נראה לי שמבצבץ שם, זה אמור להיות טוב:s85:
גיל 42, 173 סמ, 64 ק"ג
שמח בחלקי, ננסה לשמור כך או לשפר אפילו.
גיל 42, 173 סמ, 64 ק"ג
שמח בחלקי, ננסה לשמור כך או לשפר אפילו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, אני באמת בן 42 חח .כבר אמרתי לך בעבר אבל אומר שוב, זה בלתי נתפס שאתה מעל גיל 40 עם גוף כזה!!
מעניין. כי יש לך שקע קטן וצלעות טיפה בולטות (או שזה רק נראה ככה בתמונות?). אבל אם זה לא היה לפני שהתאמנתי אז זה כנראה לא זה... או שאולי רק לא ראית את זה לפני שהתחלת להתאמן?תודה, אני באמת בן 42 חח .
לגבי חזה סנדלרים, לא יודע, באורגינל (לפני שהתחלתי להתאמן ברצינות), לא היה לי שקע בחזה.
מעניין. כי יש לך שקע קטן וצלעות טיפה בולטות (או שזה רק נראה ככה בתמונות?). אבל אם זה לא היה לפני שהתאמנתי אז זה כנראה לא זה... או שאולי רק לא ראית את זה לפני שהתחלת להתאמן?
אם אתה טבעי אתה בעל משמעת עצמית קטלנית!
כמובן, בכלל בכל גיל יש פקטור של גנטיקה.
בגיל מבוגר יש פחות מקום לטעויות.כמובן, בכלל בכל גיל יש פקטור של גנטיקה.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה דורש עבודה קשה, ובשנות ה 40 זה דורש עבודה עוד יותר קשה משנות ה 20 נגיד
לגבי ידע אני מסכים, לגבי משמעת, לך אתה אומר שיותר קל, אבל באופן כללי אני חושב שהרבה פעמים יהיה יותר קשה כי יש יותר בלת"מים כשיש משפחה/קריירה ואילוצים שונים ויותר קל "ליפול" למשל ללאכול איזה משהו מהיר בחוץ במקום להשקיע בארוחה טובה ומזינה יותר או לוותר על אימון כי אין כוח וכו'...אבל לי לפחות ככל שעברו השנים יותר קל עם המשמעת וכמו כן הידע התרחב בזכות האינטרנט.
לי זה הפוך. יש יותר כסף למרווח פעולה בתזונה אימונים וכו , יותר משמעת עצמית. יותר יודע מה אני רוצה ומה אני מסוגל.לגבי ידע אני מסכים, לגבי משמעת, לך אתה אומר שיותר קל, אבל באופן כללי אני חושב שהרבה פעמים יהיה יותר קשה כי יש יותר בלת"מים כשיש משפחה/קריירה ואילוצים שונים ויותר קל "ליפול" למשל ללאכול איזה משהו מהיר בחוץ במקום להשקיע בארוחה טובה ומזינה יותר או לוותר על אימון כי אין כוח וכו'...