הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע ללחמים של אנג`ל

• פותח/ת השרשור Asaf14
  • פורסם בתאריך

Asaf14

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
יש בזה חומרים משמרים ומתחלבים (לא שאני מבין) ורציתי לדעת אם זה באמת פוגע בתהליך בניית מסת שריר או תהליכים אחרים בגוף
תודה לעונים

לא נראה סיבה לחשוש לפגיעה בבניית מסת שריר.
כמה זה בריא? כנראה לא בריא.

יש בזה חומרים משמרים ומתחלבים (לא שאני מבין) ורציתי לדעת אם זה באמת פוגע בתהליך בניית מסת שריר או תהליכים אחרים בגוף
תודה לעונים

אני יכול להמליץ על הלחמים של "המאפה של ד"ר מרק" והסדרה ללא חומרים משמרים של ברמן.

תלוי איזה חומרים משמרים ומתחלבים. יש כאלה שגם ככה מצויים במזון שלך כמו ביצים או ויטמין C וכו' ויש שלא, מתוכם צריך לראות מה המחקר אומר לגבי חומר ספציפי. ברוב המקרים, אין נזק. לפעמים קיים חשש, אבל כל עוד החשש מפני עובש בלחם ריאלי יותר ומזיק יותר (העובש יכול לייצר מיקוטוקסינים) אין ממש מה לעשות עם זה מכיוון שלשים חומר משמר זה ניהול סיכונים נכון. כמו שהציעו כאן אתה יכול לקנות לחמים ללא תוספי מזון למיניהם או לאפות לחם בעצמך.

כמו כן, בקרוב נפרסם מאמר על נושא מספרי e למיניהם.

תלוי איזה חומרים משמרים ומתחלבים. יש כאלה שגם ככה מצויים במזון שלך כמו ביצים או ויטמין C וכו' ויש שלא, מתוכם צריך לראות מה המחקר אומר לגבי חומר ספציפי. ברוב המקרים, אין נזק. לפעמים קיים חשש, אבל כל עוד החשש מפני עובש בלחם ריאלי יותר ומזיק יותר (העובש יכול לייצר מיקוטוקסינים) אין ממש מה לעשות עם זה מכיוון שלשים חומר משמר זה ניהול סיכונים נכון. כמו שהציעו כאן אתה יכול לקנות לחמים ללא תוספי מזון למיניהם או לאפות לחם בעצמך.

כמו כן, בקרוב נפרסם מאמר על נושא מספרי e למיניהם.

סתם שאלה לגבי לחמים… אני רואה שבחלק מהלחמים יש 190 קל ובחלק יש 280 ואפילו קצת יותר.. ושניהם פחות או יותר מכילים את אותם הרכיבים.
האם לדעתך לקחת את כל הלחמים כ 250 קל? או שלחם שכתוב עליו 182 קלוריות הוא באמת קרוב למספר הזה…

אני רואה שבחלק מהלחמים יש 190 קל ובחלק יש 280 ואפילו קצת יותר.. ושניהם פחות או יותר מכילים את אותם הרכיבים.
האם לדעתך לקחת את כל הלחמים כ 250 קל? או שלחם שכתוב עליו 182 קלוריות הוא באמת קרוב למספר הזה…

לך לפי מה שכתוב בטבלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית