הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגליים בבנץ׳ פרס

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
עקבים על הרצפה או באוויר? האם אחד מהם עדיף? בעל יתרונות מסויימים? מתאים לסוגים שונים של אנשים או שזה בכלל עניין של חוקי פדרציות?

אשמח אם על הדרך תשתפו את הסט אפ שלכם מבחינת הרגליים בבנץ׳ פרס. אני עדין מנסה להבין מה הכי טוב בשבילי.

@elchonon בתור בנצ׳ר מרשים לאללה אשמח לשמוע גם את דעתך.

עקבים על הרצפה או באוויר? האם אחד מהם עדיף? בעל יתרונות מסויימים? מתאים לסוגים שונים של אנשים או שזה בכלל עניין של חוקי פדרציות?

אשמח אם על הדרך תשתפו את הסט אפ שלכם מבחינת הרגליים בבנץ׳ פרס. אני עדין מנסה להבין מה הכי טוב בשבילי.

יצא לי לראות בזמן האחרון(יוטיוב/אינסטגרם)
שבכלל מחזיקים רגליים ישרות באוויר!!
לא מקופלות ב90 מעלות
מעניין
כל פעם יוצא ״שגעון״ אחר

כל הסודות של בנץ' פרס - פשוט פאוורליפטינג

כשהעקבים באוויר יותר קל לי לייצר לג דרייב על ידי לחיצת העקב לכיוון הרצפה. זה גם מאפשר לי לייצר קשת גדולה יותר.

בגלל שאני לא גבוהה במיוחד,העקבים שלי באוויר, אבל זה מוסיף לי יתרון בהקשתה, גם מרגיש יציב יותר ולג דרייב מפחיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית