הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קופות גמל

@ליאמוש @OA @McGregor

איך כל אחד מכם למד את תחום ההשקעות ? האם בעצמכם ? האם דרך קורסים ?

קודם כל אפשר ללמוד עצמאית. היוטיוב הוא כלי עזר מטורף,אני רואה בלי הפסקה אנשים שונים ובנוסף עשיתי 4 קורסים,אני חושבת שלשמוע כל מיני סוגים ושיטות למסחר הוא מאסט,אתה לומד למה אתה מתחבר ומה יכול לעבוד לך, ובעיקר זמן וניסיון:)

קודם כל אפשר ללמוד עצמאית. היוטיוב הוא כלי עזר מטורף,אני רואה בלי הפסקה אנשים שונים ובנוסף עשיתי 4 קורסים,אני חושבת שלשמוע כל מיני סוגים ושיטות למסחר הוא מאסט,אתה לומד למה אתה מתחבר ומה יכול לעבוד לך, ובעיקר זמן וניסיון:)

מעדיף השקעה מכמה סיבות
1. לאורך זמן 10,15,20 שנה השוק תמיד יעלה, יכול להיות שיהיו נפילות אבל בסוף השוק תמיד יתקן
2. לא מכיר בנאדם שלאורך זמן ניצח את השוק((ואני מכיר אנשים שסוחרים שהם חושבים שהם יותר חכמים)
3. אין לי סבלנות לשבת כל הזמן על הטלפון בשביל מסחר יומי
4. אין לי עצבים מברזל ואני מודה בכך

אחד מהם היה בנושא של השקעות ?

@ליאמוש @OA @McGregor

איך כל אחד מכם למד את תחום ההשקעות ? האם בעצמכם ? האם דרך קורסים ?

לא שאני גאון גדול רחמנא לצלן אבל זה התחיל בגל הראשון, ידע בסיסי בכלכלה תמיד היה לי ואז התחיל גם המסחר בגל השני ללא הרבה ניסיון קודם, למזלי באותה תקופה (נובמבר) איפה שלא היית שם כסף היית מרויח ואז לקחתי גם שיעורים אצל מורה פרטי בזום ( האמת התאכזבתי ממנו) ומשם לאט לאט ממשיכים לקרוא ולהתעניין ויש גם קבוצות מעולות בפייס.
אם תרצה מנטור/מורה יש לי אחד תותח להמליץ עליו

אם תרצה מנטור/מורה יש לי אחד תותח להמליץ עליו

האם הוא משקיע ? מה שמו ?

ת'אמת שחשבתי על לקחת את קורס ההשקעות של נינג'ה פיננסית אם אתה מכיר(מוכר בעיקר בפייסבוק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית