הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אתה מבין שזאת סטירה רצינית בין האמירה של ״רוצו להתחסן״ לבין סגירת נתב״ג, קצת אירוני.

סגירת נתב"ג נועדה על מנת למנוע כניסה של וראינטים חדשים.
ואתה צריך להבין שאי אפשר להשאיר את נתב"ג פתוח למחוסנים בלבד, זה לא מוסרי ונוגד את חופש התנועה.

סגירת נתב"ג נועדה על מנת למנוע כניסה של וראינטים חדשים.
ואתה צריך להבין שאי אפשר להשאיר את נתב"ג פתוח למחוסנים בלבד, זה לא מוסרי ונוגד את חופש התנועה.
זה לא קשור לכוונה שהתייחסתי אליה.
מצד אחד הם ״דואגים לבריאות העם״ מצד שני הם משאירים את נתב״ג פתוח.
אני אישית לא רואה סיבה לסגור אותו, לגבי חופשות הייתי נותן הגבלה מסויימת של כמות אנשים פר יום, ומי שנוסע עקב מצב בריאותו שמצריך טיפול, אנשי עסקים לגיטימי, מעבר לזה אין טעם, במיוחד שההתעסקות לצאת מהמדינה בשביל חופשה לא שווה את זה, סיכוי של ביטולי טיסות, שינויים עקב הקורונה זה פשוט מיותר לחלוטין וכל מי שנוסע בשביל חופשה אידיוט.

מצד אחד הם ״דואגים לבריאות העם״ מצד שני הם משאירים את נתב״ג פתוח.
מסכים מחזק!
שימו לב
איך ״כמעט״ יצאנו מזה
התחיל גל החיסונים
סגרו את נתבג פרט לנסיעות חשובות!

למישו בממשלה הקודמת היה **** לסגור את נתבג

מאשר לטפל בשורש הבעיה
שמים את הפלסטר המעפן הזה שנקרא חיסון
מה זה שורש הבעיה ואיך מטפלים בו לדעתך?
אני חושב שלחסן דווקא זה לטפל בשורש הבעיה לעומת "פתרונות" אחרים שהם פלסטר (לסגור נתב"ג, סגר כללי, סגר לא כללי וכו' וכו')
יחד עם זאת אני ממש לא סגור אם אני אעשה חיסון שלישי/רביעי... לפחות לא כרגע.

מה זה שורש הבעיה ואיך מטפלים בו לדעתך?
אני חושב שלחסן דווקא זה לטפל בשורש הבעיה לעומת "פתרונות" אחרים שהם פלסטר (לסגור נתב"ג, סגר כללי, סגר לא כללי וכו' וכו')
יחד עם זאת אני ממש לא סגור אם אני אעשה חיסון שלישי/רביעי... לפחות לא כרגע.
שורש הבעיה זה:
אכיפה חזקה! קנסות של 5k 10k למי שמפר את אחד התווים/או בידוד.
אין בעיה תשאיר פתוח את נתב״ג,אבל בחיית קחו אחריות!
בדיקות שמגיעות לא בקירור,מטושים שפג תוקפם.
ככה אי אפשר לנצח

לא חוכמה לתקוע מזרק ביד ולחכות לקסם

לדעתי לא להתחסן בגלל הפחד האישי שלך זה אגואיסטי ולא רציונלי, ועדיין לאדם יש את הזכות לא להתחסן גם אם זה לא מוצא חן בעיני. אפשר להטיל הגבלות על לא מחוסנים, כמו לדרוש בדיקוצ קורןנה במקום תו ירוק, אבל בסוף אי אפשר לחסן בכוח.

אכיפה חזקה! קנסות של 5k 10k למי שמפר את אחד התווים/או בידוד.
אין בעיה תשאיר פתוח את נתב״ג,אבל בחיית קחו אחריות!
אני רואה את זה דווקא כפלסטר ולא שורש הבעיה כי האכיפה לא תעלים את הקורונה ואז מה כל החיים נחיה עם הגבלות ובידודים?
לא חוכמה לתקוע מזרק ביד ולחכות לקסם
למה לא חוכמה? המטרה של החיסון זה לחסן אותך, כלומר להוריד מאוד את הסיכוי שתידבק ואם כבר נדבקת אז להוריד את הסיכוי לקבל את זה קשה וזה בדיוק ה"קסם" שצריך לקרות בשביל לחזור לשיגרה.

צריך מערך שלם של תכנון עבודה ממש לא מסובך , וכמעט כל אחד שינהל את הנושא ינהל את זה טוב יותר מאיך שהם מנהלים .
מאוד פשוט
א' - מאיפה המחלה באה
ב' - איך המחלה מדבקת / עוברת אחד לשני
ג' - איך לגלות את המחלה הכי מהר ושתדביק כמה שפחות
ד' - אמצעים שיגרמו למחלה לא להדביק .

א' - בדיקה לכל מי שבא לארץ + איסור כניסה למקומות סגורים וחובת עטיית מסיכה גם ברחוב עד לבדיקה ה2 אחרי כמה ימים .
ב' - למנוע מקומות שאי אפשר למנוע בהם הדבקה בגלל שבאים במגע (אין מה לעשות במקומות האלה אין שליטה !) אירועים / מסיבות . בנוסף שמירת מרחק במסעדות בין שולחן ושולחן וכדו' . (או להשקיע בבדיקות מהירות בכניסה למקום הבעיה שזאת עלות גבוהה מידי)
ג' - כמה שיותר בדיקות בלי שמכניסות לבידוד אלא פשוט מחייבת מסכה בכל מקום ואיסור כניסה למקומות סגורים , נכון שיש פה עונש של מסכה ואיסור כניסה אבל עדיין זה לא בידוד ואולי יותר אנשים ילכו להיבדק.
ד' - להגדיל את המודעות של עטיית מסכה .

אנשים שעושים עבירות חלק מהענוש של בית המשפט זה בידוד , אני חושב שאנשים כלכך לא רוצים בידוד ונמנעים מכך שהם לא משתפים פעולה , וצריך להימנע מהעונש הזה ולגרום לציבור יותר לשתף פעולה .

הרבה יותר חשוב לחנך ילד להתנהג יפה מאשר לגרום לו לפחד (נכון הרתעה זה גם חשוב) , אבל כשהוא מפחד מימך אז שאתה לא בסביבה הוא מתנהג איך שהוא רוצה , שאתה מלמד להתנהג יפה גם כשאתה לא בסביבה הוא מתנהג ככה.

מאיפה המחלה באה
המחלה דוגרת 21 יום אצל האדם ללא יכולת לזיהוי בטרם עוברת הלאה
בידוד ביתי זה 10 ימים,
סגר יעזור עד לנכנס הבא מנתבג ויפגע קשה בכלכלה
החיסון לא רלוונטי אחרי 4-5 חודשים לכן רוצים חיסון 3, מה שמשאיר לנו חצי מדינה לא מחוסנת, יש אירועי ענק כל יום בחוצות היוצר ועולם כמנהגו נוהג עד להפחדות/סגר/מגבלות הבאות בהתאם להלך הרוח של הפוליטיקאים שם בחלונות הגבוהים
עוצמת המגפה היא נטו לפי הנתונים שמפורסמים לנו בתקשורת, אין לנו שום דרך אחרת לדעת מה קורה איתה

אז מה כן עושים מפחידים את כולם ודוחפים לכל מי שיש לו כתף חיסון גם אם הוא בן 3.. למה? כי ביבי עשה הון פוליטי ומכר את המדינה לפייזר, החיסונים לא בחינם כל אזרח משלם עליהם הון עתק בנוסף לעליית מיסים ושאר הפתעות בנוסף לעליית מחירי המדד לצרכן, החיסונים לא יעילים כנגד דלתא לפי הפרסומים אבל משום מה עדיין דוחפים אותם לכולם
משהו פה מסריח

אני רואה את זה דווקא כפלסטר ולא שורש הבעיה כי האכיפה לא תעלים את הקורונה ואז מה כל החיים נחיה עם הגבלות ובידודים?

למה לא חוכמה? המטרה של החיסון זה לחסן אותך, כלומר להוריד מאוד את הסיכוי שתידבק ואם כבר נדבקת אז להוריד את הסיכוי לקבל את זה קשה וזה בדיוק ה"קסם" שצריך לקרות בשביל לחזור לשיגרה.
כרגע בפועל נמצאים המון חולים מחוסנים בבתי החולים.
נכון אולי ״מקבלים״ את המחלה קל יותר,אבל עדין מדבק.

איך תסביר שכמעט יצאנו מזה,אילמלא החלמאות בנתבג??
הם הודו בזה שמלא מאומתים שוחררו לבית,ולא נשארו בבידוד.
משם התחיל כדור השלג שוב

לא שזה יקרה, אבל עד שמדינת ישראל לא תחשוף את ההסכם המושחר עם פייזר ואת חיסיון ה30 שנים של קבינט הקורונה - לא נדע מה באמת הולך פה, מבלי לזלזל במחלה.

לא שזה יקרה, אבל עד שמדינת ישראל לא תחשוף את ההסכם המושחר עם פייזר ואת חיסיון ה30 שנים של קבינט הקורונה - לא נדע מה באמת הולך פה, מבלי לזלזל במחלה.
למה אתה חושב שיש פה איזה סוד גדול?
מדינת ישראל חתמה הסכם עם פייזר שאנחנו המדינה הראשונה שתקבל את החיסונים ראשונים בגלל כל מיני סיבות שהוצגו לפייזר והם השתכנעו
כל זה לא משחר
מה אתה חושב שאפשר לגלות מההסכמים?
היום כבר מאות מיליונים התחסנו במדינות אחרות בעולם, אז למה אתה לא רוצה לראות את ההסכמים שלהם גם?
כרגע בפועל נמצאים המון חולים מחוסנים בבתי החולים.
כבר שחיסנו בינה הראשונה אמרו שהחיסון לא עמיד להרבה זמן ותיתכן מנה שלישית וזה מה שקרה
איך תסביר שכמעט יצאנו מזה,אילמלא החלמאות בנתבג??
בוא נגיד שסוגרים את נתבג (אני בעד), מתי אתה פותח אותו? בסוף הקורונה? אתה שם לב שהסוף עוד לא באופק? אז אתה אומר לסגור את נתבג לזמן בלתי מוגבל שיכול לקחת גם שנים מעבר לשנה וחצי שעברה?
קיבלו החלטה שהולכים לחיות עם הקורונה, עד שבתי החולים יקרסו

מדינת ישראל חתמה הסכם עם פייזר שאנחנו המדינה הראשונה שתקבל את החיסונים ראשונים בגלל כל מיני סיבות שהוצגו לפייזר והם השתכנעו
כל זה לא משחר
היום כבר מאות מיליונים התחסנו במדינות אחרות בעולם, אז למה אתה לא רוצה לראות את ההסכמים שלהם גם?

כבר שחיסנו בינה הראשונה אמרו שהחיסון לא עמיד להרבה זמן ותיתכן מנה שלישית וזה מה שקרה

בוא נגיד שסוגרים את נתבג (אני בעד), מתי אתה פותח אותו? בסוף הקורונה? אתה שם לב שהסוף עוד לא באופק? אז אתה אומר לסגור את נתבג לזמן בלתי מוגבל שיכול לקחת גם שנים מעבר לשנה וחצי שעברה?

סוף סוף תגובה ללא קונספירציות D:

כל זה לא משחר

אם תסגור את נתבג עכשיו,לפני שעוד ואריינט יכנס
בתי החולים יכולים להתמודד עם הגל הזה.
עוד חודש תיהיה דעיכה,ואז מתחילים ״מההתחלה,
כמו לפני חודשיים.
ואז לפתוח את נתבג
אבל עם שמירה קפדנית ויעילה

אתה חושב שאפשר לגלות מההסכמים
כמה עולה לנו החיסונים וכמה עולה למדינות אחרות
כמה אנחנו חייבים לקנות מה צריך להציג לתקשורת ומה תכלס באשר לנושא, מה הם התנאים שלנו בתור מדינת ניסוי, מה זה בכלל אומר
כמה אנשים צריך לחסן ואיזה חוקים הפוליטיקאים צריכים להעביר בנושא כדי לכפות על אנשים את החיסונים
האם ניתן לבטל עסקה, מה קורה במידה ויש תופעות לוואי או שהחיסונים לא יעילים
העסקה היא סוד מדיני כרגע והעם כבר לא מאמין שהחיסונים הם למען הבריאות אלא הם נגזרת של הסכם כזה או אחר ואני יכול להרחיב פה רבות

אגב הסחורה שנמצאת בנתבג,יכולה להימכר לחנויות קימועוניות.
מה גם שהם קיבלו ויקבלו עזרה מהמדינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית