הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסים חדשים ותחבורה ציבורית

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
ראיתי יותר מידי מבנים שבנו לגובה בשנים האחרונות שבערך רבע מהדירות בכל בניין שייכות לקבלן שלא מצליח להשכיר\למכור אותן כי הוא דורש יותר מידי (הגיוני דירת 4 חדרים בפריפריה של ירושלים לבקש בערך 5K שכירות?? אולי אני לא מחובר למציאות בשוק?) ויוצא שגם הקבלן מפסיד וגם מי שמחפש לגור מפסיד.

ואז שים לב מה קורה - הקבלנים שבונים בניין, לא מצליחים למכור את הדירות בו נתקעים עם הדירות הללו ואז מה קורה ? הם מתחילים להתחרות עם משקיעי הנדל"ן שקנו דירות וגם אולי שיפצו אותם ומשכירים לאנשים.

רציתם "רק לא ביבי"
תהנו.
אני נהנה, הנאשם עף המדינה משתפרת כל יום שהוא וחבריו באופוזיציה.
לא טוב לך?לא מרוצה?אתה מוזמן להתלונן או להגר למדינה אחרת עם אותו סגנון ניהול שאתה מעוניין בו-רוסיה\סין\ונצואלה.

מאחל לך לבלות במחנה עבודה באחת מהמדינות שתיארת רק בגלל הזלזול שלך בסבל של אנשים
שטוף מוח חסר בינה "סגנון ניהול" עלאק
אתה מאחל לעצמך אותו דבר?כיוון שהינך מזלזל בסבל של אנשים.
אנא ממך, הסבר לי כיצד אני שטוף מח וחסר בינה?😃
הא, גם על הדרך תסביר לי מה לא נכון בהגדרה "סגנון ניהול" במשפט שכתבתי.

בסין היית מקבל ציון 1 במערכת דירוג אזרחים, ברוסיה הממשל מסוגל לסמן אותך ובונצואלה ממזמן כבר אין ערך לזכויות אדם ויש מצב שתהפוך שם לרכוש של קיצוני כלשהו.

גם אני לא מחבב את נתניהו, אבל תירגע.

אתה מאחל לעצמך אותו דבר?כיוון שהינך מזלזל בסבל של אנשים.
אנא ממך, הסבר לי כיצד אני שטוף מח וחסר בינה?😃
הא, גם על הדרך תסביר לי מה לא נכון בהגדרה "סגנון ניהול" במשפט שכתבתי.
התהום הזאת עמוקה מידי
חבל על הזמן של שנינו

התהום הזאת עמוקה מידי
חבל על הזמן של שנינו
אז בעצם אתה מבלבל את המח וכאשר אתה נדרש לפרט ולהסביר, אתה בורח.
ביביסט ממוצע.
בסין היית מקבל ציון 1 במערכת דירוג אזרחים, ברוסיה הממשל מסוגל לסמן אותך ובונצואלה ממזמן כבר אין ערך לזכויות אדם ויש מצב שתהפוך שם לרכוש של קיצוני כלשהו.

גם אני לא מחבב את נתניהו, אבל תירגע.
על סמך מה אתה קובע כמה הייתי מקבל בתור אזרח?
בישראל ממשלת הנאשם סימנה אותך גם-ש"ס, יהדות התורה והליכוד.
בממשל הנאשם אין לכלום אם אינך חרדי או מקורב לצלחת, אם נתעמק אז פה באחת מהכתות הינך יכול להפוך גם לרכוש[בדגש אם אתה אישה].
הדרך שכולנו היינו הופכים לרכוש או סתם לעבדים הייתה לא ארוכה.

אין מה להירגע, הצעתי לו 2 אופציות. לא כפיתי עליו כלום ולא איחלתי לו דבר. לעומת, הביביסט בתגובה מעלייך.

לא מבין על מה הדיון פה האם אנחנו אותו כמו סין ונאצולה ורוסיה?
התשובה היא לא אבל אנחנו מאוד קרובים וזה לא בגלל ביבי זה בגלל המערכת.
דרך אגב ונאצלוה הגיעו למצב הזה בגלל שהיה להם כמות גדולה מדיי של שמאלים שלא יודעים חשבון פשוט

דרך אגב ונאצלוה הגיעו למצב הזה בגלל שהיה להם כמות גדולה מדיי של שמאלים שלא יודעים חשבון פשוט

השמאל הקומוניסטי הוא ממש לא כמו השמאל בארץ. ואגב, הליכוד עם החרדים חילקו פה כספים למגזרים לא יצרניים בעליל והכניסו אותנו לגירעון פעם אחר פעם שקצת מצחיק שאתה כאילו אומר שהשמאל בארץ יכול לגרום לנו להפוך לוונצואלה למרות שזה בדיוק מה שהימין הישראלי עושה

לא, זה לא הדיון פה. הדיון שאני פתחתי הינו על המירמור של הביביסטים בפורום, הצעתי להם דרכים לטפל בזה.
וכמו שהבחור מעלי אמר, השמאל בארץ אינו כמו השמאל שקיים בונצואלה או שהיה בברזיל עד הנשיא המטורלל שיש כיום.

השמאל הקומוניסטי הוא ממש לא כמו השמאל בארץ. ואגב, הליכוד עם החרדים חילקו פה כספים למגזרים לא יצרניים בעליל והכניסו אותנו לגירעון פעם אחר פעם שקצת מצחיק שאתה כאילו אומר שהשמאל בארץ יכול לגרום לנו להפוך לוונצואלה למרות שזה בדיוק מה שהימין הישראלי עושה
א מתי אמרתי שהשמאל בארץ דומה לשמאל בואנצלויה? אמרתי שמאלים גרמו למצב הזה לא ביבי.
ב אתה משחק במשחקים מה הקשר עכשיו לחרדים?אנחנו במצב כמו מדינות סין רוסיה ואנצולה? לא

כמו שאמרתי המערכת בישראל דפוקה ובנויה על תשתית מאפ''י שנראה מימי קדם תקנו את זה קודם ואז מצדי תמשיכו במלחמת הכתות הזאת הרק לא ביבי vs כת רק הביבי.
לא, זה לא הדיון פה. הדיון שאני פתחתי הינו על המירמור של הביביסטים בפורום, הצעתי להם דרכים לטפל בזה.
וכמו שהבחור מעלי אמר, השמאל בארץ אינו כמו השמאל שקיים בונצואלה או שהיה בברזיל עד הנשיא המטורלל שיש כיום.
איזה מצחיק זה אם המצב היה הפוך היינו מציעים פה דרכים לטפל במרמור שלך.

פתאום מירי רגב מכלוף סיבוני נזכרה שהיא ''מזרחית'' ושצריך להקים ליכוד מזרחי יותר!

היא שכחה שאתמול הלשון שלה הייתה בתחת של מנהיג אצולה ''לבן'' שגר בקיסריה 🤦‍♂️

הליכוד מתפורר?!
ההיתכן שעבד כי ימלוך?
הבינו שבנ׳גמין לא יהיה יותר ראש הממשלה,אז צריך להמציא ״מודל״ אחר?
אני לא מבין אותם.
במקום שיהיו מאוחדים להוריד את שלטון הדמיקולו
הם מתחילים לריב בינהם לבין עצמם...

פתאום מירי רגב מכלוף סיבוני נזכרה שהיא ''מזרחית'' ושצריך להקים ליכוד מזרחי יותר!

היא שכחה שאתמול הלשון שלה הייתה בתחת של מנהיג אצולה ''לבן'' שגר בקיסריה 🤦‍♂️
אלוהים ישמור הבחורה הזאת היא פשוט בדיחה מהלכת,אני כול כך שמח שלא נאלצתי לשמוע את הקול של המטומטמת הזאת כבר כמה חודשיים.

אלוהים ישמור הבחורה הזאת היא פשוט בדיחה מהלכת,אני כול כך שמח שלא נאלצתי לשמוע את הקול של המטומטמת הזאת כבר כמה חודשיים.
נו עוד בדיחה מהלכת אחת מתוך 120, מהתבטאויות הלא פחות מטומטמות אבל הרבה יותר מהותיות של חברי ושרי הקואליציה אתה פשוט מתעלם?

נו עוד בדיחה מהלכת אחת מתוך 120, מהתבטאויות הלא פחות מטומטמות אבל הרבה יותר מהותיות של חברי ושרי הקואליציה אתה פשוט מתעלם?
די די אתה כול כך עסוק בלרדת על כול מי שלא ביבי שאתה כבר עיוור לעובדה שהתבטאתי מספר פעמים נגד גם חברי הקוליצאה לפני ואחרי שהם היו בממשלה. אני שונא את מירי רגב אין פה קשר לזה שהיא מקרובת לביבי או לא היא פשוט מטומטמת

די די אתה כול כך עסוק בלרדת על כול מי שלא ביבי שאתה כבר עיוור לעובדה שהתבטאתי מספר פעמים נגד גם חברי הקוליצאה לפני ואחרי שהם היו בממשלה. אני שונא את מירי רגב אין פה קשר לזה שהיא מקרובת לביבי או לא היא פשוט מטומטמת
בסקאלה של אמירות מטופשות מה שיוצא לה מהפה ומה שיצא במשך השנים לא משתווה לאמירות של אלה שהחליפו אותה, זה כל מה שאני אומר. אני לא מגן על אף אחד, כולם מושחתים עם התבטאויות מפגרות מפה עד הודעה חדשה, אבל אני שונא חוסר אובייקטיביות.

שורה תחתונה - אם עושה לך טוב על הלב שהצווחנית באופוזיציה אבל יאיר גולן, מיכאלי, רם בן ברק בר לב ושאר החברה מהקואלציה משלשלים מהפה כל שני וחמישי, תהנה

נערך לאחרונה:
בסקאלה של אמירות מטופשות מה שיוצא לה מהפה ומה שיצא במשך השנים לא משתווה לאמירות של אלה שהחליפו אותה, זה כל מה שאני אומר. אני לא מגן על אף אחד, כולם מושחתים עם התבטאויות מפגרות מפה עד הודעה חדשה, אבל אני שונא חוסר אובייקטיביות.

שורה תחתונה - אם עושה לך טוב על הלב שהצווחנית באופוזיציה אבל יאיר גולן, מיכאלי, רם בן ברק בר לב ושאר החברה מהקואלציה משלשלים מהפה כל שני וחמישי, תהנה
כמו שאמרתי שתפסיק להיות מעוור מגישת ''הרק ביבי '' שלך דבר איתי עד אז אין לי דיון עם מישהו שמחפש בנרות על מנת להתלונן על נושא אחר לגמרי. אתה נשמע בידיוק כת ''הרק לא ביבי'' רק שהפעם שינו קצת את הנוסח כדיי שיתאים לגישה.

כמו שאמרתי שתפסיק להיות מעוור מגישת ''הרק ביבי '' שלך דבר איתי עד אז אין לי דיון עם מישהו שמחפש בנרות על מנת להתלונן על נושא אחר לגמרי. אתה נשמע בידיוק כת ''הרק לא ביבי'' רק שהפעם שינו קצת את הנוסח כדיי שיתאים לגישה.
חוץ מהעובדה שאתה מכיר את העמדה הפוליטית שלי ומתייג אותי כביביסט עיוור, לא אמרתי שום דבר בנושא הזה. סהכ תמוהה לי שמירי רגב לדעתך ולדעת רבים הדבר הכי גרוע שיכול לקרות בכנסת, כשלדעתי יושבים שם עכשיו אנשים עם אמירות הרבה יותר שנויות במחלוקת ועוד בנושאים מהותיים עם פוטנציאל נזק הרבה יותר גדול.
אפשר לסיים פה את הדיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית