הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם חצי שנה אחרי התחלה של TRT

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
טוב אז עברה לה חצי שנה מאז שהתחלתי טיפול אצל אנדוקרדיאולוגית , בחורה מקסימה באמת.

הייתה מאוד שמחה על ההתקדמות של במצב רוח, ליבידו, תפקוד מיני וכמובן על המרקרים.

זה תוצאות מבדיקות שנערכו לאחרונה וזה הפרוטוקול שנשאר בו.

שלוש זריקות בשבוע, 85mg טוטאל בשבוע, שומר על SHBG נמוך, ו אסטרוגן שלי נמוך, אין פצעים, עור שומני או כאבים בפטמות.
חוויתי את כל אלה כשהייתי עושה זריקה אחת בשבוע וגם 2 , אחרי שעברתי לשלוש, הכל נעלם.

בנוסף הבדיקות נלקחו לפני הזריקה הבאה זאת אומרת שאלה הרמות שלי במצב הכי נמוך, מאמין שאחרי זריקה אני מגיע ל40nmol על פי מה שהרופאה שיערה.

אמממ זהו רק רציתי לשתף זה הכל.
שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע 😃

עריכה:
זה אגב מוכיח שלא חייב 500מג בשביל שסייקל תן תפוקה, אם אני אקח 500מג שבועי אני יהיה על 150 קל.

כל אחד לגופו האינדיווידואלי

קבצים מצורפים

• 15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    KB 31.4 · צפיות: 242
  • E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    KB 81.1 · צפיות: 227
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תראה איזה קטע . כמה הרופאים מפגרים. דוחפים לך תרופות פסיכיאטריות כאשר הבעיה היא בכלל הורומונלית.
תרד מכל הציפרלקס. תנה לחיות בלי זה. הטסט בהחלט מעלה מצב רוח.
וזה למה גם התחילה לי הגישה של ״לא כל מה שרופא אומר קדוש״ במשך שנתיים הלכתי עיוור אחרי רופאים שאמרו לי שהבעיה שלי היא מנטלית בלבד ואין מה לעשות והנה קח ציפרלקס , וקח קלונקס ואל תשתה קפה ולך לפסיכולוג.

כבר בחודש הראשון של TRT החרדות שלי פחתו ב90% ואני שותה קפה ונהנה מהחיים ומדברים עם אנשים ברחוב בלי פחד.
התמונה שאני מחזיק כוס זה מלפני שהתחלתי להתאמן ועד היום הבדל של 25 קג.

התמונה השניה זה חודש אחרי שהתחלתי TRT ועד היום, הבדל של כמעט 15קג.

קבצים מצורפים

• F0B4A8D2-6C42-4C7A-A127-2F484EA60C1D.jpeg
    F0B4A8D2-6C42-4C7A-A127-2F484EA60C1D.jpeg
    KB 141.6 · צפיות: 133
  • EB6A1810-B7FE-4DD3-9D6F-47FCCB60F955.jpeg
    EB6A1810-B7FE-4DD3-9D6F-47FCCB60F955.jpeg
    KB 118.2 · צפיות: 122
וזה למה גם התחילה לי הגישה של ״לא כל מה שרופא אומר קדוש״ במשך שנתיים הלכתי עיוור אחרי רופאים שאמרו לי שהבעיה שלי היא מנטלית בלבד ואין מה לעשות והנה קח ציפרלקס , וקח קלונקס ואל תשתה קפה ולך לפסיכולוג.

כבר בחודש הראשון של TRT החרדות שלי פחתו ב90% ואני שותה קפה ונהנה מהחיים ומדברים עם אנשים ברחוב בלי פחד.

אחלה שינוי דוגמא מצוינת לכל המפגרים כאן של הברו סאיינס שחושבים שחייב להריץ 500+ מג טסט בשבוע כש250-300 זה מעל ומעבר בהצלחה תותח!

תקשיב היה לי גם פחד ממחטים פעם
היום זה כבר אחרת כי הבנתי שזה לא כזה נורא
אז אתה על טסט היום ?
אין עם מי לדבר אחי הוא אכל סיבוב שטסט בגל יתן לו תוצאות אחרות ממחט
גם מה הקטע לחיות על טסט בנורמה טבעית ? עדיף טיפה מוגבר - להרגיש טיפה אל אנושי

• פותח/ת השרשור
אז אתה על טסט היום ?

מסכים איתך 100% אני אמרתי לעצמי שאם כבר אני עושה את הקפיצה הזאת והולך על טיפול אני מתכוון להיות מעל הרף, לא הולך להזריק טסט ולהיות על רמות של 15-20 ועוד בפיק….

יום אחרי שאני עושה זריקה והולך לחדר כושר אני מרגיש בלתי מנוצח. ממש מרגישים את הפיק הגבוהה של ה40.

תקשיב היה לי גם פחד ממחטים פעם
היום זה כבר אחרת כי הבנתי שזה לא כזה נורא
זה לא פחד.
השתמשתי כבר...
אין לי כח למזרקים פשוט,פתאום ה״ג׳ולות האלה,הכאב שאחר כך,החשש שפגעתי ב-נים,וכו

מעדיף להימרח הוכיח את עצמו כבר על ״הנייר״

הבחור כאן השתמש במיקרו מינונים והגיע,לתוצאה זהה כמו שאז אני השתמשתי בג׳ל 50 מג ליום.
הוא הגיע ל28
אני ל25

• פותח/ת השרשור
זה לא פחד.
השתמשתי כבר...

הבחור כאן השתמש במיקרו מינונים והגיע,לתוצאה זהה כמו שאז אני השתמשתי בג׳ל 50 מג ליום.
הוא הגיע ל28
אני ל25
זה 28 אחרי סוף שבוע ולפני זריקה, אחרי זריקה אני סביב ה-40.

• פותח/ת השרשור
זה לא פחד.
השתמשתי כבר...

הוא הגיע ל28
אני ל25
חצי שנה ואין לי שום בעיות , לא מרגיש את הזריקות, אז פגעת בנים ? ביג דיל, טיפה של דם.

כאב זה רק מחומר אנדר גראונד, אם תעשה זריקה עם טכניקה נכונה של באייר לא יהיה לך שום כאב.

ואני מעדיף את כל מה שרשמת מאשר להימרח בקרם בלחות והחום המגעיל הזה שיש פה בארץ.

בבקשה זה אחרי שבוע שני אשתקד וקצת

קבצים מצורפים

• E3672E6E-DC43-4072-9F49-E9065116EE3F.jpeg
    E3672E6E-DC43-4072-9F49-E9065116EE3F.jpeg
    KB 32.7 · צפיות: 70
אז אתה על טסט היום ?

״הקטע״ הוא שאתה מכניס טסט בצורה חיצונית גם במינון של רמות יצור טבעי אתה שומר על קו רציף מבחינת הטסט בגוף ואין זגזוג במהלך היום כאשר אתה ״טבעי״ הרמות משתנות במהלך היום לכן גם במינון פיזיולוגי אתה טכנית מעל ״הנורמה״ בTRT.

נערך לאחרונה:

לי יש טסט בנורמה ויש לי חרדות .
אני נכנס לחרדה מכל דבר

• פותח/ת השרשור
לי יש טסט בנורמה ויש לי חרדות .
אני נכנס לחרדה מכל דבר
חרדות בימינו זה דבר כלכך שכיח , עורכי דין, רופאים, שופטים , שוטרים בכל מקום שתלך אנשים סובלים מחרדות ו80% מהם מטופלים בתרופה כזו או אחרת.

היום אחרי שהתחלתי TRT אני לא 100% נקי מחרדות אבל היה שיפור משמעותי מהמצב שהייתי בו, הרבה מחקרים מצאו קשר בין רמות טסטסטרון נמוכות לחרדות.
בכללי חוסר איזון הורמונלי הוא גורם ישיר לחרדות ואיכות חיים ירודה.

אם עשית פאנל בדיקות דם מלא והכל תקין הייתי ממליץ לך לדבר עם פסיכולוגית או טרפיסט או אפילו אדם שקרוב אליך, לפעמים רק לדבר ולהביא את איך שאתה מרגיש לידיי ביטוי בדיבור עוזר המון להורדת המועקה מהחזה.
לי אישית מדיטציה מאוד עזרה אגב.

וכמובן שבמקרים שהעול קשה מנשוא אתה תמיד יכול להתחיל טיפול תרופתי אבל בתור אחד שלוקח ציפרלקס כבר שנתיים, תנסה בלי.

אחלה שינוי דוגמא מצוינת לכל המפגרים כאן של הברו סאיינס שחושבים שחייב להריץ 500+ מג טסט בשבוע כש250-300 זה מעל ומעבר בהצלחה תותח!

זה לא שחייב להריץ 500. פשוט אתה גם ככה משבית את הציר. ושני זריקות של 250 יגרמו לרמות טסט יותר יציבות פחות ריצודים.. ופחות תופעות לוואי מאשר זריקה אחת של 250. אני הבנתי ש250 כל שבועיים זה מינון של trt וזה לא טוב.
למה להמציא את הגלגל מחדש.
500 בשבוע וזהו.
חרדות בימינו זה דבר כלכך שכיח , עורכי דין, רופאים, שופטים , שוטרים בכל מקום שתלך אנשים סובלים מחרדות ו80% מהם מטופלים בתרופה כזו או אחרת.

היום אחרי שהתחלתי TRT אני לא 100% נקי מחרדות אבל היה שיפור משמעותי מהמצב שהייתי בו, הרבה מחקרים מצאו קשר בין רמות טסטסטרון נמוכות לחרדות.
בכללי חוסר איזון הורמונלי הוא גורם ישיר לחרדות ואיכות חיים ירודה.

אם עשית פאנל בדיקות דם מלא והכל תקין הייתי ממליץ לך לדבר עם פסיכולוגית או טרפיסט או אפילו אדם שקרוב אליך, לפעמים רק לדבר ולהביא את איך שאתה מרגיש לידיי ביטוי בדיבור עוזר המון להורדת המועקה מהחזה.
לי אישית מדיטציה מאוד עזרה אגב.

וכמובן שבמקרים שהעול קשה מנשוא אתה תמיד יכול להתחיל טיפול תרופתי אבל בתור אחד שלוקח ציפרלקס כבר שנתיים, תנסה בלי.

אני עוד מעט נכנס לסייקל נראה איך אני ארגיש

זה לא שחייב להריץ 500. פשוט אתה גם ככה משבית את הציר. ושני זריקות של 250 יגרמו לרמות טסט יותר יציבות פחות ריצודים.. ופחות תופעות לוואי מאשר זריקה אחת של 250. אני הבנתי ש250 כל שבועיים זה מינון של trt וזה לא טוב.
למה להמציא את הגלגל מחדש.
500 בשבוע וזהו.
למה 250 מג שבועי זה לא טוב?
מה לדעתך רמות יצור טבעיות של הגוף?
למה אתה חושב ש250 מג טסט שבועי יגרור אחריו יותר תופעות לוואי מ500 מג שבועי?
אשמח לתשובות מדעיות רציניות מאחר ואתה נשמע כל כך בטוח במה שאתה רושם.

קראתי ברדיט

על כמה טסט אתה במהלך סייקל? ובמהלך קרוז?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית