הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם חצי שנה אחרי התחלה של TRT

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
טוב אז עברה לה חצי שנה מאז שהתחלתי טיפול אצל אנדוקרדיאולוגית , בחורה מקסימה באמת.

הייתה מאוד שמחה על ההתקדמות של במצב רוח, ליבידו, תפקוד מיני וכמובן על המרקרים.

זה תוצאות מבדיקות שנערכו לאחרונה וזה הפרוטוקול שנשאר בו.

שלוש זריקות בשבוע, 85mg טוטאל בשבוע, שומר על SHBG נמוך, ו אסטרוגן שלי נמוך, אין פצעים, עור שומני או כאבים בפטמות.
חוויתי את כל אלה כשהייתי עושה זריקה אחת בשבוע וגם 2 , אחרי שעברתי לשלוש, הכל נעלם.

בנוסף הבדיקות נלקחו לפני הזריקה הבאה זאת אומרת שאלה הרמות שלי במצב הכי נמוך, מאמין שאחרי זריקה אני מגיע ל40nmol על פי מה שהרופאה שיערה.

אמממ זהו רק רציתי לשתף זה הכל.
שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע 😃

עריכה:
זה אגב מוכיח שלא חייב 500מג בשביל שסייקל תן תפוקה, אם אני אקח 500מג שבועי אני יהיה על 150 קל.

כל אחד לגופו האינדיווידואלי

קבצים מצורפים

• 15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    KB 31.4 · צפיות: 242
  • E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    KB 81.1 · צפיות: 227
נערך לאחרונה:
לי יש טסט בנורמה ויש לי חרדות .
אני נכנס לחרדה מכל דבר
כדאי שתבדוק קורטיזול, תתחיל את היום בכוס תה, תסיים את היום במדיטציה, נשמע מצחיק אבל זה משנה חיים
וכן shbg או free test, ייתכן ויש לך טסט בנורמה אבל הגוף לא יכול להשתמש בו ואז הוא לא באמת בנורמה

כדאי שתבדוק קורטיזול, תתחיל את היום בכוס תה, תסיים את היום במדיטציה, נשמע מצחיק אבל זה משנה חיים
וכן shbg או free test, ייתכן ויש לך טסט בנורמה אבל הגוף לא יכול להשתמש בו ואז הוא לא באמת בנורמה
קורטיזול לא בהכרח מעיד על חרדות יכול להיות לו קורטיזול (שחרור במינון נורמלי מיתרת הכלייה ״אדרנל״) יכול להיות גם שהמוח לא משחרר מספיק סרטונין יכול להיות מלא סיבות לא בהכרח קשורות לקורטיזול.

אתה מוסיף פרווירון/שאר ירקות בקרוז?
לא רוצה לקחת כאן בעלות על הפוסט אבל כן פרווירון תמיד סטייפל אצלי בסייקל (אלה אם לוקח מאסטרון ואז זה מיותר) לגבי כדורים אחרים כל עוד אני שומר על הטסט כחומר בסיס ולא לוקח אותו ללא חשיבה ביקורתית אין לי עלייה קיצונית בהורמונים לא רצוים וגם ככה לא רגיש לאסטרוגן/פרולקטין

לא רוצה לקחת כאן בעלות על הפוסט אבל כן פרווירון תמיד סטייפל אצלי בסייקל (אלה אם לוקח מאסטרון ואז זה מיותר) לגבי כדורים אחרים כל עוד אני שומר על הטסט כחומר בסיס ולא לוקח אותו ללא חשיבה ביקורתית אין לי עלייה קיצונית בהורמונים לא רצוים וגם ככה לא רגיש לאסטרוגן/פרולקטין

אז גם יוצא לך להכניס את המסטרון בזמן הקרוז? או רק בבלאסט?

למה אתה לוקח פרווירון בסייקל ?

קורטיזול לא בהכרח מעיד על חרדות יכול להיות לו קורטיזול (שחרור במינון נורמלי מיתרת הכלייה ״אדרנל״) יכול להיות גם שהמוח לא משחרר מספיק סרטונין יכול להיות מלא סיבות לא בהכרח קשורות לקורטיזול.

אני מבין שממפתחי גוף עשיתם גם הסבה לפסיכיאטרים
בטח כדי לרסק SHBG ולשחרר עוד Free Test

SHBG זה חלבון שאליו נקשרים הורמוני המין ברגע שהם נקשרים אי אפשר להשתמש בהם.
השאלה היא כזאת: למה הם נקשרים לחלבון הזה? למה זה קורה? מה החלבון הזה עושה. מה התפקיד שלו בגוף? ומה עלה בגורלם של ההורמונים שנקשרו אליו .

אני מבין שממפתחי גוף עשיתם גם הסבה לפסיכיאטרים

SHBG זה חלבון שאליו נקשרים הורמוני המין ברגע שהם נקשרים אי אפשר להשתמש בהם.
השאלה היא כזאת: למה הם נקשרים לחלבון הזה? למה זה קורה? מה החלבון הזה עושה. מה התפקיד שלו בגוף? ומה עלה בגורלם של ההורמונים שנקשרו אליו .
לך תקרא בFXP

אחי הוא סוף סוף שואל שאלה נורמלית בלי טרול כדי ללמוד ולהחכים ואתה שולח אותו ל fxp, בכל מקרה אשמח לאיזה תשובה יפה לשאלה שלו עם shbg נשמע מעניין דווקא
הוא רשם מקודם ״קראתי ברדיט״ צחקתי איתו והוא הבין את זה תנשום מתוק.

קרוז זה רק טסט במינון פיזיולוגי נורמלי חייב לתת למערכת העצבים ולהורמונים להתאזן אחרת אתה כל הזמן בבלאסט.
כן אבל יש לא מעט אנשים שמוסיפים 100-200 מג מסטרון בשביל להוריד את הshgb.
אז בקרוז אתה לוקח 150 מג טסט בלבד בלי פרווירון בלי כלום?

כן אבל יש לא מעט אנשים שמוסיפים 100-200 מג מסטרון בשביל להוריד את הshgb.
אז בקרוז אתה לוקח 150 מג טסט בלבד בלי פרווירון בלי כלום?
כן רק טסט למרות שתלוי בבלאסט שקדם לו בתכלס אין שום מניעה להשתמש בפרווירון בקרוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית