הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם חצי שנה אחרי התחלה של TRT

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
טוב אז עברה לה חצי שנה מאז שהתחלתי טיפול אצל אנדוקרדיאולוגית , בחורה מקסימה באמת.

הייתה מאוד שמחה על ההתקדמות של במצב רוח, ליבידו, תפקוד מיני וכמובן על המרקרים.

זה תוצאות מבדיקות שנערכו לאחרונה וזה הפרוטוקול שנשאר בו.

שלוש זריקות בשבוע, 85mg טוטאל בשבוע, שומר על SHBG נמוך, ו אסטרוגן שלי נמוך, אין פצעים, עור שומני או כאבים בפטמות.
חוויתי את כל אלה כשהייתי עושה זריקה אחת בשבוע וגם 2 , אחרי שעברתי לשלוש, הכל נעלם.

בנוסף הבדיקות נלקחו לפני הזריקה הבאה זאת אומרת שאלה הרמות שלי במצב הכי נמוך, מאמין שאחרי זריקה אני מגיע ל40nmol על פי מה שהרופאה שיערה.

אמממ זהו רק רציתי לשתף זה הכל.
שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע 😃

עריכה:
זה אגב מוכיח שלא חייב 500מג בשביל שסייקל תן תפוקה, אם אני אקח 500מג שבועי אני יהיה על 150 קל.

כל אחד לגופו האינדיווידואלי

קבצים מצורפים

• 15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    KB 31.4 · צפיות: 242
  • E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    KB 81.1 · צפיות: 227
נערך לאחרונה:
אין שום מניעה
נכון המטרה בקרוז להוריד עומס מה רצפטורים אנדרוגניים כדי לשחזר את הרגישות שלהם, פרווירון ושות לא מעמיסים עליהם יותר באיזושהי מידה על ידי המשחק עם הshbg?, יש איזה more plates או גרג דוסט בנושא?
אז אם אין מניעה להשתמש בפרוירון בקרוז, גם אין מניעה להשתמש במסטרון במינון נמוך בקרוז?
אתה יכול לעשות מה שבא לך אבל בסופו של דבר אתה מוסיף עוד dht לעסק שהמטרה בקרוז זה כמה שפחות מכל הדברים האלה, רק את המינימום שלא יברח לך השריר וזהו, המטרה בקרוז היא לתת לגוף להירגע וכמה שפחות חומרים לתת לו בזמן הזה

בהתחלה הפרוטוקול שלי היה 125מג זה שם אותי כמעט על 50 הרופאה נלחצה
כרגע אני על 200 טסט בשבוע
מעין קרוז כדי לעשות בדיקות דם
מחולק ל 2 זריקות
ראשון ורבעי
עשיתי בדיקת דם ביום שלישי , יומיים אחרי הזריקה של החברה 100 מג
הטסט טואלט יצא 33

• פותח/ת השרשור
כרגע אני על 200 טסט בשבוע
מעין קרוז כדי לעשות בדיקות דם
מחולק ל 2 זריקות
ראשון ורבעי
עשיתי בדיקת דם ביום שלישי , יומיים אחרי הזריקה של החברה 100 מג
הטסט טואלט יצא 33
שמע זה אינדיווידואלי, כל אחד מגיב אחרת, אני Hyper responder מעט טסט נותן לי רמות גבוהות בדם.
מעניין אותי לדעת כמה יהיה לי על סייקל של 250מג בשבוע .

זה תלוי הרבה משתנים, כמה אתה שוקל, גנטיקה, מטבולית של הגוף בפירוק השמן.

אתה עושה בדיקות גם פרטי או דרך רופא משפחה?

לא שואלים אותך מי מו מה בקופה ?
מה הוא ישאל אותי...?
הרופאים באים לעבודה אחי... מסיימים משמרת והולכים הביתה לא נכנסים יותר מידי לחיי המטופל... עבורכם דרכם עשרות אנשים ביום

• פותח/ת השרשור
מה הוא ישאל אותי...?
הרופאים באים לעבודה אחי... מסיימים משמרת והולכים הביתה לא נכנסים יותר מידי לחיי המטופל... עבורכם דרכם עשרות אנשים ביום
חחח כן זה אני מבין, אני מתכוון שהוא מקבל את התוצאות הוא לא שואל למה הרמות כאלה גבוהות למה הערכים ככה או ככה, בסופו של דבר זה הרופא משפחה שלך, טוב לא יודע אולי אצלי זה שונה כי אני מטופל דרך המומחה אז כל פעם שאני עושה בדיקת דם הוא מתקשר אלי לעדכן שהכל בסדר או מה צריך לעשות

חחח כן זה אני מבין, אני מתכוון שהוא מקבל את התוצאות הוא לא שואל למה הרמות כאלה גבוהות למה הערכים ככה או ככה, בסופו של דבר זה הרופא משפחה שלך, טוב לא יודע אולי אצלי זה שונה כי אני מטופל דרך המומחה אז כל פעם שאני עושה בדיקת דם הוא מתקשר אלי לעדכן שהכל בסדר או מה צריך לעשות
תודה לאל הכל תקין בבדיקות חוץ מטסט גבוהה טיפה מהנורמה.
דבר שאני אם ישאל אענה לו

איפה התחלתם את ה TRT? פרטי או דרך קופ״ח? עשיתי בדיקת דם ויצא לי טוטל טסט די נמוך, אבל בטווח הנורמה - 8.8 nmol… אוכל טוב יושן טוב ובכלל משתדל לשמור על אופן חיים בריא והופתעתי שרמת הטסט כל כך נמוכה, השאלה היא אם מספיק שאני אומר לרופא שיש לי תסמינים של טסט נמוך בשביל לקבל TRT למרות שהוא בטווח ה״נורמה״

• פותח/ת השרשור
איפה התחלתם את ה TRT? פרטי או דרך קופ״ח? עשיתי בדיקת דם ויצא לי טוטל טסט די נמוך, אבל בטווח הנורמה - 8.8 nmol… אוכל טוב יושן טוב ובכלל משתדל לשמור על אופן חיים בריא והופתעתי שרמת הטסט כל כך נמוכה, השאלה היא אם מספיק שאני אומר לרופא שיש לי תסמינים של טסט נמוך בשביל לקבל TRT למרות שהוא בטווח ה״נורמה״
דרך רופאה של מכבי שהרופא משפחה שלי הפנה אותי אליה.
לי היה רמה של 3 ועדיין לקח חצי שנה לקבל מרשם אז בספק אם על 8.8 יתנו לך משהו במיוחד אם אתה לא בגיל 40 פלוס.

אין סיכוי שיתנו לך, אתה בטווח הנורמה

דרך רופאה של מכבי שהרופא משפחה שלי הפנה אותי אליה.
לי היה רמה של 3 ועדיין לקח חצי שנה לקבל מרשם אז בספק אם על 8.8 יתנו לך משהו במיוחד אם אתה לא בגיל 40 פלוס.
3??? זה לא נמוך מדי? מה הטווח שם, כמה נחשב מספיק נמוך?

אין סיכוי שיתנו לך, אתה בטווח הנורמה
אני יכול לא לישון ולשתות יום לפני הבדיקה בשביל להוריד את הטסט, השאלה מה הטווח שם אם אפילו 8.8 לא נחשב נמוך, כבר מוכן לעשות הכל רק כדי לקבל את המרשם הזה כי כבר נמעס מכל החולשה / חסר חשק מיני / מוטיביציה וכו
ומתוצאות הבדיקה טסטוסטרון נמוך זה הדבר היחיד שעולה לראש שיכל לגרום לכל הבעיות

אני יכול לא לישון ולשתות יום לפני הבדיקה בשביל להוריד את הטסט, השאלה מה הטווח שם אם אפילו 8.8 לא נחשב נמוך, כבר מוכן לעשות הכל רק כדי לקבל את המרשם הזה כי כבר נמעס מכל החולשה / חסר חשק מיני / מוטיביציה וכו

תשמע, זה עניין כה רגיש ומסובך שאני לא חושב שאני או אף אחד פה יכולים לרשום לך מה לעשות.
אני רק יכול להגיד שאם אתה רוצה trt אז אתה לא חייב את הרופא, כמובן שקודם תנסה להשיג מרשם. אבל קח בחשבון ש trt זה מעין חתונה קתולית ויש לזה הרבה השלכות.

אני מציע שקודם תתן צאנס להעלות את הטסט באופן טבעי, ואם לא תצליח זה כבר שיקול שלך מה לעשות, אתה זה שסובל מסתמינים לטענך ורק אתה מרגיש באמת מה זה.

• פותח/ת השרשור

הטווח זה
6-26

טוב אז עברה לה חצי שנה מאז שהתחלתי טיפול אצל אנדוקרדיאולוגית , בחורה מקסימה באמת.

הייתה מאוד שמחה על ההתקדמות של במצב רוח, ליבידו, תפקוד מיני וכמובן על המרקרים.

זה תוצאות מבדיקות שנערכו לאחרונה וזה הפרוטוקול שנשאר בו.

שלוש זריקות בשבוע, 85mg טוטאל בשבוע, שומר על SHBG נמוך, ו אסטרוגן שלי נמוך, אין פצעים, עור שומני או כאבים בפטמות.
חוויתי את כל אלה כשהייתי עושה זריקה אחת בשבוע וגם 2 , אחרי שעברתי לשלוש, הכל נעלם.

בנוסף הבדיקות נלקחו לפני הזריקה הבאה זאת אומרת שאלה הרמות שלי במצב הכי נמוך, מאמין שאחרי זריקה אני מגיע ל40nmol על פי מה שהרופאה שיערה.

אמממ זהו רק רציתי לשתף זה הכל.
שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע 😃

עריכה:
זה אגב מוכיח שלא חייב 500מג בשביל שסייקל תן תפוקה, אם אני אקח 500מג שבועי אני יהיה על 150 קל.

כל אחד לגופו האינדיווידואלי
Who was your doctor. I need to speak to an endocrinologist who understands these issues ASAP. Please provide me a way to reach out to her.

מאוד קשה לי להאמין שמינון כזה נמוך הביא אותך לכזאת תוצאה…
פשוט זה בלתי אפשרי לקחת רק 85 מג טסט (תדע שהגוף יודע לקחת רק כ- 80% המינון) וזה יביא איתך לתוצאה נהדרת כזאת!

בנוסף לתשובתך להערה למעלה, אשמח אם תגלה איזה חברת טסט אתה משתמש..

מאוד קשה לי להאמין שמינון כזה נמוך הביא אותך לכזאת תוצאה…
פשוט זה בלתי אפשרי לקחת רק 85 מג טסט (תדע שהגוף יודע לקחת רק כ- 80% המינון) וזה יביא איתך לתוצאה נהדרת כזאת!

בנוסף לתשובתך להערה למעלה, אשמח אם תגלה איזה חברת טסט אתה משתמש..
הבן אדם כבר לא בפורום.

וב) יש דבר שנקרא hyper responders.

ג) לא בטוח מהיכן הבאת את המספר 80%

נערך לאחרונה:
אז אתה לא לוקח את התרופה כמו שצריך..
אדון סטארק, עיצה ממני מנסיון גדול:

איסטר יש לו השפעה ישירה על אחוז הספיגה של החומר..
פרופ 95%
אנאטאט משהו עד 85%
סיפיוניט/דקיוניט 80%

תעשה בדיקה ותגלה שאני צודק:)
תתחיל היום סיפיוניט 250מג
בדיקת דם
אחרי כך 250 אנאטט
בדיקת דם
אחרי כך 250 פרופ
בדיקת דם

תשווה בין התוצאות וגלה שיש משהו לא תקין, המספרים לא שווים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית