הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשקל תקוע בחיטוב - כדאי להוריד עוד קלוריות?

• פותח/ת השרשור JustMe
  • פורסם בתאריך

JustMe

משתמש מתחיל
56
5
נק' מוניטין:
8
56
5
היי חזרתי להתאמן לפני חודשיים (הייתי מתאמן רציני לפני הצבא)
אני עושה חיטוב של 2400 אבל המשקל שלי תקוע
אני רואה שיפור במסה במראה של הגוף אבל עדיין יש את הבטן המעצבת יכול להיות בגלל הזיכרון שריר אני לא יורד במשקל כי אני עולה בשריר חושבים שכדי לי להוריד עוד מה2400

אני שוקל כרגע 96 גובה 75 בעל מסה מכובדת

אני רואה שיפור במסה במראה של הגוף אבל עדיין יש את הבטן המעצבת יכול להיות בגלל הזיכרון שריר אני לא יורד במשקל כי אני עולה בשריר חושבים שכדי לי להוריד עוד מה2400

תמונה?
לא יודע על איזה זיכרון שריר אתה מדבר, כי אתה בחיטוב.. כנראה אתה לא משתמש במונח הנכון.
אם אתה לא רואה שיפור במטרה שהצבת לעצמך אז כן, תקצץ ב200-300 קלוריות.
ממליץ על למדוד היקפים, לפעמים הם המדד הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
תמונה?
לא יודע על איזה זיכרון שריר אתה מדבר, כי אתה בחיטוב.. כנראה אתה לא משתמש במונח הנכון.
אם אתה לא רואה שיפור במטרה שהצבת לעצמך אז כן, תקצץ ב200-300 קלוריות.
ממליץ על למדוד היקפים, לפעמים הם המדד הכי טוב.

הייתי מתאמן 6 שנים ברצף בגלל זה זיכרון שריר אני מתחזק מאוד ועולה בשריר רואים את זה מה שכן המשקל תקוע

הייתי מתאמן 6 שנים ברצף בגלל זה זיכרון שריר אני מתחזק מאוד ועולה בשריר רואים את זה מה שכן המשקל תקוע
אני מאמין שהגוף עושה משהו כשאתה חוזר להתאמן, לרוב המתאמנים החוזרים המשקל תקוע לכמה חודשים והמסת שריר והשומן משתנים. לא יודע מה התהליך ומימה הוא נובע ולמה. אבל מאמין שבקרוב תתחיל לראות שינויים.

זה לא אמור להיות בגדר חידה , זה מדע מדויק .
אתה נשקל כל יום והממוצע השבועי שלך נשאר זהה למה שהיה שבוע שעבר ? אז 2400 זה הניטרלי שלך ואתה צריך להוריד עוד קלוריות / שאתה לא סופר נכון ואתה אוכל יותר מ2400 .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית