עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לפני שהייתי מתאמן הייתי אוכל מלא שיבולת שועל ודייסות. וגם עכשיו אני אוכל את זה כי זה טעים לי, אם זה לא היה טעים הייתי מוצא חלופה, לכל דבר יש חלופה.אתם לא מתאמנים? אם לא היה לכם תפריט הייתם אוכלים שיבולת שועל?
המקסימום שאני עושה זה לטחון שיבולת שועל בשייק חלבון, זה פשוט בלתי אכיל. כמו לאכול מלט.
רביעיהשלישי
רק על המבונגר בבונגראנץ'וקטשופ
יש דבר כזה שנקרא מתכוניםאתם לא מתאמנים? אם לא היה לכם תפריט הייתם אוכלים שיבולת שועל?
המקסימום שאני עושה זה לטחון שיבולת שועל בשייק חלבון, זה פשוט בלתי אכיל. כמו לאכול מלט.
התארגנתי על סטוק של שיבולת שועל בטעמיםאתם לא מתאמנים? אם לא היה לכם תפריט הייתם אוכלים שיבולת שועל?
כןאתם לא מתאמנים? אם לא היה לכם תפריט הייתם אוכלים שיבולת שועל?
שלח לי בווצאפהתארגנתי על סטוק של שיבולת שועל בטעמים
טירוף מטורף
תכף אצלם
תקשיב לי טובשים ממרח לוטוס, ותשלח לי על זה 100 בביט דחוףף
עירום עם עלה תאנה אשלח לך יא סוטהלי בווצאפ
עירום עם עלה תאנה אשלח לך יא סוטה
אני שם סקופ חלבון בדייסה והנה שיבולת שועל בטעמיםהתארגנתי על סטוק של שיבולת שועל בטעמים
אני כן, ולא מעט. אבל רק רוסים תכלס.אני לא מכיר בנאדם בארץ שלא מתאמן ואוכל מרצון את הנסורת הזאת.
לא דרלינגאני שם סקופ חלבון בדייסה והנה שיבולת שועל בטעמים
ממש לא. אחד המאכלים האהובים עליי ואני לא רוסי.אבל רק רוסים תכלס
עכשיו אתה סתם מגזיםממש לא. אחד המאכלים האהובים עליי ואני לא רוסי.
לא חוכמה,אתה גר במדינת הפסטהרק פסטה
לא חוכמה,אתה גר במדינת הפסטה
בלת"ק חלקילמה אף אחד לא אוכל קינואה ???
אל תתנשאיש פה גם אופציה לריזוטו כפרה.
אבל, רק....פסטה
אל תתנשא