הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט

נראה טוב

ותזכור שהמטרה היא להתקדם במשקלים בסופו של יום לא שילד בlbs יעשה השוואה בין הדדליפט שלך לבין איך שathleanx עושה ויצביע על השוני

אז תעלה במשקלים, שאתה רוצה סטייה משמעותית בטכניקה תבין למה. ושאל את עצמך אם זו בכלל בעיה או לא

• פותח/ת השרשור
נראה טוב

ותזכור שהמטרה היא להתקדם במשקלים בסופו של יום לא שילד בlbs יעשה השוואה בין הדדליפט שלך לבין איך שathleanx עושה ויצביע על השוני

אז תעלה במשקלים, שאתה רוצה סטייה משמעותית בטכניקה תבין למה. ושאל את עצמך אם זו בכלל בעיה או לא
וכשאני יורד הגב לא ישר אם תשים לב , זה בעיה? סוג של זורק אותו , אגב כבר הבעלים של החדכ העיר לי על זה שאני עושה רעש ובסופר ליד התלוננו ... חחח אבל האם זה תקין ?

וכשאני יורד הגב לא ישר אם תשים לב , זה בעיה? סוג של זורק אותו , אגב כבר הבעלים של החדכ העיר לי על זה שאני עושה רעש ובסופר ליד התלוננו ... חחח אבל האם זה תקין ?
כן זה תקין

• פותח/ת השרשור
כן זה תקין
חחח מעולה אז תכלס כל עוד אני מצליח בעלייה גב ישר אז אפשר להמשיך לעלות במשקל , למרות שזה כבר היה לי ממש קשה המשקל הזה ויצאתי עם סחרחורות , םשוט קשה לי שבבנץ אני מרים כמעט כמו דדליפט , אני הרמתי עכשיו בנץ 90 ל7 חזרות ללא עזרה וממשיך להתקדם

חחח מעולה אז תכלס כל עוד אני מצליח בעלייה גב ישר אז אפשר להמשיך לעלות במשקל , למרות שזה כבר היה לי ממש קשה המשקל הזה ויצאתי עם סחרחורות , םשוט קשה לי שבבנץ אני מרים כמעט כמו דדליפט , אני הרמתי עכשיו בנץ 90 ל7 חזרות ללא עזרה וממשיך להתקדם
גם עם גב עגול.

בכל מקרה, פשוט תתקדם. טכניקה תדרדר עם הזמן, ואתה צריך להבין למה.

כן תשאף לגב ישר, ובכללי טכניקה טובה. כשאתה רואה שמשהו בטכניקה מתפקשש כמו שיובל אמר, תמצא למה הוא התפקשש ותתקן את זה ספציפית.
בגדול כולנו חונכנו לעשות עם טכניקה 100% ואם לא נמות, ואז יובל בא עם טכניקה ממש "גרועה" והרים משקלים שאפשר לנצח איתם תחרויות. אז הוא ההוכחה לזה שטכניקה "לא מושלמת" (ויובל גם יסביר לך שמושלמת זה אינווידואלי) לא בהכרח מובילה למשקלים נמוכים ו או פציעות. מה שכן, יש טכניקה כללית שמתאימה לרוב האנשים, ועד שאתה לא יודע מה באמת טוב יותר לך תנסה כמה שיותר להיצמד אליה, אבל מיובל אתה יכול ללמוד שהדבר הכי חשוב להימנע מפציעה זה ניהול עומסים נכון ולא טכניקה כמו שתמיד חשבנו.
זהו פרקתי.

די סביר.
המוט מעט קדימה מידי.
הראש מעט למעלה מידי.
וגב מעט פחות מכווץ ממה שרצוי.

• פותח/ת השרשור
די סביר.
המוט מעט קדימה מידי.
הראש מעט למעלה מידי.
וגב מעט פחות מכווץ ממה שרצוי.
אקח לתשומת ליבי , אבל בכללי לא משהו כזה נורא , להמשיך לעשות ולנסות להתקדם במשקלים וליישם את הדגשים?

אקח לתשומת ליבי , אבל בכללי לא משהו כזה נורא , להמשיך לעשות ולנסות להתקדם במשקלים וליישם את הדגשים?
כן. תמיד הטכניקה לא תהיה מושלמת, אם תמיד ננסה לתקן אותה על חשבון התקדמות נשאר ב80 קילו.

תלוי, בתוכנית.

בגדול למתאמן מתחיל, אני מעדיף לשפר את הלקויות האלו כמה שאפשר לפני שאני מעלה משקל.
אם אנחנו לא מצליחים למרות הכל, אסכים להתקדם במשקל ולראות אם יותר משקל או נפח, או תרגילי עזר יעזרו.
כן. תמיד הטכניקה לא תהיה מושלמת, אם תמיד ננסה לתקן אותה על חשבון התקדמות נשאר ב80 קילו.
מצד שני, אם אף פעם לא ננסה לתקן אותה, נישאר ב120 ק"ג.

תמיד כדאי לשפר ולתקן.

כמה, מתי ואיך? זה כבר אומנות, אין לי תשובה חד משמעית.

מצד שני, אם אף פעם לא ננסה לתקן אותה, נישאר ב120 ק"ג
אמרתי כבר קודם, אם זה קיצוני אז לתקן, אבל אם לא להתקדם. וכמובן שבהתחלה לעבוד יותר על טכניקה, אבל כדי שהגוף לא יתרגל בטווח הארוך לטכניקה לא נכונה, לא בשביל הטווח הקצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית