הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
רגע לא הבנתי, מתחילת החיסונים אמרו שהתו הירוק הוא רק לחצי שנה אז לא ממש הבנתי על מה אתם מתלהמים ומה ה"תרגיל"? על החודש הזה שעכשיו מאוקטובר זה רק 5 חודשים ולא חצי שנה?
היה דיבור לשנה..
אבל הדרך שבא הם אומרים ת׳דברים היא בזויה!
אם לא תעשו,לא תקבלו וכו וכו

יצא לי לטפל בשלשה חולי קורונה שונים ללא מיגון מלבד כפפות כשבוע אחרי המנה השלישית ואשכרה לא נדבקתי, חבר שלי שהמתין עם המנה השלישית כי חיכה לאישור הfda למנה השלישית נדבק, טיפלנו באותם חולים...

התחסנתי במרץ והתו הירוק שלי בתוקף עד ספטמבר אז זה לא משהו חדש.
אני בכל אופן לא אתחסן במנה השלישית/רביעית/חמישית...

או שאלך לשיטתם!
אם יתנו לי מענקים+חלת+פטור מבידוד+הוזלה בארנונה+אפשרות לקחת שתי נשים

אז אסכים לקבל בוסטרים ;)

אני בכל אופן לא אתחסן במנה השלישית/רביעית/חמישית...

או שאלך לשיטתם!
אם יתנו לי מענקים+חלת+פטור מבידוד+הוזלה בארנונה+אפשרות לקחת שתי נשים

אז אסכים לקבל בוסטרים ;)
תעשה להם פרנציפ זה בטח מאוד יפגע בהם

1.10 אתה מאבד את התו ירוק, לא מתחסן מנה שלישית?

אמרתי כבר באחד הפוסטים
גם על העסק אני מוכן לוותר!

אותי דופקים רק פעם אחת!
לא נכנס לוויכוח הזה אבל נשמע קצת ילדותי "דפקו אותי"
בסוף אתה זה שתשב בבית בלי יכולת לצאת לבלות או לטוס לחול כמו בן אדם בלי בידוד אח"כ
אם זה שווה את הפרנציפ והעברת הנקודה לדעתך אז סבבה

בסוף אתה זה שתשב בבית בלי יכולת לצאת לבלות או לטוס לחול כמו בן אדם בלי בידוד אח"כ
זה מה שחשוב לך אח? באמת? לצאת לבלות,חו״ל?

לי חשוב שיתנו לעבוד ואם לא יתנו לעבוד,אז שיתנו לעצמאיים הקלות או עזרה כספית,כי עכשיו עם כל התווים יש ירידה עצבנית במחזורים ובמכירות.
אנשים מחשבים כל לירה שיוצאת להם מהכיס!
אנשים בקושי ממלאים קניונים ואטרקציות למינהם.

על רוב הדברים האלו רק מאיימים אבל לא מיישמים.
לא בודקים בידוד, ולעסקים לא מעניין מהתו הירוק.

מההתחלה הרגשתי שלשכנע אנשים להתחסן בגלל הגבלות זה מטומטם, אם אתם מאמינים בחיסון, שכנוע זה כל מה שצריך.

אני לדוגמה לא מתנגד חיסונים, אני בעד שאנשים יבדקו ויעשו מה שנראה להם הכי בטוח. חיסון אמור להיות דבר שאנשים רוצים בגלל שהוא יעיל ובטוח, ולהשתמש באיומים גורם לאנשים להרגיש שזה לא יעיל ולא בטוח.

ההפחדה הזאת שאומרת "החיסון לא יעיל ובטוח עד שכולם מחוסנים" זה טפשי. הטיעון צריך להיות "בואו להתחסן, כי רק ככה תבטיחו שלא תחלו".

התחסנתי במנה שלישית הרגע 🤡🤡🤡
אותי דופקים רק פעם אחת!
ראיתי לאחרונה לא מעט אנשים שנדבקו בקורונה, כמה שאני אישית מכיר (חברים ואנשים בעבודה), רובם מחוסנים, התחסנו לפני חצי שנה+, אז וואלה נראה לי שלא סתם עושים חיסון שלישי ויש אמת בזה שהחיסון פחות יעיל אחרי 5-6 חודשים...

לא בודקים בידוד,
צודק, אבל אחת ל בודקים וזה חתיכת עבירה פלילית.
ולעסקים לא מעניין מהתו הירוק.
מלפני שבוע או משהו כזה התחילו לבדוק כמו שצריך עם סריקה של הברקוד בטלפון בעיקר ברשתות ועסקים בערים מרכזיות

ההפחדה הזאת שאומרת "החיסון לא יעיל ובטוח עד שכולם מחוסנים" זה טפשי. הטיעון צריך להיות "בואו להתחסן, כי רק ככה תבטיחו שלא תחלו".
זה בידיוק מה שאומרים,מן הסתם שהיעילות עולה כשיש יותר מתחסנים.
אני לדוגמה לא מתנגד חיסונים, אני בעד שאנשים יבדקו ויעשו מה שנראה להם הכי בטוח
הכי בטוח זה להתחסן, אתה לא התחסנת כי זה לא נראה לך בטוח, אתה מתנגד חיסונים (לא שהטרמנולוגיה משנה לי משהו, אבל אתה כן מתנגד)

אני אגיד את דעתי למרות שחלק לא יסכימו איתי.
לדעתי, כל המתנגדי חיסונים פוגעים בשאר האוכלוסייה פשוט. לא מפסיקים לדבר על כך שרוב החולים הקשים בבתי חולים הם בגלל אנשים שלא התחסנו.
אישית אני מכיר תאומים שהם לא מתחסנים בגלל סיבות כ"כ מטופשות: המדינה רוצה לרגל אחרינו, הקורונה זה חארטה, לא רוצה להכניס משהו לגוף שאני לא יודע מה הוא ועוד מלא סיבות מפגרות.

תראו מי התעורר 😣

קבצים מצורפים

• A6F7C835-AE9A-4784-A59C-EFC3166AF4DE.png
    A6F7C835-AE9A-4784-A59C-EFC3166AF4DE.png
    KB 280.8 · צפיות: 38
@Snorlax jr
התחסנתי פעמיים.
אבל מה ששובר אותי
זה ההתנהלות עם העסקים!
זורעים פחד,אין עזרה,אין אפילו הבטחות לעתיד!
אז אני באמת מבקש ללכת על פי שיטת הממשל
אתם רוצים אותי מחוסן,מחסובק! תן לי תו שחור
לעסקיים עצמאיים שטובעים בחובות,זה יהיה תו של הקלות במיסים וכו

@Snorlax jr
התחסנתי פעמיים.
אבל מה ששובר אותי
זה ההתנהלות עם העסקים!
זורעים פחד,אין עזרה,אין אפילו הבטחות לעתיד!
אז אני באמת מבקש ללכת על פי שיטת הממשל
אתם רוצים אותי מחוסן,מחסובק! תן לי תו שחור
לעסקיים עצמאיים שטובעים בחובות,זה יהיה תו של הקלות במיסים וכו
זה כבר בעיה אחרת
המדינה הפח הזאת באמת זורקת זין על העסקים
בגלל זה אלפי עסקים נסגרו מאז שהקורונה התחילה

אתה יודע כמה פקחים/סמויים יש בקניונים,מתחמי בילוי?? חנויות רחוב?

הם נכנסים בודקים! ומחלקים דוחות ואזהרות
הם בודקים תו ירוק?
האמת, ששמעתי שהרבה מזייפים.
אני מאלו שלא מבלים, לפחות לא במקומות שצריך תו ירוק.
צודק, אבל אחת ל בודקים וזה חתיכת עבירה פלילית
זה לא מרתיע מעל 50% מחייבי בידוד.
כי זה לא החומרה של העונש, זה התדירות שלה.
הכי בטוח זה להתחסן, אתה לא התחסנת כי זה לא נראה לך בטוח, אתה מתנגד חיסונים (לא שהטרמנולוגיה משנה לי משהו, אבל אתה כן מתנגד
הטרמינולוגיה לא משנה לך, אבל הייתי חייב לומר?

אני מתנגד להתחסן, אני בעד שכולכם תחסנו. שכל אחד יעשה מה שנראה לו.
אני אפילו בעד שאישתי תתחסן, אני ממליץ לכל אחד לדבר עם הרופא שלו, ללמוד מה שהוא יכול על החיסונים, ולעשות החלטה נבונה בשביל הבריאות שלו, בלי קשר למה שאף פוליטקאי, רב או ראש כת חושב.

אבא שלי התחסן, והוא שאל אותי מה נראה לי, ואמרתי לו שאני שמח שהוא הגיע להחלטה הזאת, ושיהיה לו רק בריאות. לצערי הוא עבר סיבוך בלב בגלל החיסון הראשון, והוא עדיין מתמודד עם זה, אז חיסונים נוספים הוא לא רוצה. קצת מפריע לי שהסיבוך שלו לא נרשם במערכת כתופעת לוואי של החיסון. הרי בודקים אנשים שמתו סתם אם היה להם קורונה, ואולי זה קשור למוות שלהם. אבל לא בודקים אנשים מתים אם היה להם חיסון.

קשה לי להאמין להצהרות שהחיסון בטוח כשאני אישית מכיר 3 אנשים עם בעיות בלב מהחיסון, וסירוב מוחלט מהרפואה לקשר בין השניים. אני מכיר פחות אנשים עם סיבוכים מהקורונה.
אם היו אומרים 2% מהמחוסנים עברו סיבוך בלב מהחיסון, והייתי משוכנע שהם באמת ניסו לרשום הכל ולא לטאטאות מתחת לשטיח את הרוב, היה יותר קל להשוות לאחוז הסובלים או המתים מהקורונה.

אבל בסופו של דבר, שכל אחד יבדוק, זה הגוף שלך והאחריות שלך לדאוג לה. אף אחד לא יפצה אותך אם יגלו שאתה סובל מהחיסון.

הטרמינולוגיה לא משנה לך, אבל הייתי חייב לומר
כן, כי אתה קורא לעצמך "לא מתנגד חיסונים" ובעצמך לא התחסנת. אז למה היה חשוב לך להגיד שאתה לא מתנגד חיסונים?

בכל אופן חצי שנה אחורה דיברת פה בצורה אחרת לגמרי על החיסונים, כל הכבוד על כמעט התפקחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית