לא הבנתי מה חשבת שיקרה ? הראש הממשלה הקודם בזבז כמויות של כספים בקדנציה האחרונה שלו כמו לתת לאזרחים מענקים והתנהלות כלכלית ככ גרועה בתקופת הקורונה עד שהגרעון טפח לממדים מטורפים.
איך חשבת שנחזיר את הכסף הזה ?
זה בדיוק מה שחשבתי שיקרה, בגלל זה זה מצחיק אותי הדיבורים על שינוי וריפוי.
אני לא אמרתי שלא אעלה מיסים, שר האוצר אמר. ובגלל זה כל הבטחות השווא האלה מצחיקות אותי בדיוק כמו העובדה שאתה חושב שבתקופת השלטון של נתניהו זרקו שטרות על הרצפה וחילקו לכל מי שרצה.
מי חשב על הרעיון של להעלות מיסים בשביל לכסות על הגירעון (שהתחיל הרבה לפני נתניהו)? גאונים.
למדוד את הגירעון הלאומי בתקופת הקורונה זאת בדיחה עצובה, למרות שהייתה מדיניות פזרנית בתקופה הזאת זה השפיע באחוזים בודדים מסכום הגירעון ובתקופה שכל מדינה בעולם כולו הייתה בגירעון ובירידה בתוצר הלאומי, וגם עם נתניהו היו באים מיסים כי אף אחד לא ישלם על זה מהכיס שלו. לפחות שחברי הממשלה הזאת לא יצחקו עלינו עם הדיבורים על שינוי וריפוי, הם מפזרים כספים עם החוק הנורבגי אפילו יותר מקודמיהם, הם מטילים מיסים הזויים בדיוק כמו קודמיהם, והם אפילו יותר חלאות מקודמיהם כי קודמיהם לא נשענו על שמאל רדיקלי כמו מרצ וטרוריסטים כמו רעמ שמחזיקים את המדינה הזאת מהביצים (וכן, אני יודע שגם ביבי דיבר איתם ובלה בלה בלה, ביבי רצה להקים ממשלה בהימנעות רעמ בעוד שהממשלה הזאת כבר נתנה את כל הנגב לרעמ והיד עוד נטויה).