הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום לכולם,
חפרתי פה הרבה ואני חופר המון את האינטרנט ומשתדל לאסוף כמה שיותר מידע בכךךי על סטרואידים וביניהם סארמס, מהסיבה שאני מאוד רוצה להתחיל אבל גם משתדל לעשות את זה בצורה חכמה ולא פשוט לרוץ ולקחת כל מה שמציעים לי…כסייקל ראשון אני חושב על סארמ סולו אוסטרין, לקבל טעימה באמת מהעולם הזה ולהבין מה זה עושה לי ואיך זה ישפיע על הגוף שלי…רציתי לשמוע ממכם אנשים שעשן את אותו הסייקל או מידע שלהם מה תופעות הלוואי הצפויות והאם זה מפסיק את היצור הטבעי של הטסט בגוף? והמידה וכן אחרי pct מתאוששים מזה ?

התגעגענו האמת לאשכולות החביבים שלך בנושא סארמס , אז ..בוא נעשה את זה כהרגלנו:
לא לוקחים סארמס סולו סייקל ראשון לך על טסט בלבד 😃 שבת שלום איש יקר

אתה לא מבין, אה ?
@D.N.A (אם זה DAN)
הסביר לך כבר שהוא ניסה גם סארמס וזה לא שווה את זה פשוט.
זה לא יעזור הוא הרי ימשיך לפתוח את האשכולות האלו אם אותן השאלות בכול פעם מחדש והוא כאילו מתעלם מהתשובות שאומרים לו שזה בזבוז כסף ולא משתלם..פשוט כמו תוכי צריך לחזור על התשובה בכול פעם שיש את האשכולות הללו ולקוות שאולי זה יתפס לו בתודעה ביום מן בימים

זה לא יעזור הוא הרי ימשיך לפתוח את האשכולות האלו אם אותן השאלות בכול פעם מחדש והוא כאילו מתעלם מהתשובות שאומרים לו שזה בזבוז כסף ולא משתלם..פשוט כמו תוכי צריך לחזור על התשובה בכול פעם שיש את האשכולות הללו ולקוות שאולי זה יתפס לו בתודעה ביום מן בימים
כן מזכיר לי את הבחור ששאל כמה פעמים גם על סייקל סולו MK677 ולמרות שאמרו לו אלף פעם לא לעשות את זה
הוא החליט לעשות 🤦‍♂️😣

עשיתי סייקל אוסטרין לפני שלוש שנים , הגעתי עד ל35מג.

נחמד לא יותר, בזבוז כסף, זמן ובריאות, לך תקנה טסט בחצי מהכסף ותעשה סייקל נורמלי.

לקרוא, להפנים, לשמור, לבצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית