נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
בעיקר חלבון וקלוריות
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
בלי הפיתות והתוספות מסביב.
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיקר חלבון וקלוריות
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
כל מטבח וה"תוספות" שלו.בעיקר חלבון וקלוריות
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
מה ?!אם אתה רוצה להקפיד על תזונה תוותר מראש על אוכל קנוי
שהייתי במסה הייתי אוכל לא מעט צלחות חומוס , הייתי מוסיף 2 ביצים שמן וטחינה , ארוחה מעולה מבחינת ערכים .
בזמנו שעשיתי חישוב לקחתי את זה כמינימום 40 גרם חלבון וכ700 קלוריות , אבל לא בדקתי במדויק וזה כל חומוסייה משהו אחר .
מה ?!
ממש לא מסכים .
ומה עם השווארמה שמסתובבת לה כל היום ?
וההמבורגר שרק מחכה לקריאת וצ'קצאק הוא מוכן ?
פיצה ? צלחת חומוס ? פסטות ?
ועכשיו ברצינות , לא חושב שזה נכון שבשביל להקפיד על תזונה צריך להימנע לחלוטין ממסעדות. פשוט לבקש שישקלו , רוב המסעדות יודעות בדיוק כמה המשקל של המנה.
אבו חסן יכעסלשקול.
פשוט לאבעיקר חלבון וקלוריות
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
אבו חסן יכעס
אבו חסן יכעס
פשוט לא
תאכל ותהנה
חד פעמי לא יקרה כלוםרוצה לוודא שאני לא אוכל מעט מידי חלבון ויותר מידי קלוריות ביום הנתון.
רוצה לוודא שאני לא אוכל מעט מידי חלבון ויותר מידי קלוריות ביום הנתון.
חומוס בלי טחינה ושמן זה לא אוכל משמין .רוצה לוודא שאני לא אוכל מעט מידי חלבון ויותר מידי קלוריות ביום הנתון.
בעיקר חלבון וקלוריות
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
אם אתה רוצה להקפיד על תזונה תוותר מראש על אוכל קנוי
אם כברחומוס בלי טחינה ושמן זה לא חומוס
מה האלטרנטיבה שלך? שבכל מקום שאתה קונה רתה מוודא שאלה הערכים + משקל + מודד או שפשוט אתה יודע להסתדר בלי האוכל הקנוי הזה. ההפך הבחירה השניה עדיפה גם לחיים קליםאני עבדתי בחומוס, ובעיקרון חומוס עתיר קלוריות הוא 1/3 טחינה ו2/3 גרגירי חומוס. מנה תשקול בערך 300 גר׳ והרי לך התשובה המקסימלית לקלוריות.
1/4 טחינה ו3/4 חומוס היא מנה יחסית דלת קלוריות.
הממוצע הוא 70% קלוריות מגרגירי חומוס ו30% מטחינה, לכן אם מנה תשקול לדוגמא 250 גר
אזי הקלוריות הן
קלוריות של מטחינה כפול 0.75 + קלוריןת של גרגירי חומוס כפול 1.75.
סה״כ חישוב גס, אבל אין שום בעיה להעריך בלי יותר מדי בעיות, ואם אתה במסה, בכלל הכל טוב.
לפי החשיבה הזאת - אם אתה רוצה להקפיד על ״חיים״ תוותר מראש על הקפדה בתזונה
שבכל מקום שאתה קונה רתה מוודא שאלה הערכים + משקל + מודד או שפשוט אתה
כל מקום יכול להשים לך ערכים שונים לגמרי. אתה באמת חושב שאם נניח כל יום תקנה בחוץ ובמקום אחר אתה יכול לדעת כמה אכלת? אם אתה בחיטוב אז בכלל כל 200 קלוריות לכאן או לכאן יכול לדפוק לך את כל המטרהשאם אתה קונה משהו בחוץ אתה חושב 17 שניות ומכניס לאפליקציה את הערכים שנראלך, ואם טעית לא קרסו השמיים.
אם אתה קונה משהו בקביעות אז לא יזיק לשקול ולמדוד מעבר.
זאת האלטרנטיבה