשוט להגיד יאאלה נכנסים רגלית. בישביל כניסה רגלית צריך להגיע למצב ממש ממש ממש ממש קיצוני כי תאמין לי שאם יהיה כניסה רגלית יהיה לנו אבדות.

ככה או ככה אי אפשר להיכנס למלחמה סתם ככה עם חיזבאללה. זה לא דבר פשוט להגיד יאאלה נכנסים רגלית. בישביל כניסה רגלית צריך להגיע למצב ממש ממש ממש ממש קיצוני כי תאמין לי שאם יהיה כניסה רגלית יהיה לנו אבדות.
ברור. ובתור אחד שמכיר את הזירה היטב אני גם נגד ויודע מה המחיר בחיי אדם שנשלם.

בכל אופן זה היה להבהיר שבעקבות החלפת הממשלה לממשלה עוד יותר לא מוצלחת ואף מסוכנת אין מתנה טובה מזאת לאויב.

אין שום סיבה והצדקה לכניסה רגלית , העולם התקדם , עושים את המקסימום שיהיה כמה שפחות פגיעה בחפים מפשע אבל זה לא אמור להיות על חשבון חיי אדם מהצד שלנו או פצועים מהצד שלנו , עושים התקדמות מצד היכולות הטכנולוגיות . מצידי שהחייל רגלי יהפוך להיות צבא שמסתבוב בגבולות לשמור כניסה של מסתננים וחדירה של מחבלים , ובתוך הערים הערביות והמעורבות , כל מה שקורה מחוץ לשטחנו כרגע אין שום סיבה להפעיל חייל רגלי ! להשתמש שיגור טילים , חיל אוויר וחיל הים .

אין שום סיבה והצדקה לכניסה רגלית , העולם התקדם , עושים את המקסימום שיהיה כמה שפחות פגיעה בחפים מפשע אבל זה לא אמור להיות על חשבון חיי אדם מהצד שלנו או פצועים מהצד שלנו , עושים התקדמות מצד היכולות הטכנולוגיות . מצידי שהחייל רגלי יהפוך להיות צבא שמסתבוב בגבולות לשמור כניסה של מסתננים וחדירה של מחבלים , ובתוך הערים הערביות והמעורבות , כל מה שקורה מחוץ לשטחנו כרגע אין שום סיבה להפעיל חייל רגלי ! להשתמש שיגור טילים , חיל אוויר וחיל הים .
ברור
אני נגד כניסה רגלית גם.

האמת שרוב הרפורמות המוצעות טובות מאוד. סתם יש פופוליזם זול עם החקלאים בארץ שטוב מאוד שיתחילו ייבוא כי לירקות והפירות בארץ יש טעם מזעזע יחסית למה שאני צורך לי פה באיטליה.
לגבי מס גודש, מצויין רק בתנאי שההכנסות ילכו לכיוון שיפור התחב"צ
ושינוי התקינה ככה שיהיה יותר קל לייבא.

מעולה שביבז עף יחד עם הקואליציה הקודמת שלו שבמשך 12 שנה רק הגדילו את הפקקים, חימשו את האוייבים והעלו את יוקר המחייה

שיתחילו ייבוא כי לירקות והפירות בארץ יש טעם מזעזע יחסית למה שאני צורך לי פה באיטליה.
מה? המחיר אולי מזעזע אבל הטעם של הפירות והירקות בארץ לא משתווים לשום פרי או ירק שאכלתי באירופה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית