הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לנשים -מסה וחיטוב

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
אני רואה לרוב הליכים של גברים נורא רזים שעשו מסה ואז חיטוב , אבל איך זה אצל נשים ? הרע שלגברים יותר קל לפתח מסת שריר מאשר נשים (אני חושבת) ואני מדברת על נשים שקשה להן לעלות במשקל ורזות מתוך גנטיקה.. יש כאן במקרה נשים שהיו רזות נורא, שעשו מסה ועלו דיי במשקל כדי לעשות חיטוב ?

אין כזה דבר שקשה לעלות במשקל. אני רואה הרבה גברים טוענים את הדבר הזה אבל הם טועים. "קשה לעלות במשקל" = לא אוכלים מספיק
ואפילו אם קשה לאכול הרבה אז מוצאים דרכים להגיע לקלוריות שצריך(אוכל שדחוס בקלוריות)
לגבי נשים אני חושב שזה אותו דבר לגבי גברים, אם את רוצה מסה - תהיי בפלוס קלורי ואת תעלי במשקל בוודאות.

אני רואה לרוב הליכים של גברים נורא רזים שעשו מסה ואז חיטוב , אבל איך זה אצל נשים ? הרע שלגברים יותר קל לפתח מסת שריר מאשר נשים (אני חושבת) ואני מדברת על נשים שקשה להן לעלות במשקל ורזות מתוך גנטיקה.. יש כאן במקרה נשים שהיו רזות נורא, שעשו מסה ועלו דיי במשקל כדי לעשות חיטוב ?

אין הבדל בין תזונה של נשים לתזונה של גברים.
אין קושי מסויים יותר גדול אצל נשים, בכל מקרה אתייג כמה שאולי יוכלו לעזור.

@אני=] @ליאמוש

אז אני לא נמצאת במשבצת של הרזות באופן גנטי וטבעי כי כל חיי הייתי מלאה,
ובצבא זה הגיע לעודף משקל די גדול,

ואז התחלתי שינוי, ירדתי המון במשקל
ומגיע שלב שאת כל כך מתלהבת שאת סוף סוף רזה, ואת רק מחפשת להיות רזה ובעיניי בזמנו שאמרו לי שאני רזה מאוד קיבלתי את זה כמחמאה.

בדיעבד הייתי בתת משקל קיצוני בלי צורה ואפס מסת שריר….העלתי בהדרגה 18 קילו
שלקח לי שנה וחצי אולי קצת יותר.

להגיד לך שיכלתי להעלות את המשקל הזה בפחות זמן? ברור. יש לי תיאבון שלא מבייש אף גבר אני מבטיחה לך…

אבל קודם כל התחייבות לתהליך.התהליך הזה חייב להיות מחושב כדי באמת לצבור מסת שריר ולא רובו שומן,כי בעיניי לעלות במשקל זה קל. וגם כי תמיד יש את לי הפחד לחזור למקום שהייתי אז מנטלית זה חייב להיות תהליך איטי ומתמסר

וכמובן שעכשיו אני אחרי חיטוב בניסיון למצוא את הניטרלי שלי שוב:Confused: את יכולה לשלוח הודעה בפרטי אוכל לשתף גם תמונות מהתהליך:wub:

אז מסתבר שלנשים קל לעלות במסת השריר בידיוק כמו גברים, אבל בגלל שלרוב נשים הן פיזית קטנות יותר ורזות יותר מגברים, העליה היא איטית בהתאם (אחוז אחד בחודש למישהו ששוקל 80 קילו יהיה פי 2 מאחוז אחד למישהי ששוקלת 40).
בנוסף, גם אין כזה דבר נשים או גברים שקשה להם לעלות במשקל מגנטיקה, כולם יכולים לעלות באותה קלות, אבל יש כאלה שיצטרכו לשנות יותר הרגלים מאחרים, בידיוק כמו הרזיה

אז מסתבר שלנשים קל לעלות במסת השריר בידיוק כמו גברים, אבל בגלל שלרוב נשים הן פיזית קטנות יותר ורזות יותר מגברים, העליה היא איטית בהתאם (אחוז אחד בחודש למישהו ששוקל 80 קילו יהיה פי 2 מאחוז אחד למישהי ששוקלת 40).
בנוסף, גם אין כזה דבר נשים או גברים שקשה להם לעלות במשקל מגנטיקה, כולם יכולים לעלות באותה קלות, אבל יש כאלה שיצטרכו לשנות יותר הרגלים מאחרים, בידיוק כמו הרזיה

הטסטוסטרון הנמוך לא מהווה מהיבט מסויים משוכה בנוגע למסת שריר שגברים אינם צריכים להתמודד איתה? כיצד קל להן כמו גברים?

הטסטוסטרון הנמוך לא מהווה מהיבט מסויים משוכה בנוגע למסת שריר שגברים אינם צריכים להתמודד איתה? כיצד קל להן כמו גברים?
זה לא מספיק משמעותי כדי ליצור הבדל, מכיוון שהכמות מספיקה לבניית שריר

לפי מחקרים, אצל נשים יש יותר סיבי slow twitch מאשר fast twitch פר שריר מאשר אצל גברים. מה שגם יכול להסביר למה נשים חלשות יותר מגברים ולמה הן לא יכולות להגיע למסה מרשימה מאימונים כמו גברים.

Sex-Based Differences in Skeletal Muscle Kinetics and Fiber-Type Composition

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר שקשה לעלות במשקל. אני רואה הרבה גברים טוענים את הדבר הזה אבל הם טועים. "קשה לעלות במשקל" = לא אוכלים מספיק
ואפילו אם קשה לאכול הרבה אז מוצאים דרכים להגיע לקלוריות שצריך(אוכל שדחוס בקלוריות)
לגבי נשים אני חושב שזה אותו דבר לגבי גברים, אם את רוצה מסה - תהיי בפלוס קלורי ואת תעלי במשקל בוודאות.

אין בעיה אבל אני אולה לאט בטירוף, ואני דיי בטוחה שיש אנשים שקשה להם יותר מאחרים לעלות במשקל.. אני לצורך העניין עליתי אני רואה לרוב הליכים של גברים נורא רזים שעשו מסה ואז חיטוב , אבל איך זה אצל נשים ? הרע שלגברים יותר קל לפתח מסת שריר מאשר נשים (אני חושבת) ואני מדברת על נשים שקשה להן לעלות במשקל ורזות מתוך גנטיקה.. יש כאן במקרה נשים שהיו רזות נורא, שעשו מסה ועלו דיי במשקל כדי לעשות חיטוב ?
אז אני לא נמצאת במשבצת של הרזות באופן גנטי וטבעי כי כל חיי הייתי מלאה,
ובצבא זה הגיע לעודף משקל די גדול,

ואז התחלתי שינוי, ירדתי המון במשקל
ומגיע שלב שאת כל כך מתלהבת שאת סוף סוף רזה, ואת רק מחפשת להיות רזה ובעיניי בזמנו שאמרו לי שאני רזה מאוד קיבלתי את זה כמחמאה.

בדיעבד הייתי בתת משקל קיצוני בלי צורה ואפס מסת שריר….העלתי בהדרגה 18 קילו
שלקח לי שנה וחצי אולי קצת יותר.

להגיד לך שיכלתי להעלות את המשקל הזה בפחות זמן? ברור. יש לי תיאבון שלא מבייש אף גבר אני מבטיחה לך…

אבל קודם כל התחייבות לתהליך.התהליך הזה חייב להיות מחושב כדי באמת לצבור מסת שריר ולא רובו שומן,כי בעיניי לעלות במשקל זה קל. וגם כי תמיד יש את לי הפחד לחזור למקום שהייתי אז מנטלית זה חייב להיות תהליך איטי ומתמסר

וכמובן שעכשיו אני אחרי חיטוב בניסיון למצוא את הניטרלי שלי שוב:Confused: את יכולה לשלוח הודעה בפרטי אוכל לשתף גם תמונות מהתהליך:wub:

וואו בשנה וחצי זה נשמע מרשים , בטח הקפדת על אימונים ותזונה נכונה באופן עקבי . אני כעיקרון קוללתי עם רזון לא מחמיא שהוא לא מתאים לי בגדול .. אם את שואלת אותי זה לא פחות גרוע מלהיות בעודף משקל גם מבחינת הפגיעה בדימוי עצמי (המון הערות מהסביבה ובעיקר מהבית . וגם אני התחלתי בתהליך של לעלות במשקל אז אני כרגע במסה בערך שנה והיו לי הפוגות פה ושם (בעיקר בסגרים ) וימים שהייתי אוכלת פחות טוב , אבל יש קצת שינוי עליתי בערך 5 קילו (ליחס מ51 ל55-6 ואני 1.69 ) וכמובן שאני עדיין לא מרגישה שזה מספיק, ונראה שכמה שאני אעלה אני אף פעם לא ארגיש שזה מספיק, ימשיך להדהד לי בראש ההערות האלה על הרזון .. טוב נראה שנכנסתי איתך למקומות עמוקים מידי חח סורי .
ואני אשמח לראות תמונות מהשינוי שלך:)

אין בעיה אבל אני אולה לאט בטירוף, ואני דיי בטוחה שיש אנשים שקשה להם יותר מאחרים לעלות במשקל.. אני לצורך העניין עליתי אני רואה לרוב הליכים של גברים נורא רזים שעשו מסה ואז חיטוב , אבל איך זה אצל נשים ? הרע שלגברים יותר קל לפתח מסת שריר מאשר נשים (אני חושבת) ואני מדברת על נשים שקשה להן לעלות במשקל ורזות מתוך גנטיקה.. יש כאן במקרה נשים שהיו רזות נורא, שעשו מסה ועלו דיי במשקל כדי לעשות חיטוב ?
אם את עולה לאט, מה רע בזה? זה מרתון לא ספרינט. עדיף לעלות במשקל לאט, שיהיה עלייה איכותית וכמה שפחות במסת שומן.
ותסתכלי על התגובה שקוצר רשם לגבי עלייה במשקל אצל נשים.
ימשיך להדהד לי בראש ההערות האלה על הרזון
לכן יש את הבעיה הזאת ולי נגיד יש בעיה שלא משנה מה אני לא אהיה מבסוט מאיך שאני נראה, אני בסדר עם איך שאני כרגע אבל אני לא אגיע למצב שאני אהיה מבסוט אבל אני לא מתרכז בזה, אני פשוט מתרכז בלא להיות באחוז שומן גבוה, להיות בריא, להתאמן ולחיות את החיים גם אם זה אומר מידי פעם לחטוא.

אין כזה דבר נשים או גברים שקשה להם לעלות במשקל מגנטיקה
יש 3 הבדלים:
בניטרלי
בנפח הקיבה
כמה אדם אוהב ורגיל לאכול

עם נפח הקיבה פשוט דוחפים תקופה ואז הקיבה מתרחבת בהתאם, זה לא באמת בעיה לטווח הארוך.
עם כמה אדם אוהב ורגיל לאכול צריך לשנות הרגלי אכילה, אולי הוא לא יאהב לאכול כמות אבל הוא כן יהיה רגיל לזה. זה גם לא בעיה לטווח הארוך.
ועם הניטרלי באמת אין הרבה מה לעשות, אפשר לשנות את זה בקושי בצורה טבעית אבל זה לא יהיה שינוי קיצוני בכל מקרה, ואפשר לשנות את הneat, אבל זה לא תמיד פרקטי. זאת הבעיה היחידה לטווח הארוך, פשוט צריך להכניס יותר קלוריות ולא תמיד זה קל.
הבעיה זה עם אנשים שמנסים שבועיים ומתקשים, אז הם אומרים שזה לא אפשרי אצלם והם מדמיינים שהם איזה ישות מיוחדת שבניגוד לשאר האנשים הם לא יכולים לעלות במשקל, כמו איזה קסם אפל.

קיצור, לפותחת האשכול, תכניסי עוד קלוריות=תעלי יותר במשקל.

• פותח/ת השרשור
לכן יש את הבעיה הזאת ולי נגיד יש בעיה שלא משנה מה אני לא אהיה מבסוט מאיך שאני נראה, אני בסדר עם איך שאני כרגע אבל אני לא אגיע למצב שאני אהיה מבסוט אבל אני לא מתרכז בזה, אני פשוט מתרכז בלא להיות באחוז שומן גבוה, להיות בריא, להתאמן ולחיות את החיים גם אם זה אומר מידי פעם לחטוא.[/QUOTE]

אם את עולה לאט, מה רע בזה? זה מרתון לא ספרינט. עדיף לעלות במשקל לאט, שיהיה עלייה איכותית וכמה שפחות במסת שומן.
ותסתכלי על התגובה שקוצר רשם לגבי עלייה במשקל אצל נשים.

כן כנראה שגם מעבר ללדאוג על העניין הזה של המשקל אני צריכה גם לקבל את עצמי כמו שאני וכמובן לא לתת להערות האלה להשתלט עליי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית