הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה בהיקפי הגוף (?)

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
אני מתאמנת אימוני כוח - עם משקולות .
אימא שלי אמרה לי שירדה לי קצת הבטן
(וזה מבורך , רציתי.)
אבל בנוסף אמרה לי שגם ייצרתי היקפים בירך העליונה (שמחוברת לישבן)
ואני בתסביכים לקבל ישבן קטן בהמשך !!
ממה זה יכול לקרות ? לא אוכלת מספיק ?
או שמה זה הגיוני ?
כי אני מחזקת שרירים , והשומן נעלם בהדרגה?
אני הרי עושה אימוני כח לפלג גוף תחתון .
אני ממש לא מבינה בדברים האלו
כפי שאתם שמים לב 🤦‍♂️
כל החשק יורד לי וזה מאוד מאוד מבאס

את יורדת באחוזי שומן, מן הסתם שההיקפים ירדו. אין לך שליטה על איפה הגוף יוריד יותר שומן ואיפה פחות.

משהו פה לא בסדר. את פותחת דיונים כל יום על שינויים חיצוניים או חשש משינויים כאלה.

תכניסי לעצמך לראש שהדברים האלה לא קורים לא ביום ולא ביומיים. גם לא בקצת יותר מזה. גם אם נדמה לך או מישהו אומר לך אחרת.
מספיק עם הפריק שואו הזה.

תגדירי מטרות ריאלית (לרזות/להשמין בטוסיק/להתחזק) ותעבדי לפי תכנית מסודרת. שינויים מודדים בטווח הארוך.

מה לעשות שכשאני שואלת פה שאלות לגבי תכנית
מבלבלים לי את השכל
ולא עוזרים לי בכלל בתכנית .
במקום לתת תגובה מעפנה כמוך , אל תגיב לי בכלל.

הנה אתה עוד אחד
אתה הרי לא ראית מה שכתבתי
ואתה סתם מגיב תגובה מפגרת
התלוננת שירדת בהיקף באגן, הסברתי לך שזה הגיוני כי את יורדת באחוזי שומן והגוף בוחר לבד מאיפה להוריד ואין לך שליטה על זה.

• פותח/ת השרשור
התלוננת שירדת בהיקף באגן, הסברתי לך שזה הגיוני כי את יורדת באחוזי שומן והגוף בוחר לבד מאיפה להוריד ואין לך שליטה על זה.
אתה טיפש . יודע למה?
כי אני לא בחיטוב .
ורשמתי למעלה שאני באימוני כח
מה לעשות
אם לא משלמים לכם כסף אתם לא עוזרים .
אנו מתנצלים על אי הנעימות ופועלים לשיפור מתן השירות.
ועל זה נאמר ״ שמע ישראל ״

אתה טיפש . יודע למה?
כי אני לא בחיטוב .
ורשמתי למעלה שאני באימוני כח
מה לעשות
אם לא משלמים לכם כסף אתם לא עוזרים .

ועל זה נאמר ״ שמע ישראל ״
דבר ראשון אף אחד לא חייב לך כאן כלום, דבר שני אם את כזו מתעקשת על לקבל עזרה, תקראי ותחקרי בעצמך. דבר שלישי שיהיה לך בהצלחה, הפסקתי להגיב.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אף אחד לא חייב לך כאן כלום, דבר שני אם את כזו מתעקשת על לקבל עזרה, תקראי ותחקרי בעצמך. דבר שלישי שיהיה לך בהצלחה, הפסקתי להגיב.
זאת התגובה שכל אחד ואחד רושם כאן
אם אין כסף = אין עזרה .
כזה עצוב

אם אין כסף = אין עזרה .
כזה עצוב
אנשים אקראיים באינטרנט לא מתאמצים כדי להסביר לבחורה מה שמסבירים לה אלף פעם ועמוד שלם בפורום זה רק פוסטים שלה כי לא משלמים להם על זה? כמה מפתיע

• פותח/ת השרשור
אנשים אקראיים באינטרנט לא מתאמצים כדי להסביר לבחורה מה שמסבירים לה אלף פעם ועמוד שלם בפורום זה רק פוסטים שלה כי לא משלמים להם על זה? כמה מפתיע

עזוב , אני לא אגיב לך על זה אפילו.
רק אגיד לך שאתה והאופי השחצן שלך לא תגיעו רחוק .
שלום.

קודם כל תשנני בע"פ:
1. אף אחד לא חייב לך כלום
2. יש לך באתר מספיק חומר קריאה שמכסה בערך כל שאלה אפשרית שעולה או תעלה לך בעתיד, מוזמנת להשתמש בפונקציית החיפוש ובמאמרים שיש בפורטל.
3. יש אנשים ששירות בתשלום יותר יתאים להם, במיוחד אם הם מתחילים מאפס ידע.

על השאלה שלך אין מי שיענה כי לא ברור מה קורה איתך. את עולה במשקל? יורדת? איך את אוכלת? מה מסגרת הזמן שאת בכלל מודדת בה שינויים? את רוצה שנתחיל לזרוק ניחושים?

אם אין כסף = אין עזרה .
כזה עצוב

לא נכון, את פותחת כאן דיון כל יומיים ולא מעט אנשים מגיבים ועוזרים לך.

הבעיה אצלך היא אחרת - את כנראה לא מיישמת את זה כמו שצריך, או שהציפיות שלך לא ריאליות.

אמרת שאמא שלך אמרה לך שרזית בבטן והשמנת בירך. כמה זמן את מתאמנת? קצת פחות מחודש?
בהנחה שאת עושה כל מה שצריך ובאופן עיקבי, את מבינה שהשינויים האלה לא קורים כולם בבת אחת בצורה מושלמת?

את לא יכולה להתאמן היום על הישבן וכבר למחרת לחשוב שהוא גדול והתאמנת עליו יותר מידי - זה פשוט לא עובד ככה. מכל הדיונים שאת פותחת, מסתמן שזאת צורת החשיבה שלך. זה פשוט לא נכון.

אני ממש לא מבינה בדברים האלו

יש פה כל מה שאת צריכה לדעת בחינם:
★★☼☼ אינדקס מאמרים בפורטל קילוגרם ☼☼★★

תתחילי לקרוא. ואם לא בראש שלך לקרוא אז כנראה שכן צריך לשלם לאיש מקצוע.

קודם כל, את חייבת לשנות גישה.
לא ענו לך בחוצפה ובהתנשאות, אלא לעניין.
אתייחס לגופו של תוכן - יש כאן חוסר אינפורמציה מצידך. והיא מתבטאת בכמה דברים -
מתי התחלת להתאמן? (כנראה שזוהי השאלה הרלוונטית ביותר).
מתאמן מתחיל כן יכול לאבד שומן ולצבור מסר שריר בו זמנית.
האם את יודעת מהו המאזן הקלורי הנייטרלי הממוצע שלך?
האם את יודעת ובמשך כמה זמן את נמצאת במאזן קלורי חיובי(אם בכלל) ואם כן בכמה קלוריות?

יש לך כאן שלוש אשכולות שבהם פירטת ש׳רק׳ התחלת להתאמן(אם הבנתי נכון) ואת
מתלבטת ומתייעצת לגבי תכנית.
את צריכה להוציא לך מהראש ומהציפיות ומוטב ויפה שעה אחת קודם שאת הולכת לראות שיפור בתקופה של כחודש בצורה כל כך ניכרת. בין אם זה שיפור בהיקף שרירי האגן והתחת או בכל דבר אחר.
ואני מקווה שזה לא מוריד לך מהמוטיבציה, אבל את בהחלט חייבת וקודם כל עבורך ללמוד לבלוע רוק ולרכוש ידע גם אם זה לא בצורה הכי נגישה שאת מצפה.
יש לך כאן באתר באמת את כל המידע הקיים, ו-ודאי שאת יכולה להתייעץ כאן אך מעט טקט כלפי מי שעונה לך זה די מתבקש.

חייב לציין שלמרות שיש סטיגמה שבילדרים שחצנים ויורדים על אנשים זה הכי ההפך, כמות המידע והעזרה והסובלנות ההדדית מהמשתמשים כאן בפורום יקרה מפז ועושים זאת רק מרצון לעזור.

לשאלתך :
כמו שאמרו אם את מתאמנת חדשה השינוי החיצוני לא קורה כל כך מהר, פשוט לא הייתי מתרגש מכל דבר שאמא או אדם אחר אומר אחרי חודש.
הכי טוב אפשר להשתמש בכלי של לצלם את עצמך מול המראה בנוסף לשקילה ותוכלי לעשות השוואה בתמונות לאורך תקופה ואת זאת שתשפטי אם יש שינוי במראה ולא אדם אחר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית