הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן?

Barkomedi

משתמש מתחיל
26
6
נק' מוניטין:
6
26
6
שלום, אני מתאמן מתחיל בחדר כושר (כמעט 3 חודשים) אני אחרי ירידה של 30 קילו מ 93 ל 63 והתחלתי מסה , ב3 חודש עליתי 2 וחצי קילו בערך(עובד fbw) משתדל כמה שיותר נקי, האם ישלי אחוז שומן גבוה מדי? תודה.
הירידה שלי לא הייתה תקינה, ירדתי יחסית מהר ונשארתי עם הרבה שומן/עור ורואים תעצמות.

מעלה תמונה גם של לפני הירידה במשקל .

קבצים מצורפים

• 4C8AD96C-78B2-48AF-91C3-0805786AD3FC.jpeg
    4C8AD96C-78B2-48AF-91C3-0805786AD3FC.jpeg
    KB 79.5 · צפיות: 146
  • 8BB1B71C-AD5B-4F13-BCB8-3E5A0F19407E.jpeg
    8BB1B71C-AD5B-4F13-BCB8-3E5A0F19407E.jpeg
    KB 88.5 · צפיות: 151
  • DC959AEB-239A-4C2E-9FB4-E768A4B31228.jpeg
    DC959AEB-239A-4C2E-9FB4-E768A4B31228.jpeg
    KB 29.4 · צפיות: 138
אתה בתמונה מכניס את הבטן ?
עשית ניתוח לקיצור קיבה או משהו כזה ?

ירידה מהירה מידי במשקלים גבוהים יכול ליצור מצב של כמו סוג של עור עודף למרות משקל תקין .

בכל מיקרה הייתי מציע לך לאחר העבודה המטורפת שעשית ושאפו על כך ! שתבנה לך תוכנית מסודרת ותפריט מסודר , אל תעשה קפיצות גבוהות לא למטה לא למעלה , תיקח את התהליך לאט ותבנה גוף כמו שצריך , מבחינת עלייה של 2.5 קילו ל3 חודש , אולי הרוב יחשבו שזה לאט מידי לדעתי זה מעולה בעיקר לאחר התהליך שעברת .

תמשיך ככה עלייה איטית ובטוחה !

בהצלחה חבר .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה בתמונה מכניס את הבטן ?
עשית ניתוח לקיצור קיבה או משהו כזה ?

ירידה מהירה מידי במשקלים גבוהים יכול ליצור מצב של כמו סוג של עור עודף למרות משקל תקין .

בכל מיקרה הייתי מציע לך לאחר העבודה המטורפת שעשית ושאפו על כך ! שתבנה לך תוכנית מסודרת ותפריט מסודר , אל תעשה קפיצות גבוהות לא למה לא למעלה , תיקח את התהליך לאט ותבנה גוף כמו שצריך , מבחינת עלייה של 2.5 קילו ל3 חודש , אולי הרוב יחשבו שזה לאט מידי לדעתי זה מעולה בעיקר לאחר התהליך שעברת .

תמשיך ככה עלייה איטית ובטוחה !

בהצלחה חבר .

תודה אחי, ולא לא מכניס תבטן, ישלי קצת גיבנת וזה הצורה של הבטן כשאני מתיישר ממש משתדל ללכת זקוף יותר.. לא עשיתי שום ניתוח, בעיקר הליכות ולא אכלתי כלכך הרבה, היום אני עם 2500 קלוריות , 350 פחמימה, 160 חלבון, 58 שומן, שוקל 65.3, גובה 163, אכן אפנה למומחים פה לצורך ליווי תודה נשמה.

ככה התחלתי לפני 3 חודש

קבצים מצורפים

• DCBDABCA-FB42-462C-B75B-EE3673F4DE19.jpeg
    DCBDABCA-FB42-462C-B75B-EE3673F4DE19.jpeg
    KB 63.4 · צפיות: 65
ככל שיעברו השנים , במידה ותמשיך לשמור על אורח חיים בריא ונכון, תעלה במסת שריר העור יסתדר לאט לאט ויהיה הדוק יותר.
לא תהיה כמו אחד שלא היה שמן אף פעם אבל זה אמור להסתדר פחות או יותר
בהצלחה.
תעבוד על תרגילים לישר את הגב.
מתיחות של הרחב גבי וכו

פשוט תמשיך להתאמן ולאכול נכון ותגיע למצב שאתה מתאמן טוב ואוכל טוב כדרך חיים ולא כהכנה למרתון.

לא בדקתי נתונים לעומק, אבל על פניו נשמע לי שאתה בפלוס קלורי גבוה מידי

• פותח/ת השרשור
פשוט תמשיך להתאמן ולאכול נכון ותגיע למצב שאתה מתאמן טוב ואוכל טוב כדרך חיים ולא כהכנה למרתון.

לא בדקתי נתונים לעומק, אבל על פניו נשמע לי שאתה בפלוס קלורי גבוה מידי

אהלן אחי, התחלתי עם 1900 והמשקל שלי לא עלה בכלל, כל שבוע העלתי 100-150 קלוריות מפחמימה עד שהגעתי למצב שאני רואה עליה, אני עובד במשמרות והולך בממוצע 15,000 צעדים ביום בלי שום קשר ל 4 אימוני fbw בשבוע וקצת אירובי.. בנתיים אמשיך עם זה כשאגיע לאיזור 70 אראה מאיפה כדאי להמשיך, תודה על התגובה
ככל שיעברו השנים , במידה ותמשיך לשמור על אורח חיים בריא ונכון, תעלה במסת שריר העור יסתדר לאט לאט ויהיה הדוק יותר.
לא תהיה כמו אחד שלא היה שמן אף פעם אבל זה אמור להסתדר פחות או יותר
בהצלחה.
תעבוד על תרגילים לישר את הגב.
מתיחות של הרחב גבי וכו
תודה אחי משתדל

אהלן אחי, התחלתי עם 1900 והמשקל שלי לא עלה בכלל, כל שבוע העלתי 100-150 קלוריות מפחמימה עד שהגעתי למצב שאני רואה עליה, אני עובד במשמרות והולך בממוצע 15,000 צעדים ביום בלי שום קשר ל 4 אימוני fbw בשבוע וקצת אירובי.. בנתיים אמשיך עם זה כשאגיע לאיזור 70 אראה מאיפה כדאי להמשיך, תודה על התגובה

אני 1.78 על משקל גוף 81 קילו עם משמעותית יותר מסת שריר ממך, עושה כ 10-14 אלף צעדים ביום וכל יום שעה אירובי ואוכל כ 2700 קלוריות, הייתי אומר נטרלי או גרעון ממש קטן ולכן גם אני חושב שאתה במאזן חיובי גבוה מאוד.

לגביי מה ששאלת יש תשובה אחת והיא סופר מרגיזה- לאט לאט תבנה שריר ותקפיד על אוכל ואימונים ועם הזמן הגוף שלך יתפוס צורה ויתעצב יותר ויותר. זו התשובה שאף אחד לא רוצה לשמוע, אבל זה הפתרון היחיד.

• פותח/ת השרשור
אני 1.78 על משקל גוף 81 קילו עם משמעותית יותר מסת שריר ממך, עושה כ 10-14 אלף צעדים ביום וכל יום שעה אירובי ואוכל כ 2700 קלוריות, הייתי אומר נטרלי או גרעון ממש קטן ולכן גם אני חושב שאתה במאזן חיובי גבוה מאוד.

לגביי מה ששאלת יש תשובה אחת והיא סופר מרגיזה- לאט לאט תבנה שריר ותקפיד על אוכל ואימונים ועם הזמן הגוף שלך יתפוס צורה ויתעצב יותר ויותר. זו התשובה שאף אחד לא רוצה לשמוע, אבל זה הפתרון היחיד.
ה bmr שלי כפול 1.3 זה בערך2000-2050, ככה התחלתי לאכול אבל לא עליתי בכלל, מ 23/5 עד היום עליתי 2.3 קילו, ואני על 2500 כבר חודש שלם, לא יודע איך זה ככה אבל אני עוקב כל יום אחרי המשקל ועושה ממוצע שבועי, יכול להיות שאתה צודק אולי זה באמת הרבה, אבל אני עובד פיזית והולך הרבה ומתאמן בו זמנית, יש לי פחד מאוד גדול מלהשמין שוב, אבל כל מה שנכנס לי לפה מחושב במיי פיטנס, אני לא עובר ת ערכים אפילו בגרם כל יום, ואני עדיין נשאר אותו דבר, יש שבוע עליתי קילו, שבוע אחרי מוריד קילו, שבוע אחרי עליה קטנה.. השעות שינה שלי לא טובות בגלל המשמרות, מקווה להצליח אני מוכן לעשות הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית