ייעוץ - טכניקה דדליפט
פתחתי אשכול ולא כזה ענו לי , מנסה את מזלי פה
פתחתי אשכול ולא כזה ענו לי , מנסה את מזלי פה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וכשאני יורד הגב לא ישר אם תשים לב , זה בעיה? סוג של זורק אותו , אגב כבר הבעלים של החדכ העיר לי על זה שאני עושה רעש ובסופר ליד התלוננו ... חחח אבל האם זה תקין ?נראה טוב
ותזכור שהמטרה היא להתקדם במשקלים בסופו של יום לא שילד בlbs יעשה השוואה בין הדדליפט שלך לבין איך שathleanx עושה ויצביע על השוני
אז תעלה במשקלים, שאתה רוצה סטייה משמעותית בטכניקה תבין למה. ושאל את עצמך אם זו בכלל בעיה או לא
כן זה תקיןוכשאני יורד הגב לא ישר אם תשים לב , זה בעיה? סוג של זורק אותו , אגב כבר הבעלים של החדכ העיר לי על זה שאני עושה רעש ובסופר ליד התלוננו ... חחח אבל האם זה תקין ?
חחח מעולה אז תכלס כל עוד אני מצליח בעלייה גב ישר אז אפשר להמשיך לעלות במשקל , למרות שזה כבר היה לי ממש קשה המשקל הזה ויצאתי עם סחרחורות , םשוט קשה לי שבבנץ אני מרים כמעט כמו דדליפט , אני הרמתי עכשיו בנץ 90 ל7 חזרות ללא עזרה וממשיך להתקדםכן זה תקין
גם עם גב עגול.חחח מעולה אז תכלס כל עוד אני מצליח בעלייה גב ישר אז אפשר להמשיך לעלות במשקל , למרות שזה כבר היה לי ממש קשה המשקל הזה ויצאתי עם סחרחורות , םשוט קשה לי שבבנץ אני מרים כמעט כמו דדליפט , אני הרמתי עכשיו בנץ 90 ל7 חזרות ללא עזרה וממשיך להתקדם
ק׳אוץ גרג טוען שהוא מתאמן עם משקולות ״מזויפות״שathleanx
כן תשאף לגב ישר, ובכללי טכניקה טובה. כשאתה רואה שמשהו בטכניקה מתפקשש כמו שיובל אמר, תמצא למה הוא התפקשש ותתקן את זה ספציפית.וכשאני יורד הגב לא ישר אם תשים לב , זה בעיה? סוג של זורק אותו , אגב כבר הבעלים של החדכ העיר לי על זה שאני עושה רעש ובסופר ליד התלוננו ... חחח אבל האם זה תקין ?
אקח לתשומת ליבי , אבל בכללי לא משהו כזה נורא , להמשיך לעשות ולנסות להתקדם במשקלים וליישם את הדגשים?די סביר.
המוט מעט קדימה מידי.
הראש מעט למעלה מידי.
וגב מעט פחות מכווץ ממה שרצוי.
כן. תמיד הטכניקה לא תהיה מושלמת, אם תמיד ננסה לתקן אותה על חשבון התקדמות נשאר ב80 קילו.אקח לתשומת ליבי , אבל בכללי לא משהו כזה נורא , להמשיך לעשות ולנסות להתקדם במשקלים וליישם את הדגשים?
תלוי, בתוכנית.אקח לתשומת ליבי , אבל בכללי לא משהו כזה נורא , להמשיך לעשות ולנסות להתקדם במשקלים וליישם את הדגשים?
מצד שני, אם אף פעם לא ננסה לתקן אותה, נישאר ב120 ק"ג.כן. תמיד הטכניקה לא תהיה מושלמת, אם תמיד ננסה לתקן אותה על חשבון התקדמות נשאר ב80 קילו.
אמרתי כבר קודם, אם זה קיצוני אז לתקן, אבל אם לא להתקדם. וכמובן שבהתחלה לעבוד יותר על טכניקה, אבל כדי שהגוף לא יתרגל בטווח הארוך לטכניקה לא נכונה, לא בשביל הטווח הקצר.מצד שני, אם אף פעם לא ננסה לתקן אותה, נישאר ב120 ק"ג