הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
הקולקציה החדשה בדרך.. 😆

כתבה מוואלה!, משרד הבריאות מזהיר מפני זני קורונה חדשים: "אם הם יגיעו לארץ - נגיע לסגר"

משרד הבריאות מזהיר מפני זן קורונה חדש: "אם הוא יגיע לישראל - נגיע לסגר" - וואלה! חדשות
חחח כל עוד נתבג חופשי אין סיכוי לעצור את הקורונה, החיסונים רק מאטים את הידוע מראש.

חחח כל עוד נתבג חופשי אין סיכוי לעצור את הקורונה, החיסונים רק מאטים את הידוע מראש.

גם לסגור את נתב"ג רק מאט את הידוע מראש, זה לא שישראל יכולה להשאר סגורה עד שהוירוס יחלוף מהעולם. יש גם סיכוי לא רע שהוירוס לעולם לא יחלוף מהעולם.

אבל יותר מזה, מה זה "הידוע מראש"? אם זה שכולם יחלו בקורונה, אז זה לא בהכרח ה-בעיה. אם המחלה לא מספיק קשה ולא יוצרת עומס על מע' הבריאות או גורמת למוות עודף משמעותי, אז כבר אין טעם להשקיע את המשאבים במאבק בה, כמו שלא משקיעים את אותם משאבים במאבק בשפעת או בוירוסי הקורונה שכבר היו מוכרים לנו לפני המגיפה. במובן הזה, כן רואים שחיסונים גורמים למחלה להיות קלה יותר.
אה וכמובן, גם לחלות זה לא ממש מספיק כי גם מחלימים נדבקים בשנית.

גם לסגור את נתב"ג רק מאט את הידוע מראש, זה לא שישראל יכולה להשאר סגורה עד שהוירוס יחלוף מהעולם. יש גם סיכוי לא רע שהוירוס לעולם לא יחלוף מהעולם.

אבל יותר מזה, מה זה "הידוע מראש"? אם זה שכולם יחלו בקורונה, אז זה לא בהכרח ה-בעיה. אם המחלה לא מספיק קשה ולא יוצרת עומס על מע' הבריאות או גורמת למוות עודף משמעותי, אז כבר אין טעם להשקיע את המשאבים במאבק בה, כמו שלא משקיעים את אותם משאבים במאבק בשפעת או בוירוסי הקורונה שכבר היו מוכרים לנו לפני המגיפה. במובן הזה, כן רואים שחיסונים גורמים למחלה להיות קלה יותר.
אה וכמובן, גם לחלות זה לא ממש מספיק כי גם מחלימים נדבקים בשנית.
הכוונה להשיג חיסון עדר גבוה בלי להקריס את מערכת הבריאות.
והידוע מראש הוא ההפך בדיוק מה שעושה הממשלה הנוכחית שבמקום לסגור את נתבג ולהשיג חסינות של המנה ה3 לאכלוסייה שבסיכון ורק אז לפתוח נתבג, כעת נתבג פתוח לחלוטין ומדביקים יותר מאשר מחסנים.

אגב זאת ההמלצה של המומחים (שהממשלה שמה עליהם פס) ולא של ג'ק.

נערך לאחרונה:
בנוסף כרגע לפחות, תו ירוק אינו תלוי בחיסון בוסטר
סביר להניח שהחיסון השלישי יינתן בעתיד גם בגילאי 16-50. אני מאמין שהסנקציה הבאה תהיה שלילית תו ירוק למי שלא יתחסן בחיסון השלישי.

סביר להניח שהחיסון השלישי יינתן בעתיד גם בגילאי 16-50. אני מאמין שהסנקציה הבאה תהיה שלילית תו ירוק למי שלא יתחסן בחיסון השלישי.

הכל תלוי במספרים אני מקווה. העובדה שהחיסון הוריד עומס מהמחלקות היא בלתי ניתנת לערעור. עכשיו צריך לראות לגבי הצורך הדחוף בבוסטר לכלל האוכלוסייה.

אם זה יגיע לזה
העם חייב להתעורר
להצביע ברגליים,לא להיכנס לעסקים לפורר את המשק! חד וחלק

טוב שלא כל 28 לחודש כמו ביטוח לאומי
לבוא ולעשות עוד בוסטר ועוד בוסטר

האמת באירופה יש לא מעט מחאות בנושא לגבי תו ירוק, חיסונים, אפליות וכו. בליטא, צרפת, אנגליה וכו.
התקשורת בארץ כמעט ולא מסקרת את זה.

@iamnewatthegym, בתור תושב האיחוד - זה באמת נכון?

האמת באירופה יש לא מעט מחאות בנושא לגבי תו ירוק, חיסונים, אפליות וכו. בליטא, צרפת, אנגליה וכו.
התקשורת בארץ כמעט ולא מסקרת את זה.

@iamnewatthegym, בתור תושב האיחוד - זה באמת נכון?

כן. זה נכון. אבל מדובר בעיקר מכחישי מדע, אנרכיסטים וחולי נפש.

אם זה יגיע לזה
העם חייב להתעורר
להצביע ברגליים,לא להיכנס לעסקים לפורר את המשק! חד וחלק

טוב שלא כל 28 לחודש כמו ביטוח לאומי
לבוא ולעשות עוד בוסטר ועוד בוסטר

הצורך בחיסון בוסטר הוא לא פוליטי אלא רפואי גרידא, מחקרים הוכיחו שייצור הנוגדנים אצל מתחסנים הולך ודועך אחרי תקופה של חצי שנה בערך ולכן יש צורך בחיסון הזה.
מערכת החיסון של מחוסנים מתמודדת עם הנגיף אחרת מאשר מחלימים (ככה לפחות הרופא שלי הסביר לי כשרציתי להתחסן בזמן שלא חיסנו מחלימים ואמר לי שאני פשוט לא צריך להתחסן) ומבחינה פרקטית מחוסנים אחרי חצי שנה כמעט חוזרים לנקודת ההתחלה מבחינת חסינות.

הצורך בחיסון בוסטר הוא לא פוליטי אלא רפואי גרידא, מחקרים הוכיחו שייצור הנוגדנים אצל מתחסנים הולך ודועך אחרי תקופה של חצי שנה בערך ולכן יש צורך בחיסון הזה.
מערכת החיסון של מחוסנים מתמודדת עם הנגיף אחרת מאשר מחלימים (ככה לפחות הרופא שלי הסביר לי כשרציתי להתחסן בזמן שלא חיסנו מחלימים ואמר לי שאני פשוט לא צריך להתחסן) ומבחינה פרקטית מחוסנים אחרי חצי שנה כמעט חוזרים לנקודת ההתחלה מבחינת חסינות.
עם כל הכמויות של החומרים האלה,בסוף בסוף
יהיה דיכוי של מערכת החיסון ואז מה?
כדי ללכת לסופר מרקט או למקום הומה אדם,נצטרך עוד סוג של חיסון?
אני באמת לא מבין?!
למה חיסון של פוליו ניתן פעם אחת?
למה חיסון ״מחומשת״ ניתן פעם אחת?
למה טטאנוס מספיק לעשר שנים?

עם כל הכמויות של החומרים האלה,בסוף בסוף
יהיה דיכוי של מערכת החיסון ואז מה?
כדי ללכת לסופר מרקט או למקום הומה אדם,נצטרך עוד סוג של חיסון?
אני באמת לא מבין?!
למה חיסון של פוליו ניתן פעם אחת?
למה חיסון ״מחומשת״ ניתן פעם אחת?
למה טטאנוס מספיק לעשר שנים?

כי וירוס הפוליו לא עובר מוטציות בכזו מהירות.
מחומשת ניתן בעיקר כנגד חיידקים שאינם עוברים מוטציות
טטנוס הוא חיסון נגד הרעלן ולא נגד החיידק עצמו והרעלן הוא תמיד אותו רעלן

אין קשר בין מתן ה"חומרים" הללו לדיכוי מערכת החיסון... מערכת החיסון לא עובדת ככה

הבנתי.
אני בכל אופן התחסנתי פעמיים
ולא מתכון לעשות בוסטר.
שיקחו לי מצידי את התו הירוק
את התו הסגול
ושיקחו גם את אישתי!

את האישה נראה לי תשמח לתת 😃

פעם שמעתי משפט שאמר "להיות גבר נשוי זה כמו להיות באמצע מסעדה עם בופה אכול כפי יכולתך ולאכול רק סנדוויץ' שהבאת מהבית"

הבנתי שמהיום כולם מעל גיל 3 חייבים בבדיקת קורונה בשביל להיכנס לכל מקום. אשמח אם מישהו יעדכן אם בודקים ת.ז באמת, יש לי ילד בן 3.3 ואני לא רוצה לדחוף לו מטוש לאף, מעדיף להגיד שהוא בן 2.9 השאלה אם בודקים את זה.

"להיות גבר נשוי זה כמו להיות באמצע מסעדה עם בופה אכול כפי יכולתך ולאכול רק סנדוויץ' שהבאת מהבית"
הקטע שהרבה חיים בסרט שאם לא היה להם את הסנדוויץ' מהבית אז הם היו אוכלים לשובע מכל דבר שיש בבופה, אבל בפועל הרוב היו פשוט מסתכלים על הבופה, לא נוגעים בכלום והולכים הביתה לחלום על "אכול כפי יכולתך"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית