לינוי אשרם

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך
אתה רשמת איך היא הכי טובה אם נכשלה , נתתי דוגמא לשחקן שנכשל בהחמצת פנדל ויכול להיות הכי טוב .

עכשיו אתה מדבר על הניקוד שירד לה ניקוד והיא ניצחה , ניקח לדוגמא 2 שחקנים , לכל אחד יש 3 זריקות בכדורסל .
אחד זרק מהעונשין (נקודה אחת) והחטיא
וזרק 2 מהשלוש וקלע - צבר 6 נקודות .

השני זרק 2 זריקות מהעונשין(כל אחת נקודה)
וזריקה אחת מהצבע שזה 2 נקודות . הוא צבר סה"כ 4 נקודות למרות שקלע 3 מ3 , והראשון קלע 2מ3 וצבר 6 נקודות .

וכך יוצא מצב בספורט , שגם אם למישהו יש 100 אחוזי הצלחה , יכול להיות מישהו אחר עם פחות מ100 אחוזי הצלחה והוא ניצח למרות שזרקו את אותה כמות זריקות.

בוא נאמר שהם לא מאלה שעושים דד ליפט 300 קילו קרחת מגיל 6 , זקן מגיל 8 , ובגיל 15 מוציאים תעודה של מנעולן במחשבה שהם הולכים לטרוף את העולם עם התעודה.
שוב פעם ההבדל שבכל דוגמה שנתת על פספוס לא מפסידים נקודות

שוב פעם ההבדל שבכל דוגמה שנתת על פספוס לא מפסידים נקודות
מה אתה באמת לא מבין אתה מסר שאני מנסה להעביר ? אני נותן לך כדוגמא , אתה רוצה ניקח את הטניס שפעמיים בהגשה מחוץ לשטח המגרש זה נקודה ליריב ?

מה שהיא עוסקת זה ספורט שונה(לא מכיר , גם לא יודע אפילו איך קוראים לו) אבל זה עובד בהורדת נקודות בטעות , בצבירת נקודות בתרגיל מוצלח , וחלק מחישוב הניקוד הוא לפי דרגת הקושי .
אז לדוגמא לכדורסל ששם יש ניקוד לפי דרגת הקושי גם פה יש , זה שהורידו לה ניקוד ? נו אז מה היא צברה על ידי "זריקות מהשלוש" יותר נקודות מהיריבה .
זה שבספורט הזה יש הורדת נקודות על ביצוע לא מוצלח יש את זה בעוד ענפי ספורט.

בוא נאמר שהם לא מאלה שעושים דד ליפט 300 קילו קרחת מגיל 6 , זקן מגיל 8 , ובגיל 15 מוציאים תעודה של מנעולן במחשבה שהם הולכים לטרוף את העולם עם התעודה.
בא לי לתת לך לק באוזן מרוב שאתה חמודי

עכשיו נסביר על מה מדובר
1. תחרות שונה שבה לוקחים את 3 המקצים הכי טובים שלהן
2. מקום 1 אפילו לא השתתפה במקצה של הסרט
3. אחותה השתתפה במקצה של הסרט (וכנראה לה נפל כי היא סיימה שמה מקום 49)
4. היא עשתה את כל ה4 המקצים ולכן המקצה הזה לא היה נחשב אז היא סיימה מקום 3
5. ניקח את מה שאתה אומר שב2018 נפל לה הסרט והיא יצאה מקום 49 אז קצת מפתיע אותי שהפעם על נפילה של הסרט היא לקחה מקום 2 בקטגוריה הבדל של 0.7 נקודות לעומת הבדל של 6.1 נקודות ב2018

6. יכול להיות אני לא מבין מספיק ואני כותב שטויות אבל עד שמישהו שמבין בתחום לא יבוא ויסביר לי למה אני טועה זה נראה לי הרבה יותר הגיוני

התחרות מ2018

2018 Rhythmic Gymnastics World Championships - Wikipedia

אז בגדול:
לתת זהב בקרב רב למישהי שעשתה טעות במקצה אחד - תעלול פוליטי.
לתת זהב בקרב רב למישהי שהבריזה לחלוטין ממקצה אחד - רוח הספורט.

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני מתערבת
סתם מרגיש לי אגו מיותר של גברים לפעמים
מי צודק כמה ולמה
(אולי לא בכל זאת דיון)
בואו נפרגן
זכתה
אלופה
מגיע לה
שבוע טוב
הכל בנימה טובה

עכשיו נסביר על מה מדובר
1. תחרות שונה שבה לוקחים את 3 המקצים הכי טובים שלהן
2. מקום 1 אפילו לא השתתפה במקצה של הסרט
3. אחותה השתתפה במקצה של הסרט (וכנראה לה נפל כי היא סיימה שמה מקום 49)
4. היא עשתה את כל ה4 המקצים ולכן המקצה הזה לא היה נחשב אז היא סיימה מקום 3
5. ניקח את מה שאתה אומר שב2018 נפל לה הסרט והיא יצאה מקום 49 אז קצת מפתיע אותי שהפעם על נפילה של הסרט היא לקחה מקום 2 בקטגוריה הבדל של 0.7 נקודות לעומת הבדל של 6.1 נקודות ב2018

6. יכול להיות אני לא מבין מספיק ואני כותב שטויות אבל עד שמישהו שמבין בתחום לא יבוא ויסביר לי למה אני טועה זה נראה לי הרבה יותר הגיוני

התחרות מ2018

2018 Rhythmic Gymnastics World Championships - Wikipedia

אתה טועה, תבדוק שוב את הטבלאות בקישור שהבאת.

שים לב שה best 3 זה רק במוקדמות. בגמר, איפה שדינה אברינה עשתה את הטעות עם הסרט, מחשיבים את כל המכשירים. אגב, זו הטעות של דינה באותה תחרות, צפה ושפוט בעצמך. גם לאנשים שלא מבינים בספורט קל לראות שההפלה שלה הייתה הרבה יותר חמורה מההפלה של אשרם:

דקה 1:56:

ועוד קושייה, אם תביט שוב בטבלה של תוצאות הגמר בקישור שהבאת, אתה יכול לראות שאשרם סיימה שנייה, אחרי דינה, למרות הנפילה הנוראית של דינה, ושים לב דינה קיבלה ציון יותר גבוה בסרט.

וואלה, לרוסים האלה אין בושה.

אז בגדול:
לתת זהב בקרב רב למישהי שעשתה טעות במקצה אחד - תעלול פוליטי.
לתת זהב בקרב רב למישהי שהבריזה לחלוטין ממקצה אחד - רוח הספורט.
שוב פעם
1.היא לא עשתה טעות כי היא בכלל לא עשתה את המקצה
2. אחותה (כנראה שעשתה את הטעות) לא קיבלה זהב וירד לה המון ניקוד
3. זה תחרות שלוקחת בחשבון רק את ה3 מקצים הכי חזקים כיוון שהיא גם ככה הייתה מקום ראשון היא לא השתתפה במקצה הרביעי (דרך אגב אותו סיפור עם מקום 2)

אתה טועה, תבדוק שוב את הטבלאות בקישור שהבאת.

שים לב שה best 3 זה רק במוקדמות. בגמר, איפה שדינה אברינה עשתה את הטעות עם הסרט, מחשיבים את כל המכשירים. אגב, זו הטעות של דינה באותה תחרות, צפה ושפוט בעצמך. גם לאנשים שלא מבינים בספורט קל לראות שההפלה שלה הייתה הרבה יותר חמורה מההפלה של אשרם:

דקה 1:56:

ועוד קושייה, אם תביט שוב בטבלה של תוצאות הגמר בקישור שהבאת, אתה יכול לראות שאשרם סיימה שנייה, אחרי דינה, למרות הנפילה הנוראית של דינה, ושים לב דינה קיבלה ציון יותר גבוה בסרט.

וואלה, לרוסים האלה אין בושה.

אתה מתבלבל בין האחיות כי הן תאומות זהות בטבלה בבירור רואים שאחת לא עשתה מקצה והשנייה קבלה מקום 49 (הרבה יותר נמוך מאשרם)

שוב פעם
3. זה תחרות שלוקחת בחשבון רק את ה3 מקצים הכי חזקים כיוון שהיא גם ככה הייתה מקום ראשון היא לא השתתפה במקצה הרביעי (דרך אגב אותו סיפור עם מקום 2)

אתה מתבלבל בין האחיות כי הן תאומות זהות בטבלה בבירור רואים שאחת לא עשתה מקצה והשנייה קבלה מקום 49 (הרבה יותר נמוך מאשרם)

מה? ליטרלי הבאתי לך סרטון עם השם של המתעמלת בכותרת, תוצאה בטבלה, ו timestamp מדויק של הטעות.

גם בטבלה וגם בסרטון, Dina Averina, לא אחותה.

אתה מסתכל על הטבלה של המוקדמות, תגלול למטה בעמוד לטבלה של הגמר.

נערך לאחרונה:
שוב פעם

נשמע לך הגיוני שהכי טובה לא תעשה מקצה? קטונתי מלהבין בספורט אבל נראה לי שאם מישהי היא הכי טובה, אז היא הכי טובה בכל המקצים ולא רק במה שבא לה, זה קרב רב לא קרב חצי. אבל אתה יודע איך זה, הכל פוליטיקה שם.

מה? ליטרלי הבאתי לך סרטון עם השם של המתעמלת בכותרת, תוצאה בטבלה, ו timestamp מדויק של הטעות.

גם בטבלה וגם בסרטון, Dina Averina, לא אחותה.

אתה מסתכל על הטבלה של המוקדמות, תגלול למטה בעמוד לטבלה של הגמר.
צודק טעיתי
נשמע לך הגיוני שהכי טובה לא תעשה מקצה? קטונתי מלהבין בספורט אבל נראה לי שאם מישהי היא הכי טובה, אז היא הכי טובה בכל המקצים ולא רק במה שבא לה, זה קרב רב לא קרב חצי. אבל אתה יודע איך זה, הכל פוליטיקה שם.
כנראה טעיתי אבל תחשוב על זה שיש 4 תחומים וכל אחד פשוט בוחר לעצמו 3 אז הגיוני

בכל מקרה לדעתי השיטה של ניקוד שאי אפשר למדוד אותו זה מטומטם

אני לא מסכים בכלל עם מה שכותבים פה.
בת הזוג שלי מבינה בספורט וגם חברה של אחת מהבנות מאחת הקבוצות.
לא הגיע ללינוי זהב בשום אופן. אין לי מושג בספורט אבל כאחד שראה את התרגיל של לינוי ואת התרגיל של דינה(הרוסיה) - לא הגיע ללינוי לקבל ניקוד כ"כ גבוה. התרגיל של דינה היה משמעותית יותר טוב.
אם הרוסים שבדרכ משלמים לשופטים שהם ינצחו, אומרים שמשהו פה לא בסדר אז משהו כאן לא בסדר.
אם היה מגיע ללינוי אז באמת הייתי מפרגן אבל זה לא המצב.

לא הגיע ללינוי זהב בשום אופן. אין לי מושג בספורט אבל כאחד שראה את התרגיל של לינוי ואת התרגיל של דינה(הרוסיה) - לא הגיע ללינוי לקבל ניקוד כ"כ גבוה. התרגיל של דינה היה משמעותית יותר טוב.
אם הרוסים שבדרכ משלמים לשופטים שהם ינצחו, אומרים שמשהו פה לא בסדר אז משהו כאן לא בסדר.
אנשים פה מתייחסים למדליה הזאת כאילו הם התאמנו כל החיים בשביל זה

או שיש מצב שהפעם הם לא הספיקו לשלם לשופטים ונדרש מהם לעשות תחרות הוגנת?

צודק טעיתי

כנראה טעיתי אבל תחשוב על זה שיש 4 תחומים וכל אחד פשוט בוחר לעצמו 3 אז הגיוני

בכל מקרה לדעתי השיטה של ניקוד שאי אפשר למדוד אותו זה מטומטם

אתה מודה שטעית, ואז באותה הודעה חוזר על הטענה של בחירה של 3 מתוך 4, כשהראיתי לך שזה ככה רק במוקדמות?

מי מהבנות בת הזוג שלך מכירה, ומה הקשר שלה לספורט?

הרוסים הם היחידים שאומרים שהתרגיל של דינה היה יותר טוב, כל פרשנות אחרת באתרי חדשות מחול אומרת ההפך. אשרם אגב מדורגת מקום ראשון בעולם.

רגע, לא הבנתי, אתה מציין שרוסיה משחדת שופטים, ובאותו משפט טוען שזה אמור לחזק את האמינות שלהם?

או שיש מצב שהפעם הם לא הספיקו לשלם לשופטים ונדרש מהם לעשות תחרות הוגנת?
אין שום קשר, משהו מכור כאן.
לינוי הייתה אמורה לקבל ציון נמוך יותר ובכך הרוסיה תקח מקום ראשון.
באמת לפי מה שראיתי כאחד שלא מבין, הגיע לדינה לקחת זהב.
יש עוד דברים שקשורים לאירופה לבין לינוי, אמרות כאלה ואחרות אבל לא רלוונטי לכאן.
מי מהבנות בת הזוג שלך מכירה, ומה הקשר שלה לספורט?

הרוסים הם היחידים שאומרים שהתרגיל של דינה היה יותר טוב, כל פרשנות אחרת באתרי חדשות מחול אומרת ההפך. אשרם אגב מדורגת מקום ראשון בעולם.

רגע, לא הבנתי, אתה מציין שרוסיה משחדת שופטים, ובאותו משפט טוען שזה אמור לחזק את האמינות שלהם?
היא באה מהעולם הזה, לא זכור לי מה בדיוק אבל באה מהעולם הזה.
היא מכירה בנות שהיו בנבחרת בולגריה בעבר וגם בהווה.
לא רק הרוסים אומרים שמשהו כאן לא בסדר, לפחות לא בחדשות.
כן, יודע מה אמרתי. אני ציינתי משהו שנאמר(לא אציין איפה ומה)

אין שום קשר, משהו מכור כאן.
לינוי הייתה אמורה לקבל ציון נמוך יותר ובכך הרוסיה תקח מקום ראשון.
באמת לפי מה שראיתי כאחד שלא מבין, הגיע לדינה לקחת זהב.
יש עוד דברים שקשורים לאירופה לבין לינוי, אמרות כאלה ואחרות אבל לא רלוונטי לכאן.
גם לי יש חברים מהתחום ואני שומע ההפך הגמור ובהם מצורף ההסברים מפורטים על טכניקה ואסטרגיה וכו'
בנימה זאת אני שומע את אותו חרא בwl מסינים שאני מכיר ,בנוסף לתוחמים אחרים מצד אידוונזים יפנים ועוד
ה''פוליטקה'' זה סך הכול מלחמת תרבות בין מדינות שמעצימה תאוריות שונות

גם לי יש חברים מהתחום ואני שומע ההפך הגמור ובהם מצורף ההסברים מפורטים על טכניקה ואסטרגיה וכו'
בנימה זאת אני שומע את אותו חרא בwl מסינים שאני מכיר ,בנוסף לתוחמים אחרים מצד אידוונזים יפנים ועוד
ה''פוליטקה'' זה סך הכול מלחמת תרבות בין מדינות שמעצימה תאוריות שונות
אין לי מה להגיד לך על זה. הבת זוג שלי לא רוסיה ככה שהיא בדרכ שונאת את הרוסיות בענף הזה אבל היא בעד הרוסייה כרגע כי משהו לא בסדר כאן.
אין מה לדסקס יותר מדיי האמתי, אני יודע שרוסיה מערערת על זה. נראה מה יהיה או שאין כבר מה לעשות

אין לי מה להגיד לך על זה. הבת זוג שלי לא רוסיה ככה שהיא בדרכ שונאת את הרוסיות בענף הזה אבל היא בעד הרוסייה כרגע כי משהו לא בסדר כאן.
מה זה משנה ? אתה מבין שאתה בורר פה דעות כדיי להצדיק טענה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית