עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
- סקוואט
- דדליפט
- “גשר”
- מכרעיים
- בעיטות לאחור
- יש עוד תרגילים / תרגילים במכונה לישבן?
- והאם אפשר ללכת לחדר כושר ולהתאמן רק על פלג גוף תחתון? ( לא לנגוע בפלג גוף עליון כי אין לי צורך)
כל התרגילים שאמרת יחזקו את הישבן. אבל חשוב גם שלא תעשי יותר מדי סטים.
תנסי להישאר בטווח של בין 10-20 סטים לישבן בשבוע, מקסימום 30, לא יותר מזה.
ברגע שתבצעי 3-4 סטים לתרגיל באימון, לא תוכלי לעשות כל כך הרבה תרגילים וגם להישאר בטווח הסטים שיקדם אותך, לכן תצטרכי לבחור כמה תרגילים בלבד בהם תעבדי ותתקדמי.
התרגילים הטובים ביותר לדעתי הם
היא טראסט ״גשר״
סקווט
דדליפט
אחרי שאת עושה אותם, אולי כדאי לעשות גם כמה סוגים של בעיטות לאחור וכו..
יש תוכניות מוכנות שמתמקדות בישבן, אולי תעבדי ע״פ אחת מהן.
יכול לשלוח לי?
- סקוואט
- דדליפט
- “גשר”
- מכרעיים
- בעיטות לאחור
- יש עוד תרגילים / תרגילים במכונה לישבן?
- והאם אפשר ללכת לחדר כושר ולהתאמן רק על פלג גוף תחתון? ( לא לנגוע בפלג גוף עליון כי אין לי צורך)
כן:s29:את התכנית?
דווקא הגלוטס יכולים לסבול הרבה מאוד damage, הן מבחינת נפח והן מבחינת העצימות. אפשר גם לעבוד על גלוטס 6 ימים בשבוע אם מתכננים כמו שצריך. נשים גם מסוגלות להתמודד טוב יותר עם יותר נפח (אבל פחות עצימות) מגברים. אז צריך להתחשב בכל זה כשבונים תוכנית.תנסי להישאר בטווח של בין 10-20 סטים לישבן בשבוע, מקסימום 30, לא יותר מזה.
למה?האם אפשר לאמן רק פלג גוף תחתון? כן. האם כדאי ומומלץ? חד משמעית לא
את תעלי במסת שריר ברגליים וזה פשוט לא יהיה פרופורציונלי, וגם לא בריא כל כך כי יהיה חוסר איזון בגוף, אבל כל אחד וגופולמה?
אני קצת התנפכתי ביידים . ולא בא לי להתנפח עוד
כנל , מפחדת להתנפח בגב
תודה רבה עזרת לידווקא הגלוטס יכולים לסבול הרבה מאוד damage, הן מבחינת נפח והן מבחינת העצימות. אפשר גם לעבוד על גלוטס 6 ימים בשבוע אם מתכננים כמו שצריך. נשים גם מסוגלות להתמודד טוב יותר עם יותר נפח (אבל פחות עצימות) מגברים. אז צריך להתחשב בכל זה כשבונים תוכנית.
ולפותחת השרשור: חפשי את ברט קונטררס ביוטיוב ואינסטגרם, הוא מומחה עולמי בנושא. Bret Contreras. הוא גם כתב ספר מאוד מקיף ומעמיק בנושא הנקרא The Glute Lab.
כל התרגילים שאמרת יחזקו את הישבן. אבל חשוב גם שלא תעשי יותר מדי סטים.
תנסי להישאר בטווח של בין 10-20 סטים לישבן בשבוע, מקסימום 30, לא יותר מזה.
ברגע שתבצעי 3-4 סטים לתרגיל באימון, לא תוכלי לעשות כל כך הרבה תרגילים וגם להישאר בטווח הסטים שיקדם אותך, לכן תצטרכי לבחור כמה תרגילים בלבד בהם תעבדי ותתקדמי.
התרגילים הטובים ביותר לדעתי הם
היא טראסט ״גשר״
סקווט
דדליפט
אחרי שאת עושה אותם, אולי כדאי לעשות גם כמה סוגים של בעיטות לאחור וכו..
יש תוכניות מוכנות שמתמקדות בישבן, אולי תעבדי ע״פ אחת מהן.
אין צורך בכלום חוץ מרגליים, ככה מתחיל המסע לפאוורליפטינג.למה?
כנל , מפחדת להתנפח בגב
כן:s29:
זה מפתיע בצורה מדאיגה כמה אתה בקיא בזה.
אתה רוצה לספר לנו משהו?
בבקשה אל תשתמשי במונח "התנפחתי"למה?
כנל , מפחדת להתנפח בגב
תקשיב יש לי שאלה קצת מוזרה .בבקשה אל תשתמשי במונח "התנפחתי"
ברגע שתאמני שרירים שלא אימנת, את תעלי במסת שריר באיזורים האלה אבל זה יהיה במובן הטוב.
זה חשוב לאמן את כל הגוף ולא רק איזור אחד
הגיוני אבל זה יכול להיות מלא סיבות. נוזלים/ירידה באחוז שומן אם את בגירעון או על נייטרלי ומתאמנת חדשה או אם את בגירעון גדול מדיי אז אולי מסת שריר בנוסף לנוזלים/מסת שומןתקשיב יש לי שאלה קצת מוזרה .
הגיוני לרדת במשקל
באימוני משקולות?
כי אני שמה לב שירדתי קצת במשקל .
ואני בתכלס אוכלת מספיק
אז זה מוזר .
כמה קלוריות שורפים בשעה אימון?
(משקולות)
אימוני כח בתכלס
כמה קלוריות שורפים בשעה אימון?
(משקולות)