עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועוד משהו יש מצב הבנץ שלי יחסית נמוך בגלל יד אחורית חלשה?כי החזה שלי נראה מפותח יחסית.מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שהתחילו במוט ריק וכאלו שישר שמו 80 קילו.
תמשיך להתקדם זה מה שחשוב
אם הבנץ' לא עולה כי יד אחורי חלשה, סימן שהיא מעורבת בתנועה.ועוד משהו יש מצב הבנץ שלי יחסית נמוך בגלל יד אחורית חלשה?כי החזה שלי נראה מפותח יחסית.
יש איזה מחקר משהו שבדקו באחוזים את ההשתתפות של השרירים בבנץ?סתם מעניין אותי אני סקרן חחח..
זה נמוך, עכשיו מה תעשה?סתם רוצה לדעת אם ההתקדמות שלי סבירה או נמוכה..
התחלתי עם מוט בבנץ אחרי 4 חודש אני מצליח 60 קילו ל7 חזרות 3 סטים.
3 חודש מסה ועוד חודש חיטוב ככה שבחיטוב הקצב ירד..
שוקל 68 אם זה חשוב התחלתי עם אחוז שונן גבוה ומסה שריר דלילה..
אנסה להבין מה לא טוב..אם הבנץ' לא עולה כי יד אחורי חלשה, סימן שהיא מעורבת בתנועה.
אם היא מעורבת, ההגיון אומר שהיא תתחזק מלעשות עוד בנץ' פשוט.
בקיצור, בנץ' חלש מתחזק מעוד בנץ' ותוכנית טובה.
יש מקום לאקססוריז וווריאציות, אבל אין על בנץ' בשביל בנץ'.
זה נמוך, עכשיו מה תעשה?
אני לא יודע בבירור, אבל נראה לי שיכולת להתקדם יותר.אנסה להבין מה לא טוב..
לא שאלתי אם הבנת נמוך חחח אני יודע שהוא נמוך התכוונתי להתקדמות ב4 חודשים.
היה לי פחות ידע ואמרו לי שבגלל המסה שריר הדלילה שלי אני חייב קודם מסה ועוד הייתי על סביבות 20 אחוז שומן.כל עוד אתה בקצב שאתה מתקדם אז הכל בסדר , אני רק חושב שתסגר על המטרות שלך , אתה סה"כ 4 חודש בחד"כ וכבר עשית מסה וחיטוב .
תשתדל לעשות מסה נקייה כשאתה עושה , ואם אתה עושה מסה נקייה אין צורך אחרי 3 חודש להתחיל חיטוב , זה גם יעזור לך בנושא של התוכנית שלא אחרי 3 חודשים תיתקע בגלל שינוי קלוריות.
לפחות צברת ידע : Pהיה לי פחות ידע ואמרו לי שבגלל המסה שריר הדלילה שלי אני חייב קודם מסה ועוד הייתי על סביבות 20 אחוז שומן.
עכשיו צברתי שריר וגם שומן התווסף אז אני פשוט חייב חיטוב,שאגיע לאחוז שומן נורמלי אני אחזור למסה נקייה כמה שאפשר 1% ממשקל גוף בחודש בשביל לצבור כמה שפחות שומן.
ואם הוא אוהב את איך שהוא נראה מעל 17 א.ש?לפחות צברת ידע : P
בכל מיקרה אין מה לעשות מסה שחשוב לך הניראות של הגוף ברגע שאתה מעל 17 אחוז שומן , תרד לאחוז שומן נמוך שתוכל להרביץ מסה בלי להתבאס כל שבועיים . בהצלחה.
אז לא יהיה לו מה לעשות מסה ב34 אחוז.ואם הוא אוהב את איך שהוא נראה מעל 17 א.ש?
אין מה לייעץ במסה/חיטוב זה דבר יותר מידי אינווידואלי וחסר עובדות חד משמעיות.
זה הניסוח שרציתי לשמוע.אין מה לעשוות במסה שאתה כבר מתחילת המסה באחוז שומן שלא נוח לך עם הגוף שלך