הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו מוזר..

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
שלום חברים מאז גיל קטן זוכר את עצמי מרים משקולות בתקופה שהייתי משחק כדורגל מקצועי, ולא הייתה לי תוכנית מסודרת או שלקחתי את זה ברצינות את אימוני הכוח אבל כן הייתי מתאמן ומשקיע באימונים,
אני כבר תקופה של בערך שנתיים שניסיתי להיות בחיטוב ולהקפיד כמה שאפשר בתזונה נכונה בגרעון שלילי כאשר לא הצלחתי להשיג את המטרה.
לציין שאני לא הכי שמן אבל גם לא הכי רזה בערך בין 20 ל23 אחוז שומן.
משקל 84
גובה 1.75
גיל 26
עכשיו לציין שהקפדתי מאוד על אימוני כוח למדתי את הטכניקות של תוכנית SS והעלאתי משקלים בין האימונים עבדתי לפי התוכנית,
יצא בשבועות מסויימים שיומיים בשבוע הייתי יורד במשקל ואז עולה בחזרה לאותו משקל ולפעמים עולה קצת יותר, הייתי תקוע כל פעם בין 82-86 קילו וככה במשך תקופה ארוכה.
לציין שעכשיו כבר חודש וקצת אני יותר מקפיד, יורד במשקל ושמתי לב שיש לי פתאום מסה נחמדה, השאלה איך בעצם זה קרה שנבנתה מסת שריר אם תמיד ניסיתי רק לרדת במשקל בגרעון קלורי שלילי?
(ושוב אני לא מתאמן חדש)

לציין שעכשיו כבר חודש וקצת אני יותר מקפיד, יורד במשקל ושמתי לב שיש לי פתאום מסה נחמדה, השאלה איך בעצם זה קרה שנבנתה מסת שריר אם תמיד ניסיתי רק לרדת במשקל בגרעון קלורי שלילי?

כנראה שלא היית במאזן שלילי 100% מהזמן או שעברת ריקומפזיציה (אני בספק)

Body Recomposition: Lose Fat and Gain Muscle at the Same Time

*או שלא באמת עלית במסת שריר אלא פשוט התחטבת ורואים יותר טוב את השרירים.
לוקח היקפים?

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא היית במאזן שלילי 100% מהזמן או שעברת ריקומפזיציה (אני בספק)

Body Recomposition: Lose Fat and Gain Muscle at the Same Time

*או שלא באמת עלית במסת שריר אלא פשוט התחטבת ורואים יותר טוב את השרירים.
לוקח היקפים?

האמת שלא לקחתי היקפים יכול להיות שמה שאתה אומר נכון בגלל שהתחטבתי קצת..
מוזר... כי אני באמת שם לב שהמסת שריר קצת גדלה יכול להיות שאני באמת טועה לגבי זה אמרתי חייב לשאול אם דבר כזה הגיוני שיקרה..
וכמו שאמרתי לא הייתי במאה אחוז מהזמן במאזן שלילי היו יומיים שלוש בשבוע שהייתי עולה במשקל ושאר הימים יורד במשקל ומבחינת האימונים המשכתי תמיד כרגיל..

אם עבדת עם ss אתה מתאמן מתחיל, לא משנה אם חדש או לא, כנראה שבגלל זה, או כמו שאור אמר שטעית. לדעתי שילוב של שניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית