הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
לדרג המדיני
הטלוויזיה תעשה קצת נו נו נו הפחדות, תגיד כל מיני כמו בוסטר, תו ירוק, הגבלות, מניעת סגר, דלתא, מניעת תחלואה קשה, וחצי מהם ירוצו להתחסן כדי שלא יגבילו אותם

הטלוויזיה תעשה קצת נו נו נו הפחדות, תגיד כל מיני כמו בוסטר, תו ירוק, הגבלות, מניעת סגר, וחצי מהם ירוצו להתחסן כדי שלא יגבילו אותם
וואלה הפעם אני מוכן ראס בן אמו!
שלא יכנסו אלי לעסק
ואני לא אכנס לעסקים אחרים
*אם ילכו בשיטת המקל והגזר,כל העם צריך להתעורר

בוא נקווה שהוא יבטל את הפטור ממע"מ כמו שהוא הוריד את הנייה תוך 24-48 שעות מתי שהוא היה שר הביטחון
למה שלא יעשה כמו שהנאשם הבטיח ויחסל את החאמס?
הא, שכחתי...עדיף להזרים להם מיליוני דולרים כל חודש על מנת לחרטט לביביסטים כמה הוא עושה.

יותר מאשר חיסון שלישי, עדיף שאלו שעדיין לא חוסנו ילכו להתחסן יחד עם בני ה-50+
אין סיבה שבנאדם בריא בן 30 יעשה חיסון בוסטר

30+ עובד מערכת בריאות
יותר מאשר חיסון שלישי, עדיף שאלו שעדיין לו חוסנו ילכו להתחסן יחד עם בני ה-50+
בנושא הזה אני מסכים איתך, אבל זה לא יקרה מאחר ומי שעדיין לא התחסן אין סיבה שיתחסן כעת.

30+ עובד מערכת בריאות

בנושא הזה אני מסכים איתך אבל זה לא יקרה מי שעדיין לא התחסן גם לא יתחסן

לכן אני מקווה שמי מהסרבני חיסונים יגיעו לטיפול חס וחלילה טפו טפו טפו, הרופאים יסרבו לטפל בהם או שהם יצטרכו לשלם מכספם על הטיפול

יותר מאשר חיסון שלישי, עדיף שאלו שעדיין לא חוסנו ילכו להתחסן יחד עם בני ה-50+

באותו הקשר יש סיבה שבנאדם בריא מתחת לגיל 30 שהחלים מקורונה לפני עידן החיסונים יקבל חיסון "בוסטר"? אין לי בעיה להתחסן, השאלה היא אם יש במצב הזה ערך מוסף לחיסון.

לכן אני מקווה שמי מהסרבני חיסונים יגיעו לטיפול חס וחלילה טפו טפו טפו, הרופאים יסרבו לטפל בהם או שהם יצטרכו לשלם מכספם על הטיפול
עוד משהו ששכחתי מי שמתחסן כעת מנה ראשונה לא מקבל פייזר אלא מודרנה, לכן אין סיבה לחשוש שאתה עלול "לבזבז" מנה למתלבטים.

ולגבי מה שכתבת אין סיבה לעשות בוסטר לצעירים אני עדיין חושב כך אך לצערי החיסון לטווח הארוך נכשל גם בקרב צעירים מיטב ידידי נדבקו אחרי 2 חיסונים בזמן האחרון ולא עברו זאת בקלות מה שאומר שיתכן ולטווח הרחוק שתי מנות אינן מספקות.

נערך לאחרונה:
עוד משהו ששכחתי מי שמתחסן כעת מנה ראשונה לא מקבל פייזר אלא מודרנה, לכן אין סיבה לחשוש שאתה עלול "לבזבז" מנה למתלבטים.

ולגבי מה שכתבת אין סיבה לעשות בוסטר לצעירים אני עדיין חושב כך אך לצערי החיסון לטווח הארוך נכשל גם בקרב צעירים מיטב ידידי נדבקו אחרי 2 חיסונים בזמן האחרון ולא עברו זאת בקלות מה שאומר שיתכן ולטווח הרחוק שתי מנות אינן מספקות.

לעבור קשה עם חום והרגשה מעזעת זה משהו אחד. אבל הצעירים עדיין לא אלו שממלאים את הטפנ"צ ולכן חייבים קודם כל לחסן את כל בני החמישים פלוס. אי אפשר לכפות אבל אני מאוד בעד התו הירוק ואני מקווה שמי שמסרב להתחסן לא יוכל להיכנס לשום מקום וירגיש מבודד

לעבור קשה עם חום והרגשה מעזעת זה משהו אחד. אבל הצעירים עדיין לא אלו שממלאים את הטפנ"צ ולכן חייבים קודם כל לחסן את כל בני החמישים פלוס. אי אפשר לכפות אבל אני מאוד בעד התו הירוק ואני מקווה שמי שמסרב להתחסן לא יוכל להיכנס לשום מקום וירגיש מבודד
למה? גם מחוסן יכול להדביק מחוסן אז מה השוני פה בעצם?

למה? גם מחוסן יכול להדביק מחוסן אז מה השוני פה בעצם?

כי עדיין לא מחוסנים יותר בעלי סיכון להגיע לאישפוז ולהנשמה. ולכן זה בשביל לשמור שהם לא יידבקו. ולא כי איכפת לי מקונספירטורים או אנשים שמאמינים "ברפואה" אלטרנאטיבית, אלא פשוט כי לא בא לי שהם ימלאו את בתי החולים ויגרמו לעומס על המערכת שתוביל לסגר.

מי שלא רוצה להתחסן סבבה, רק שיש לזה מחיר כמו שיש מחיר לחיסון (לפי מה שאומרים מתנגדי החיסון)

כי עדיין לא מחוסנים יותר בעלי סיכון להגיע לאישפוז ולהנשמה. ולכן זה בשביל לשמור שהם לא יידבקו. ולא כי איכפת לי מקונספירטורים או אנשים שמאמינים "ברפואה" אלטרנאטיבית, אלא פשוט כי לא בא לי שהם ימלאו את בתי החולים ויגרמו לעומס על המערכת שתוביל לסגר.

מי שלא רוצה להתחסן סבבה, רק שיש לזה מחיר כמו שיש מחיר לחיסון (לפי מה שאומרים מתנגדי החיסון)
אני לא חושב שבארץ באמת המחלקות קורונה מלאות, חושב שזה פסיכולוגיה להראות פחד ולגרום לסרבנים להתחסן.
אין באמת הוכחה שהמחלקות האלו מלאות מעבר לאמירות ממה שיצא לי להבין.
איך באיטליה? יש תפוסה חזקה של קורונה?

אני לא חושב שבארץ באמת המחלקות קורונה מלאות, חושב שזה פסיכולוגיה להראות פחד ולגרום לסרבנים להתחסן.
אין באמת הוכחה שהמחלקות האלו מלאות מעבר לאמירות ממה שיצא לי להבין.
איך באיטליה? יש תפוסה חזקה של קורונה?

עכשיו המצב פה רגוע יחסית אבל יש עלייה בעיקר בגלל הלא מתחסנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית