הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החזרת חוב לראק לאלתר.

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

החזרת חוב לראק לאלתר.

• בעד, די לחרטטנים.

הצבעות: 53 88.3%
  • נגד, לא רוצה שיעלו עליי.

הצבעות: 7 11.7%

• סה"כ מצביעים
    60
חברים, זה נושא חשוב וצריך לעודד כניסות לשרשור, אני מציע להוסיף דיון על העצמת נשים בספורט:

אליסה שמידט האצנית הגרמניה

צפה בקובץ המצורף 70153 צפה בקובץ המצורף 70152 צפה בקובץ המצורף 70151 צפה בקובץ המצורף 70150 צפה בקובץ המצורף 70149

היא מאמנת את השחקנים של דורטמונד מהכדורגל בליגה הגרמנית, אין אחד שלא שם עליה עין שם.

מה נהיה פה, מי הליצן שמעלה פה פ###ו, התחרפנתם כל הראש
חודש אלול חוזרים בתשובה ויש פה רבנים צדיקים יסוד עולם כמו רב הסקוואט אלחנן, מה אתם שולחים פה את הדברים האלה

חודש אלול חוזרים בתשובה ויש פה רבנים צדיקים יסוד עולם כמו רב הסקוואט אלחנן, מה אתם שולחים פה את הדברים האלה

כדי לכבד את פותח השרשור ועוד כמה חברים פה שמעדיפים בלי התמונות אז מחקתי.

זה גם ככה היה רק כדי לייצר קצת תנועה ולהוסיף הצבעות לסקר.. לא הכי תרם חח

לא יכולת לנסח את זה מצחיק יותר, אבל באמת מה הלוז

אני מציע לפתוח את החוב הראשון איתך ידידי,
אני בטוח שטענת פעם שיש לך סקוואט 250.
תנסה להיזכר... בדוק...

הבעיה עם @פנקייק שהוא מעלה סרטונים כל הזמן, אין לו מה להוכיח. בדוק אם לא הייתי רואה סרטונים שלו הוא היה המעומד השני שלי (אחרי @Serg ).

נראה לי ש @מישמישמישמיש צריך להיות המועמד העיקרי שלנו, לא זכור לי שהוא אמר מספר מסוים, אבל הוא חבר טוב של @Serg אז הם צריכים סרטון משותף. מצידי שביחד ידחקו 120 ק"ג באינקליין בנץ'.

אני מציע לפתוח את החוב הראשון איתך ידידי,
אני בטוח שטענת פעם שיש לך סקוואט 250.
תנסה להיזכר... בדוק...

הבעיה עם @פנקייק שהוא מעלה סרטונים כל הזמן, אין לו מה להוכיח. בדוק אם לא הייתי רואה סרטונים שלו הוא היה המעומד השני שלי (אחרי @Serg ).

נראה לי ש @מישמישמישמיש צריך להיות המועמד העיקרי שלנו, לא זכור לי שהוא אמר מספר מסוים, אבל הוא חבר טוב של @Serg אז הם צריכים סרטון משותף. מצידי שביחד ידחקו 120 ק"ג באינקליין בנץ'.
אבל לא שגרתי על המשקלים שלי :(

אני לוקח את החוב הראשון. אבל חוב קצת שונה. עוד כמה שעות תהיה פה בפורום תמונה של מוצר הספורט הכי מחרמן שיצא לכולנו לראות בישראל
ראק מיוחד לדמבלים!
ראק מיוחד לדמבלים!
אם צדקתי,אני ממש אתבעס.
אבל זו טעות שלי!
ראיתי את זה ממזמן,והייתי צריך לתת על זה פוש ולייבא את זה ארצה.
מעניין אותי מי אחראי על היבוא בארץ?

אם צדקתי,אני ממש אתבעס.
אבל זו טעות שלי!
ראיתי את זה ממזמן,והייתי צריך לתת על זה פוש ולייבא את זה ארצה.
מעניין אותי מי אחראי על היבוא בארץ?

גם אני ראיתי את זה באחד הסרטונים של בילדרים בארה"ב, מתישהו יגיע גם לארץ

אני לוקח את החוב הראשון. אבל חוב קצת שונה. עוד כמה שעות תהיה פה בפורום תמונה של מוצר הספורט הכי מחרמן שיצא לכולנו לראות בישראל
אם זה לא פוסי פוקט בצורת דאמבל אז אל תטרח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית