הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להטריף את עצמי לפני אימון

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
אני מתאמן תקופה קצרה ולאחרונה אני חווה חוסר אנרגיה באימון(גם כתוצאה מהחיטוב)
יש לי 2 שאלות:
אני שותה קפה שחור ממש כמה דקות לפני האימון - האם לשתות 2 כוסות קפה שחור (או כוס אחת עם 2 כפיות) יסייעו לזה?
שאלה שנייה - איך אני יכול להטריף את עצמי ממש בסמוך לאימון? אני רואה לפעמים סרטוני מוטיבציה של אימונים אך זה עוזר רק להתחלה כזה. אשמח לטיפים איך אתם מטריפים את עצמכם ממש בסמוך לאימון

התחושה אותו הדבר? כלומר עם קפאין בלבד
או שהתחושה שונה עם צאטרולין וחבריו?
תודה
מניסיוני הקטן (בפרה וורקאוט, בקפאין יש ניסיון דווקא) האמת אין לי הבדל
אבל בכללי לכולם פה
קפאין זה אש אבל אם אני צורך אפילו 6 שעות לפני השינה זה עושה לי בעיות של החיים זה או בבוקר או לעולם לא, איך זה לכם?

קפאין - מעורר.

ציטרולין, aakg, בטא אלנין - חרטא... אין שום הצדקה לעלות מול תועלת.

קריאטין - סופח נוזלים, לא הופך אותך לסופרמן.

Zma - זה בסך הכל מגנזיום ואבץ.. נדיר שיהיה חסר למישהו.

אשווגנדה?! טרנד... פעם זה היה קיווי ולפני זה קייל.. מספיק להקשיב ליוטיוברים שחיים על סטרואידים וטוענים שהמסה שלהם זה מאשווגנדה... 😆

ציטרולין, aakg, בטא אלנין - חרטא... אין שום הצדקה לעלות מול תועלת.
חולק עליך.
צטרולין ובטא אלנין עובדים במינונים מסויימים(אומנם לא מעלים מסת שריר) אבל להרגשה של פאמפ בהחלט עובדים.
מניסיוני הקטן (בפרה וורקאוט, בקפאין יש ניסיון דווקא) האמת אין לי הבדל
אבל בכללי לכולם פה
קפאין זה אש אבל אם אני צורך אפילו 6 שעות לפני השינה זה עושה לי בעיות של החיים זה או בבוקר או לעולם לא, איך זה לכם?
לרוב מתאמן בערב/אחהצ
420 מג קפאין
ונרדם כמו בול עץ

חולק עליך.
צטרולין ובטא אלנין עובדים במינונים מסויימים(אומנם לא מעלים מסת שריר) אבל להרגשה של פאמפ בהחלט עובדים.

גם שתי סטירות יכולות להביא אחלה פאמפ!
נראה לי שבסופו של דבר הרעיון הוא לעלות במסת שריר.. והתוספים הנ''ל לא מספקים את העבודה.

גם שתי סטירות יכולות להביא אחלה פאמפ!
נראה לי שבסופו של דבר הרעיון הוא לעלות במסת שריר.. והתוספים הנ''ל לא מספקים את העבודה.
בסופו של דבר ברור. 😃
אבל הוא התכוון פה,לאימון עצמו..

התחושה אותו הדבר? כלומר עם קפאין בלבד
או שהתחושה שונה עם צאטרולין וחבריו?
תודה

אני הרבה יותר אוהב את התחושה של הקפאין,
כל הציטרולין / ארג'נין / בטא אלנין וחבריהם לא נתנו לי ערך מוסף.

מזמן כשלקחתי קפאין לפני אימון נראה לי שהיו קצת בעיות, לא 6 שעות לפני השינה אבל נגיד אם הייתי לוח ב 20:30 ככה ורציתי לישון ב 12 בלילה אז היה בעייתי כי הייתי עירני עדיין.
היום לא לוקח קפאין לפני אימון, שותה הרבה קפה במשך היום אז לא רוצה להוסיף עוד, אבל אני יכול לשתות נגיד בשישי או שבת כוס אספרסו באיזה 10 בלילה ואין שום בעיה להירדם כמה זמן אחרי
Zma - זה בסך הכל מגנזיום ואבץ.. נדיר שיהיה חסר למישהו.
אני מרגיש שמגנזיום ואבץ עוזרים לי לשינה טובה יותר, מה שתורם להתאוששות טובה יותר. לוקח כדורי מגנזיום וכדורי אבץ, לא ZMA

מזמן כשלקחתי קפאין לפני אימון נראה לי שהיו קצת בעיות, לא 6 שעות לפני השינה אבל נגיד אם הייתי לוח ב 20:30 ככה ורציתי לישון ב 12 בלילה אז היה בעייתי כי הייתי עירני עדיין.
היום לא לוקח קפאין לפני אימון, שותה הרבה קפה במשך היום אז לא רוצה להוסיף עוד, אבל אני יכול לשתות נגיד בשישי או שבת כוס אספרסו באיזה 10 בלילה ואין שום בעיה להירדם כמה זמן אחרי
נספר להם שהם יגיעו להיות הורים
שגם אם ישתו 500מג קפאין
אפשר להירדם בכל שעה 😉

נספר להם שהם יגיעו להיות הורים
שגם אם ישתו 500מג קפאין
אפשר להירדם בכל שעה 😉
תכלס 😆
בגלל זה גם זה אספרסו/הפוך בשישי בערב, הלב משתוקק לבירה/ויסקי/שכטה/הכל ביחד להוריד את העייפות של השבוע אבל זה פשוט מפיל בשילוב עם חוסר שינה 😳😴

*ומיץ גזר

אם אני הגעתי למצב הזה אני כבר זקן? 🙁
לא לא חביבי.
לא נכנסים למועדון הזה בכזאת קלות
יש לך:
להירדם תוך כדי האכלה
להירדם בכביש בפקק
לקבוע לצאת עם חברים,ולהירדם על הספה
לאכול בעמידה
לא לסיים את האוכל

בקיצור הבנת? יש לך עוד דרך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית