עזוב שטויות מה שחשוב זה שהוא ביקר בסופר לפני כמה שבועות בשביל לראות את המחירים בפועל, להעריך את יוקר המחיה:s49:שר אוצר,אתם קולטים שר אוצר
לא נוכח בישבית קבינט קורונה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב שטויות מה שחשוב זה שהוא ביקר בסופר לפני כמה שבועות בשביל לראות את המחירים בפועל, להעריך את יוקר המחיה:s49:שר אוצר,אתם קולטים שר אוצר
לדעתי זה ממש לא נכון, אני ראיתי בעיניים שלי שרוב האוכלוסייה זורקת ז*ן על ההנחיות כי חשבו שאין יותר קורונה.יש קשר , כל אוכלוסיה מתחלקת , יש אוכלוסיה קשובה יותר ואוכלוסיה מורדת יותר , הממשלה אין לה משילות , רגע השיא של נתניהו (ואני לא מצביע לו ולא משנה לי אם יהיה ראש ממשלה או לא ) אבל רגע השיא שעשה סגר למרות שכביכול פגע בציבור שלו , העובדים בשוק שיצאו נגדו וכדו'.
הממשלה לא מתפקדת , לא משתלטת על ציבורים שלמים ועושה רושם שמונעת לא מאינטרס מה טוב למדינה ולתושבים אלא בשביל לא ליצור לעצמם עוד בעיות , הם לא יעשו שום דבר במגזר הערבי בגלל חשש מהמפלגות הערביות , ולך תדע אולי גם חוששים לעשות סגר שהציבור לא יצא נגדם.
בשורה התחתונה מזה לא התייחסו להנחיות ? יש ממשלה שאמורה לדאוג שההנחיות יבוצעו , לפחות במרחב הפתוח , לפחות בשטח , לפחות בנתב"ג וכו' .
הממשלה לא מתפקדת !
עד שיעשו לו התנקשותשוב מדברים על יוקר המחיה חכו חכו, שר האוצר המושחת הולך לבטל את הפטור ממע"מ (תבדקו מי החברים שלו שהולכים להתעשר) עד 75$ להזמנות מחו"ל בין היתר החלבון הולך להתייקר אולי אז העם יתעורר אבל כבר יהיה מאוחר מידי.
שוב מדברים על יוקר המחיה חכו חכו, שר האוצר המושחת הולך לבטל את הפטור ממע"מ (תבדקו מי החברים שלו שהולכים להתעשר) עד 75$ להזמנות מחו"ל בין היתר החלבון הולך להתייקר אולי אז העם יתעורר אבל כבר יהיה מאוחר מידי.
תיהיה רגוע, במקומו קפץ ראש הממשלה הבא להראות נוכחות:שר אוצר,אתם קולטים שר אוצר
בוא נקווה שהוא יבטל את הפטור ממע"מ כמו שהוא הוריד את הנייה תוך 24-48 שעות מתי שהוא היה שר הביטחוןשר האוצר המושחת הולך לבטל את הפטור ממע"מ
אל תקווה לזה שמעתי ממישהו מבפנים שהפטור על סף ביטול מיוזמתו התוכנית היא סה"כ הוא לא יחתום על צו החידוש של הפטור שפג תוקף.בוא נקווה שהוא יבטל את הפטור ממע"מ כמו שהוא הוריד את הנייה תוך 24-48 שעות מתי שהוא היה שר הביטחון
ואז מה, כל חבילה שתגיע לארץ תחוייב במכס?אל תקווה לזה שמעתי ממישהו מבפנים שהפטור על סף ביטול מיוזמתו התוכנית היא סה"כ הוא לא יחתום על צו החידוש של הפטור שפג תוקף.
כל חבילה תיהיה מחוייבת במע"מ היינו 17% נכון להיום (עוד תוכנית שנבדקת העלאת אחוז המע"מ). מעל סכום של 500$ גם תיהיה חייבת במכס מלבד מע"מ .ואז מה, כל חבילה שתגיע לארץ תחוייב במכס?
כלומר אם קנית משהו בדולר יחייבו אותך ב0.17 סנט?
ואם לא כתוב מחיר על החבילה, מה אז?
עזוב את זה ד75 דולר זה בדיחה כי הדולר נשחק מאוד מאוד, צריך להעלות את זה ל100 דולר לפחות
כל חבילה תיהיה מחוייבת במע"מ היינו 17% נכון להיום (עוד תוכנית שנבדקת העלאת אחוז המע"מ). מעל סכום של 500$ גם תיהיה חייבת במכס מלבד מע"מ .
בהחלט היה צריך להעלות את הפטור ל100$ מאחר והדולר נמוך לעומת כפי שהיה בתחילה אבל זה לא הולך לקרות כי זה דופק את החברים של ליברמן.
רוצה להגן על המושחת תהנה:בגדול הפטור ממע"מ על הזמנות מחו"ל דופק כל ישראלי שמוכר למחייתו דברים שאפשר למצוא בזול יותר באינטרנט ועולים פחות מ-75$ שזה אומר עסקים למכירת אלקטרוניקה וציוד נלווה, צעצועים, דברים לבית, תוספי תזונה, בגדים ועוד די הרבה דברים. מי מאלה זה החברים של ליברמן? לא ידעתי שהוא כזה פופולרי.
דבר נוסף שהכי מעניין, אותי לפחות, איך אתה בטוח שמה שאנחנו קוראים כאן זה אמיתי ולא זיוף?מתברר ש לפי חוזה מדינה לא יכולה להפסיק לקנות.
לרשת דלפו מסמכים על חוזים שחתמה פייזר עם מספר מדינות בעולם
לפי המסמכים חברה פייזר לא מקבלת אחריות על שום דבר ושום נזק לא לטווח רחוק ולא לטווח קצר
יותר מזה מדינות מתחייבות לשלם כל ההוצאות משפטיות ולתת חסינות לפייזר מכל דבר
חברת פייזר לא מתחייבת על הספקות כלומר לא על זמני הספקה ולא על כמויות
ועכשיו דבר הכי מעניין
אסור להפסיק חוזה לא משנה מה סיבה
כולל תרופה נגד קורונה או חיסון אחר או הפסקה של המגפה
החוזה לא ניתן לבטל וחייבים לקנות את כל החיסונים בכל מצב
דבר נוסף שמעניין כאן
שאלבניה קונה חיסון ב 14 דולר איחוד אירופאי ב 19 וישראל קונה באזור 30
Leaked Document Reveals ‘Shocking’ Terms of Pfizer’s International Vaccine Agreements
אני משער שנוכל לדעת בוודאות רק בעוד 29 שנה וגם עד אז יספיקו להעלים ראיות, אולם על פי ההתנהלות סביב החיסונים, כאן ומסביב לעולם, זה לא כל כך תלוש ממציאותדבר נוסף שהכי מעניין, אותי לפחות, איך אתה בטוח שמה שאנחנו קוראים כאן זה אמיתי ולא זיוף?
לא יודע, לא החלטתי עוד. סיכוי טוב שכן@yujinius
אח אתה תלך לקבל ״חיסון״ שלישי?
כמעט כל המקורבים אלי ״לא יודעים/לא החליטו״לא יודע, לא החלטתי עוד. סיכוי טוב שכן