הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאמבלים 36 קילו

SolidSnake

משתמש מתחיל
51
6
נק' מוניטין:
6
51
6
היי
למישהו יש מושג היכן משיגים דאמבל משושה 36 קילו, 34 וכאלה?
ראיתי במכון כושר מסויים דאמבלים כאלה
אבל בכל החנויות שהתקשרתי מוכרים רק בכפולות 2.5.

ועוד שאלה, אם יש למישהו מושג איפה קונים משקולות שהמשקל בהם מדוייק?
לא שאתה קונה 30 קילו ובפועל זה 29 או 31.5
30 זה 30.

ועוד שאלה, אם יש למישהו מושג איפה קונים משקולות שהמשקל בהם מדוייק?
לא שאתה קונה 30 קילו ובפועל זה 29 או 31.5
לא מכיר, אבל ממה שידוע לי פלטות תחרותיות עולות הרבה יותר מסתם משקולת של 20/25 אז אני מניח שזה יהיה תקף גם למשקולת יד, אם יש כזאת בכלל, מכיוון שאין תחרות שמטרת להרים משקולת יד בפחות מ100K.
למישהו יש מושג היכן משיגים דאמבל משושה 36 קילו, 34 וכאלה?
ראיתי במכון כושר מסויים דאמבלים כאלה
אבל בכל החנויות שהתקשרתי מוכרים רק בכפולות 2.5.
אתה מתכוון לקנות כזאת רק בזאת סמולוב? לא עדיף לך פשוט לעגל את המשקל למשהו שכבר יש לך?

• פותח/ת השרשור
לא מכיר, אבל ממה שידוע לי פלטות תחרותיות עולות הרבה יותר מסתם משקולת של 20/25 אז אני מניח שזה יהיה תקף גם למשקולת יד, אם יש כזאת בכלל, מכיוון שאין תחרות שמטרת להרים משקולת יד בפחות מ100K.

אתה מתכוון לקנות כזאת רק בזאת סמולוב? לא עדיף לך פשוט לעגל את המשקל למשהו שכבר יש לך?

אני יודע שיש פלטות תחרותיות או משקולות מדוייקות
פשוט לא יודע איפה קונים?
שמעתי שיש מקום שקונים בו כאלה.
כי בכל המקומות שראיתי יש לפעמים פער משמעותי של אפילו 3 קילו בין מה שרשום ואתה משלם עליו לבין מה שבפועל.
על פניו לא ברור למה זה כ"כ קשה לייצר משקולת ששוקלת כמו שרשום על זה ומתומחרת לפי המשקל שרשום?!

ולגבי ה36 קילו
כרגע יש לי או 35 או 38.6 שזה פער מאד גדול למשקולות יד.
שים לב שבלחיצה עם משקולות כל משקל נוסף שווה קושי כפול ומשולש מאשר תוספת אותו משקל על מוט.
אני רוצה משקל שיהיה באמצע לכל מיני תכניות שיאפשרו לי משחקי נפח ועצימות.
גם לסמולוב.

בדיוק שכפי שבסקואט, דדליפט ולחיצה עם מוט אתה מתקדם גג עם פלטה של 1.25 קילו כל צד ולא קופץ ישר עוד 10 כל צד.

תבדוק ביד 2 ובפייסבוק מרקטפלייס. יש שם אנשים שקונים ציוד משומש מחדרי כושר ומוכרים לאנשים פרטיים.

חשבת לעבור למשקולות יד מתכווננות (מוט קצר שאתה מרכיב עליו פלטות)?
יחסוך לך מקום, כסף, משקל, ועם קפיצות קטנות מאוד (אתה יכול למצוא פלטות של פחות מ 1.25 ק"ג).

יש לי מוט קצר(דאמבל)שאני יכול להרכיב עליו כל משקל עד 62 קילו בקפיצות של 2.5.
לא הייתי בחיים קונה דאמבלים עם משקל ספציפי, בשביל זה יש חדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית