הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
שר אוצר,אתם קולטים שר אוצר
לא נוכח בישבית קבינט קורונה.
עזוב שטויות מה שחשוב זה שהוא ביקר בסופר לפני כמה שבועות בשביל לראות את המחירים בפועל, להעריך את יוקר המחיה:s49:

יש קשר , כל אוכלוסיה מתחלקת , יש אוכלוסיה קשובה יותר ואוכלוסיה מורדת יותר , הממשלה אין לה משילות , רגע השיא של נתניהו (ואני לא מצביע לו ולא משנה לי אם יהיה ראש ממשלה או לא ) אבל רגע השיא שעשה סגר למרות שכביכול פגע בציבור שלו , העובדים בשוק שיצאו נגדו וכדו'.

הממשלה לא מתפקדת , לא משתלטת על ציבורים שלמים ועושה רושם שמונעת לא מאינטרס מה טוב למדינה ולתושבים אלא בשביל לא ליצור לעצמם עוד בעיות , הם לא יעשו שום דבר במגזר הערבי בגלל חשש מהמפלגות הערביות , ולך תדע אולי גם חוששים לעשות סגר שהציבור לא יצא נגדם.

בשורה התחתונה מזה לא התייחסו להנחיות ? יש ממשלה שאמורה לדאוג שההנחיות יבוצעו , לפחות במרחב הפתוח , לפחות בשטח , לפחות בנתב"ג וכו' .

הממשלה לא מתפקדת !
לדעתי זה ממש לא נכון, אני ראיתי בעיניים שלי שרוב האוכלוסייה זורקת ז*ן על ההנחיות כי חשבו שאין יותר קורונה.
הממשלה חשבה שאם אנשים ישמרו על ההנחיות אז לא יהיה בעיות עם כל מה שפתחו לציבור מאז כל הסגרים.

שוב מדברים על יוקר המחיה חכו חכו, שר האוצר המושחת הולך לבטל את הפטור ממע"מ (תבדקו מי החברים שלו שהולכים להתעשר) עד 75$ להזמנות מחו"ל בין היתר החלבון הולך להתייקר אולי אז העם יתעורר אבל כבר יהיה מאוחר מידי.

שוב מדברים על יוקר המחיה חכו חכו, שר האוצר המושחת הולך לבטל את הפטור ממע"מ (תבדקו מי החברים שלו שהולכים להתעשר) עד 75$ להזמנות מחו"ל בין היתר החלבון הולך להתייקר אולי אז העם יתעורר אבל כבר יהיה מאוחר מידי.
עד שיעשו לו התנקשות

זה באמת סתם לצאת חרא!
כואב לו שאני מזמין נוזל סיכה בזול?!
😆

שר אוצר,אתם קולטים שר אוצר
לא נוכח בישבית קבינט קורונה.
תיהיה רגוע, במקומו קפץ ראש הממשלה הבא להראות נוכחות:
לאחר הפרסום בכאן חדשות על היעדרותו - לפיד עלה בזום לכמה דקות והשתתף בפעם הראשונה בישיבת קבינט הקורונה ואמר: ״זו מגפה בכל העולם אנחנו במצב טוב באופן יחסי, אני סומך על בנט ההחלטות שלו נכונות ואני בעדן״

סהכ מהלך מאוד חכם של כל השרים בממשלת בנט - הם מרחיקים את עצמם כמה שיותר מהקורונה כדי לא לחטוף ביקורת בהווה או בעתיד

בכירים בממשלה: רה''מ בנט נותר לבדו בחזית אל מול משבר הקורונה. כל השרים נעלמו כלא היו.
בכירים בממשלה לירון אברהם: רה"מ בנט נותר לבדו בחזית אל מול משבר הקורונה. כל השרים נעלמו כלא היו. מדובר בבריחה מאחריות באופן מופגן.

נו איך אני איהיה רגוע?
המצב מדרדר מיום ליום...

בסופו של יום,כל אדם/משפחה לעצמה!

בוא נקווה שהוא יבטל את הפטור ממע"מ כמו שהוא הוריד את הנייה תוך 24-48 שעות מתי שהוא היה שר הביטחון
אל תקווה לזה שמעתי ממישהו מבפנים שהפטור על סף ביטול מיוזמתו התוכנית היא סה"כ הוא לא יחתום על צו החידוש של הפטור שפג תוקף.

הקיצר חברים אנחנו נאכל ת׳צינור עד הסוף
אבל מה שיותר עצוב,שגם הילדים שלנו לא יהנו במדינה הזאת!

• פותח/ת השרשור
אל תקווה לזה שמעתי ממישהו מבפנים שהפטור על סף ביטול מיוזמתו התוכנית היא סה"כ הוא לא יחתום על צו החידוש של הפטור שפג תוקף.
ואז מה, כל חבילה שתגיע לארץ תחוייב במכס?
כלומר אם קנית משהו בדולר יחייבו אותך ב0.17 סנט?
ואם לא כתוב מחיר על החבילה, מה אז?
עזוב את זה ד75 דולר זה בדיחה כי הדולר נשחק מאוד מאוד, צריך להעלות את זה ל100 דולר לפחות

ואז מה, כל חבילה שתגיע לארץ תחוייב במכס?
כלומר אם קנית משהו בדולר יחייבו אותך ב0.17 סנט?
ואם לא כתוב מחיר על החבילה, מה אז?
עזוב את זה ד75 דולר זה בדיחה כי הדולר נשחק מאוד מאוד, צריך להעלות את זה ל100 דולר לפחות
כל חבילה תיהיה מחוייבת במע"מ היינו 17% נכון להיום (עוד תוכנית שנבדקת העלאת אחוז המע"מ). מעל סכום של 500$ גם תיהיה חייבת במכס מלבד מע"מ .

בהחלט היה צריך להעלות את הפטור ל100$ מאחר והדולר נמוך לעומת כפי שהיה בתחילה אבל זה לא הולך לקרות כי זה דופק את החברים של ליברמן.

כל חבילה תיהיה מחוייבת במע"מ היינו 17% נכון להיום (עוד תוכנית שנבדקת העלאת אחוז המע"מ). מעל סכום של 500$ גם תיהיה חייבת במכס מלבד מע"מ .

בהחלט היה צריך להעלות את הפטור ל100$ מאחר והדולר נמוך לעומת כפי שהיה בתחילה אבל זה לא הולך לקרות כי זה דופק את החברים של ליברמן.

בגדול הפטור ממע"מ על הזמנות מחו"ל דופק כל ישראלי שמוכר למחייתו דברים שאפשר למצוא בזול יותר באינטרנט ועולים פחות מ-75$ שזה אומר עסקים למכירת אלקטרוניקה וציוד נלווה, צעצועים, דברים לבית, תוספי תזונה, בגדים ועוד די הרבה דברים. מי מאלה זה החברים של ליברמן? לא ידעתי שהוא כזה פופולרי.

נערך לאחרונה:
בגדול הפטור ממע"מ על הזמנות מחו"ל דופק כל ישראלי שמוכר למחייתו דברים שאפשר למצוא בזול יותר באינטרנט ועולים פחות מ-75$ שזה אומר עסקים למכירת אלקטרוניקה וציוד נלווה, צעצועים, דברים לבית, תוספי תזונה, בגדים ועוד די הרבה דברים. מי מאלה זה החברים של ליברמן? לא ידעתי שהוא כזה פופולרי.
רוצה להגן על המושחת תהנה:
ביטול הפטור ממע"מ והחליפה הפוליטית של הראל ויזל | כלכליסט

בכל אופן הפטור מקיף הרבה מן הכלכלה והמסחר בישראל הגורף מיליארדים, לדוגמה אליאקספרס, נקסט, אסוס וכו' והחברים של המושחת מזמן מחכים להזדמנות שיבטלו את הפטור שנוגס להם ברווחים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מתברר ש לפי חוזה מדינה לא יכולה להפסיק לקנות.
לרשת דלפו מסמכים על חוזים שחתמה פייזר עם מספר מדינות בעולם
לפי המסמכים חברה פייזר לא מקבלת אחריות על שום דבר ושום נזק לא לטווח רחוק ולא לטווח קצר
יותר מזה מדינות מתחייבות לשלם כל ההוצאות משפטיות ולתת חסינות לפייזר מכל דבר
חברת פייזר לא מתחייבת על הספקות כלומר לא על זמני הספקה ולא על כמויות
ועכשיו דבר הכי מעניין
אסור להפסיק חוזה לא משנה מה סיבה
כולל תרופה נגד קורונה או חיסון אחר או הפסקה של המגפה
החוזה לא ניתן לבטל וחייבים לקנות את כל החיסונים בכל מצב
דבר נוסף שמעניין כאן
שאלבניה קונה חיסון ב 14 דולר איחוד אירופאי ב 19 וישראל קונה באזור 30
Leaked Document Reveals ‘Shocking’ Terms of Pfizer’s International Vaccine Agreements

מתברר ש לפי חוזה מדינה לא יכולה להפסיק לקנות.
לרשת דלפו מסמכים על חוזים שחתמה פייזר עם מספר מדינות בעולם
לפי המסמכים חברה פייזר לא מקבלת אחריות על שום דבר ושום נזק לא לטווח רחוק ולא לטווח קצר
יותר מזה מדינות מתחייבות לשלם כל ההוצאות משפטיות ולתת חסינות לפייזר מכל דבר
חברת פייזר לא מתחייבת על הספקות כלומר לא על זמני הספקה ולא על כמויות
ועכשיו דבר הכי מעניין
אסור להפסיק חוזה לא משנה מה סיבה
כולל תרופה נגד קורונה או חיסון אחר או הפסקה של המגפה
החוזה לא ניתן לבטל וחייבים לקנות את כל החיסונים בכל מצב
דבר נוסף שמעניין כאן
שאלבניה קונה חיסון ב 14 דולר איחוד אירופאי ב 19 וישראל קונה באזור 30
Leaked Document Reveals ‘Shocking’ Terms of Pfizer’s International Vaccine Agreements
דבר נוסף שהכי מעניין, אותי לפחות, איך אתה בטוח שמה שאנחנו קוראים כאן זה אמיתי ולא זיוף?

• פותח/ת השרשור
דבר נוסף שהכי מעניין, אותי לפחות, איך אתה בטוח שמה שאנחנו קוראים כאן זה אמיתי ולא זיוף?
אני משער שנוכל לדעת בוודאות רק בעוד 29 שנה וגם עד אז יספיקו להעלים ראיות, אולם על פי ההתנהלות סביב החיסונים, כאן ומסביב לעולם, זה לא כל כך תלוש ממציאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית