הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איקס בגב

shayavr

משתמש מתחיל
234
211
נק' מוניטין:
430
234
211
כל מני
נראה לי שמבצבץ שם, זה אמור להיות טוב:s85:
גיל 42, 173 סמ, 64 ק"ג

שמח בחלקי, ננסה לשמור כך או לשפר אפילו.

קבצים מצורפים

• IMG_20210824_080806.jpg
    IMG_20210824_080806.jpg
    KB 164.8 · צפיות: 353
  • IMG_20210824_081005.jpg
    IMG_20210824_081005.jpg
    KB 153 · צפיות: 354
  • IMG_20210824_081135.jpg
    IMG_20210824_081135.jpg
    KB 183.9 · צפיות: 372
  • IMG_20210824_081243.jpg
    IMG_20210824_081243.jpg
    KB 154.7 · צפיות: 281
כבר אמרתי לך בעבר אבל אומר שוב, זה בלתי נתפס שאתה מעל גיל 40 עם גוף כזה!!
ואני טועה כשאני חושב שיש לך חזה סנדלרים?

• פותח/ת השרשור
כבר אמרתי לך בעבר אבל אומר שוב, זה בלתי נתפס שאתה מעל גיל 40 עם גוף כזה!!
תודה, אני באמת בן 42 חח .

לגבי חזה סנדלרים, לא יודע, באורגינל (לפני שהתחלתי להתאמן ברצינות), לא היה לי שקע בחזה.

תודה, אני באמת בן 42 חח .

לגבי חזה סנדלרים, לא יודע, באורגינל (לפני שהתחלתי להתאמן ברצינות), לא היה לי שקע בחזה.
מעניין. כי יש לך שקע קטן וצלעות טיפה בולטות (או שזה רק נראה ככה בתמונות?). אבל אם זה לא היה לפני שהתאמנתי אז זה כנראה לא זה... או שאולי רק לא ראית את זה לפני שהתחלת להתאמן?

• פותח/ת השרשור
מעניין. כי יש לך שקע קטן וצלעות טיפה בולטות (או שזה רק נראה ככה בתמונות?). אבל אם זה לא היה לפני שהתאמנתי אז זה כנראה לא זה... או שאולי רק לא ראית את זה לפני שהתחלת להתאמן?

לפי התמונות אני מבין על מה אתה מדבר עכשיו. כנראה שזה יותר בולט עכשיו? לא יודע, כרגע זה לא מפריע לי אבל שווה לעקוב. תודה על האינפוט:)

נראה קטלני.

אם אתה טבעי אתה בעל גנטיקה קטלנית!

אגב:

1. על טסט ?
2. כמה שנים עוסק בספורט ?

@yujinius
יש גם פקטור של גנטיקה אחי בגיל 42.
אני מסתכל גם על העור ועל והמבנה הכללי
כמובן, בכלל בכל גיל יש פקטור של גנטיקה.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה דורש עבודה קשה, ובשנות ה 40 זה דורש עבודה עוד יותר קשה משנות ה 20 נגיד

כמובן, בכלל בכל גיל יש פקטור של גנטיקה.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה דורש עבודה קשה, ובשנות ה 40 זה דורש עבודה עוד יותר קשה משנות ה 20 נגיד
בגיל מבוגר יש פחות מקום לטעויות.
אבל לי לפחות ככל שעברו השנים יותר קל עם המשמעת וכמו כן הידע התרחב בזכות האינטרנט.

סביר להניח שהבחור עוסק בספורט המון שנים

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה.
אני לא משתמש בכל מני סטרואידים או משפרי ביצועים. למעשה רק לפני כשנתיים בערל שיפצרתי את תכנית האימון והתזונה לפי מחקרים והדרכות שראיתי וקראתי באינטרנט ואני מיישם את זה יום ביומו כאורח חיים. לפני כן עסקתי פה ושם בספורט אבל מאוד חובבני לדעתי , אם ידעתי אז מה שאני יודע היום 😃
האימונים כוללים אימון בוקר יומי של כ13~14 דק, מחזורי להעלאת קצב לב,בבית לפני שיוצא לפזר ילדים לביתספר וממשיך לעבודה, ובחדר כושר האמונים שלי נמשכים שעה ברוטו או פחות וכוללים תרגילי קומפאונד בסופרסטים, ככה שיש אפקט אנארובי וקרדיו על הדרך כי אני לא אוהב סטדי סטייט. ואני משתדל להשאר בגירעון קלורי יומי של כ 500 ליום אבל לצרוך חלבונים מאוכל של 1.5 גר לק"ג. אני כן צריך תוסף WHEY עם הקוואקר כדי להגיע לזה.

בתמונה אני ממאי 2020, לפני שנה וקצת. מאז אני חושב שהעלתי מסת שריר והורדתי אחוזי שומן.
כל פעם לומדים משהו ומשפרים את התכנית, וצריך כמובן להתמיד ככל שאפשר בחיים העמוסים היומ יומיים שכולכם מכירים.

קבצים מצורפים

• may2020.jpg
    may2020.jpg
    KB 87.3 · צפיות: 105
נערך לאחרונה:
אבל לי לפחות ככל שעברו השנים יותר קל עם המשמעת וכמו כן הידע התרחב בזכות האינטרנט.
לגבי ידע אני מסכים, לגבי משמעת, לך אתה אומר שיותר קל, אבל באופן כללי אני חושב שהרבה פעמים יהיה יותר קשה כי יש יותר בלת"מים כשיש משפחה/קריירה ואילוצים שונים ויותר קל "ליפול" למשל ללאכול איזה משהו מהיר בחוץ במקום להשקיע בארוחה טובה ומזינה יותר או לוותר על אימון כי אין כוח וכו'...

לגבי ידע אני מסכים, לגבי משמעת, לך אתה אומר שיותר קל, אבל באופן כללי אני חושב שהרבה פעמים יהיה יותר קשה כי יש יותר בלת"מים כשיש משפחה/קריירה ואילוצים שונים ויותר קל "ליפול" למשל ללאכול איזה משהו מהיר בחוץ במקום להשקיע בארוחה טובה ומזינה יותר או לוותר על אימון כי אין כוח וכו'...
לי זה הפוך. יש יותר כסף למרווח פעולה בתזונה אימונים וכו , יותר משמעת עצמית. יותר יודע מה אני רוצה ומה אני מסוגל.
הגיל זה רק מספר.
שאפו לבחור שהעלה תמונה.
גנטיקה מדהימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית