נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
בעיקר חלבון וקלוריות
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
בלי הפיתות והתוספות מסביב.
חומוס-טחינה
חומוס-פול
מסבחה
בלי הפיתות והתוספות מסביב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חומוס זה אח .חומוס בלי טחינה ושמן זה לא אוכל משמין .
החומוס של ג'ינג'י בקיבוץ עינתחומוס זה אח .
מעל 90 אחוז מהאנשים אחרי שקראו פה את האשכול הלכו לאכול חומוס .
חשד גם שלפותח האשכול יש חומוסיה וזאת הייתה פרסומת סמויה : P
אני עבדתי בחומוס, ובעיקרון חומוס עתיר קלוריות הוא 1/3 טחינה ו2/3 גרגירי חומוס. מנה תשקול בערך 300 גר׳ והרי לך התשובה המקסימלית לקלוריות.
1/4 טחינה ו3/4 חומוס היא מנה יחסית דלת קלוריות.
הממוצע הוא 70% קלוריות מגרגירי חומוס ו30% מטחינה, לכן אם מנה תשקול לדוגמא 250 גר
אזי הקלוריות הן
קלוריות של מטחינה כפול 0.75 + קלוריןת של גרגירי חומוס כפול 1.75.
סה״כ חישוב גס, אבל אין שום בעיה להעריך בלי יותר מדי בעיות, ואם אתה במסה, בכלל הכל טוב
מעולה, תודה רבה. מה לגבי שמן זית?
או שאם אתה בכל זאת אוהב להנות מאוכל תעשה הערכה גסה ולך לפי זה. אם זה לא משהו יומיומי אז לא יקרה כלום גם אם חרגת קצת לכאן או לכאן.אם אתה רוצה להקפיד על תזונה תוותר מראש על אוכל קנוי
והאחוז הנותר הוא כמוני, יושבים מול המסך ומזילים ריר כי לא מתאפשר כרגע לאכול חומוס 😭מעל 90 אחוז מהאנשים אחרי שקראו פה את האשכול הלכו לאכול חומוס .
אז הוא צריך לעשות את זה אחרת:חשד גם שלפותח האשכול יש חומוסיה וזאת הייתה פרסומת סמויה : P
או שאם אתה בכל זאת אוהב להנות מאוכל תעשה הערכה גסה ולך לפי זה. אם זה לא משהו יומיומי אז לא יקרה כלום גם אם חרגת קצת לכאן או לכאן.
אפשר גם לעשות את מה שהציעו כאן - לשקול, לשאול את הטבח וכו', ואז ההערכה תהיה פחות גסה.
כל יום זה יכול להיות בעייתי, אלא אם כן זה אותה מנה באותו מקום ואז לפי קצב העליה/ירידה במשקל אתה יכול להתאים את שאר התזונה לפי זה.לחרוג כל יום בעייתי כי ככה אפשר לפרוץ גבולות. לי זה פחות עובד כי ככה אני מתחיל לזרוק..
האמת אני לא הייתי עושה את זה, פשוט אוכל 😃למי יש כח לבדוק ולשקול ולשאול D:
ב. כל המטרה היא לשלב את החומוס כחלק מהתפריט היומי (פעם בכמה זמן) ולא כ"צ'יט מיל". בגלל זה אני מנסה להעריך קלוריות וחלבון.
תשובה נהדרת, ובדיוק בגלל זה רציתי אמת מידה להעריך. אני חושב שאני אשקול את החומוס, אקח 70% גרגירי חומוס ו-30% לטחינה גולמית.פשוט תעריך את החומוס בערך, אם אתה רוצה ממש להיות בטוח תוסיף 10% כלפי מעלה מהערכים שאתה מוצא.
מכיוון שאתה שואף לשלב את זה באופן קבוע זה לא ממש ישנה.
בוא נניח כמה דברים לשם הדוגמה: 1. החלטת שאתה צריך 1900 קלוריות כדי להתחטב 2. לא הערכת נכון את החומוס, סטית ב-150 קלוריות.
אתה אוכל חומוס כל יום בשבוע (מגזים לשם הדוגמה), אתה חושב אתה אוכל 1900 קלוריות, בפועל אתה אוכל 2050.
נניח שירדת במשקל עוד קצת ככה ואז נתקעת, אז הפתרון הוא להוריד קלוריות. אז על הנייר אתה תוריד קלוריות עד שהירידה במשקל תתחדש ואותו דבר גם בפועל. ההבדל בין מה שקורה על הנייר למה שקורה בפועל לא משנה, כי זה הפרש קבוע, סטייה קבועה. אז נניח שהורדת ל-1800 על הנייר, בפועל הורדת ל-1950. האם המספר הזה באמת משנה? לא כ"כ.
אותה הדוגמה תקפה לגבי עלייה במשקל. פשוט מתקנים קלוריות לפי קצב העלייה במשקל. ראית שהמשקל עולה מהר מדי? תוריד קצת קלוריות.
כל מקום יכול להשים לך ערכים שונים לגמרי. אתה באמת חושב שאם נניח כל יום תקנה בחוץ ובמקום אחר אתה יכול לדעת כמה אכלת? אם אתה בחיטוב אז בכלל כל 200 קלוריות לכאן או לכאן יכול לדפוק לך את כל המטרה
התכוונתי למשהו שחוזר על עצמו לא על איזה צ'יט כזה לפעמיםאז פעם אחת פספסת 200 קלוריות ועלית במשקל 100 גר? ואז מה קרה? בסה״כ מבינים שהערכתי כלפי מטה ומשתדלים להבא להעריך טוב יותר.
לא ימות העולם אם תעלה 100 גר, כן תבין שעשית טעות גדולה כשתסתכל לאחור ותבין כמה חוויות פספסת בגלל פחד ״לא להעריך מדויק את האוכל שאני אוכל בחוץ״
אתה מאכזב אותי לטובה
אתה מאכזב אותי לטובה
זה מה שאתה
התכוונתי למשהו שחוזר על עצמו לא על איזה צ'יט כזה לפעמים
אצל מי?אני עבדתי בחומוס
התכוונת מי עבד אצלי? 😁אצל מי?
נניחהתכוונת מי עבד אצלי? 😁
נניח