הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדרות

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
הסדרות שאני רואה מגיעות לסוף עונה, או סוף מוחלט, עכשיו, אז אני צריך המלצות לדברים חדשים.
בנתיים מה שכבר ראיתי/רואה זה: האוס, איך פגשתי את אמא, תאוריית המפץ הגדול, איש משפחה, דקסטר, לוסט, V, פרינג', על טבעי וסטארגייט יוניברס.

למישהו יש המלצות למשהו אחר?

העונה הראשונה של heroes יפה. השאר לא. כנל נמלטים- רק הראשונה.

אני גם תמיד הייתי מכור למשמרת שלישית, אוז וסיינפלד.

תראה ספרטקוס.. יש עונה ראשונה! איכות די טובה והסדרה כולה מושקעת..
הבעיה שעונה שניה נתקעה כי השחקן הראשי חלה בסרטן..

• פותח/ת השרשור
אה, המ מסתבר ששכחתי מכמה. טוב אז תוסיפו את גיבורים, Spartacus, ו-Doctor who לרשימה שכבר ראיתי.

• פותח/ת השרשור
הממ אולי אני אראה legend of the seeker באמת, התחלתי לראות כמה פרקים לפני שנה ולא המשכתי.
סופרנוס ראיתי, גם אוז. בעיקרון אם זאת סידרה "וותיקה" וטובה סביר להניח שראיתי אותה. אני מתכוון יותר לסדרות שרצות עכשיו בארה"ב הברית או פה ששווה לראות אותן.

• פותח/ת השרשור
נו, למה אתה חושב שאני עושה אירובי במקום אימונים? אני צריך להיות חטוב לקראת הבנות!!!

הסדרות שאני רואה מגיעות לסוף עונה, או סוף מוחלט, עכשיו, אז אני צריך המלצות לדברים חדשים.
בנתיים מה שכבר ראיתי/רואה זה: האוס, איך פגשתי את אמא, תאוריית המפץ הגדול, איש משפחה, דקסטר, לוסט, V, פרינג', על טבעי וסטארגייט יוניברס.

למישהו יש המלצות למשהו אחר?

נכון סדרה זבל סטרגייט יונברס אני רואה עכשיו ונמצא בחצי העונה וזה משעמם עשו מסדרת
מדע בדיוני סדרת דרמה וזה מגעיל רצח ביחס לסדרות האחרות במותג של סטרגייט.

בכל מקרה אני ממליץ:
30 Rock
Breaking bad סדרה מעולה מאוד מומלץ בהחלט
Californication
Coupling סדרת קומדיה בריטית ממש גאונית לדעתי אחד המצחיקים.
Entourage אם לא ראיתי את הסדרה הזאתי אתה לא יודע מה הפסדת.
Two and a half men

הסדרה הטובה ביותר שראיתי היא רומא, פשוט גאונית... Hboמבית היוצר של הסופרנוס ואוז שזו גם סדרה מומלצת..

נכון סדרה זבל סטרגייט יונברס אני רואה עכשיו ונמצא בחצי העונה וזה משעמם עשו מסדרת
מדע בדיוני סדרת דרמה וזה מגעיל רצח ביחס לסדרות האחרות במותג של סטרגייט.

בכל מקרה אני ממליץ:
30 Rock
Breaking bad סדרה מעולה מאוד מומלץ בהחלט
Californication
Coupling סדרת קומדיה בריטית ממש גאונית לדעתי אחד המצחיקים.
Entourage אם לא ראיתי את הסדרה הזאתי אתה לא יודע מה הפסדת.
Two and a half men

הראשונה שם שהדגשתי זה משהו יוצא דופן. לא יאומן עד כמה שסידרה בלי חתיכות ועם גיבור מזדקן יכולה להיות טובה.
אבל הכי טוב זה Mad men (אם כי כנראה צריך להיות טיפה זקן בשביל להתרשם כמו שצריך)

נמלטים סדרה נחמדה. אגב איפה אתה מוצא פרקים של האוס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית