נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
DOGECOIN ?וקריפטו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
DOGECOIN ?וקריפטו
מושקעת עליה גם בישראלית וגם באמריקאית
מרוב שאני מאמינה בה:🤦♂️:
בואי נקווה שהיא או NIO יפרצו בזמן הקרוב, בשתיהן אני נמצא כבר הרבה זמן
אתם סוחרים יומיים ? סווינג ?
סווינג, גם לי אין זמן למסחר יומי, ואם לומר את האמת, אני פחות מאמין במסחר יומיאתם סוחרים יומיים ? סווינג ?
בעבר הייתי סוחרת יומי באמריקאית
היום אין לי כל כך זמן אז יותר LTI מאשר סווינג
גם בישראלית מושקעת על ננוקס אבל סוחרת על תא35 מפקיעה לפקיעה(מיום חמישי ליום חמישי)
סווינג, גם לי אין זמן למסחר יומי, ואם לומר את האמת, אני פחות מאמין במסחר יומי
קופת גמל זה כלי שמשתמשים בו בד"כ עצמאים
מעין תוכנית חיסכון רגילה ל5 שנים פחות או יותר שעל הדרך נותנת לפותח התוכנית מעין הנחת מס. מה שנקרא הוצאה מוכרת .
לא מדובר במיליונים ככה שאם יש תוכנית שתתן לך יותר ריבית מאחרת לא ממש תתעשר מזה.
תפתח תוכנית חסכון רגילה, שים כמה שיותר בצד. תחסוך 4-5 שנים בלי יותר מידי לחשוב על ריביות , מניות , השקעות איפה עדיף, כמה מרוויח כמה מפסיד - פשוט שים כסף כל חודש בצד ואל תתעסק בזה .
בגדול אתה לא צריך להכנס למחשבות האלו בכלל כי כנראה מדובר בסכומים קטנים.
אני לגמרי איתך, מחקרים הראו שלאורך זמן סוחרים / משקיעי מניות ספציפיות לא יצליחו להכות את השוק.בן משפחה שלי סוחר בשנה, שנתיים האחרונות.
אישית אני מעדיף להשקיע במדדים אבל הוא תמיד אומר לי שהוא מעדיף "לקחת סיכון" ולהשקיע במניה אחת ולסחור עליה ולהרוויח כמה עשרות אחוזים מאשר להשקיע על מדד ולקבל 5% בשנה. אישית? אני לא חושב שקיים משקיע או סוחר שיכולים "להכות את המדד" לאורך זמן והמדדים הוכיחו לאורך ההיסטוריה שלאורך זמן(10, 20, 30 שנה) הם תמיד בעלייה. מה גם שאין לי לא סבלנות או אורך רוח בשביל מסחר יומי.
נכון התבלבלתי עם קרן השתלמותבטוח שאתה לא מתבלבל עם קופת גמל להשקעה או עם קרן השתלמות
אם תעשה חשבון של חייל בריבית דריבית עד שיגיע לגיל פרישה, בהפקדה שנתית של 70k,
נכון התבלבלתי עם קרן השתלמות
אם הוא יכול להפריש כל שמה 70 אלף ש"ח הוא לא צריך שום יעוץ.
הוא גאון ותותח פיננסי.
70 אלף לחייל זה משכורת של 3 שנים רצופות בלי להוציא של משם
מה שרשמתי זה שרוב הסיכויים מדובר בסכומים קטנים מאוד כי הוא חייל כרגע ...
אז לא משנה מה הוא יעשה ואיזה אפיק יבחר לשנים הקרובות עד שיצבור הון זה פחות משנה.
ככה בהערכה גסה אני מאמן שחייל שעובד בסופשים וגר על חשבון ההורים יכול בלחץ לשים בצד 15-20 אלף בשנה
לא נכוןהכלי פיננסי הכי טוב שעומד היום לחוסכים ומשקיעים.
2000 שקל זה רווחים??3 שנים יהיה לו בקופה 18k לפני רווחים. (אולי 20k+ כולל רווחים).
אין שום loseאיפה הLose לטעמך?
לא נכון
נדל"ן הכי טוב
2000 שקל זה רווחים??
בדיעבד היה יכול לקנות ביטקוין או כל מנייה שיש בשוק ב15.3.2020 והיה עושה רווחים מטורפיםהיו עכשיו בשוק כמה שנים שהוא יכל כמעט להכפיל את כספו
אם תרצה לדבר על זה אני מתעסק בזה מעל עשור .אשמח אם תגבה את הטענות שלך ולא סתם תזרוק אותם לאוויר.
זו דוגמא לטענה לא מבוססת בשום
נכון אבל מחשבים מאמץ מול רווח.חבר, לא מחשבים רווחים בסכומים אלא באחוזים.
בדיעבד היה יכול לקנות ביטקוין או כל מנייה שיש בשוק ב15.3.2020 והיה עושה רווחים מטורפים
אם תרצה לדבר על זה אני מתעסק בזה מעל עשור .
אפשר לקבוע פגישה.
--- עידכון הודעה, לפני 4 דקות --- אני לא אתחיל לכתוב מגילות
--- עידכון הודעה, לפני 3 דקות --- אבל בגדול נדל"ן נותן תשואה פירותית - חודש בחודשו + עליית ערך שנתית
--- עידכון הודעה, לפני 3 דקות --- את חיי את הכסף עכשיו ויכול לשחק איתו בתמרון נכון עם רשות במיסים
נכון אבל מחשבים מאמץ מול רווח.
בגלל שמודבר בסכומים קטנים מאוד זה לא משחק תפקיד
אוי ואבוי... שונא שחופרים על נדלן בזמן אימון...בכיף אפשר לדבר נרביץ אימון תוך כדי 😃
אל תעלב בבקשההתשואה הפירותית שלך כנראה תשלם את השכירות / המשכנתא שלך ברוב השנים שהנכס יהיה בידייך.
(בהנחה של מימון מלא)
לא אמרתי לשבת על הגדר אתה מסלף מילים שליבגלל זה יש ריבית דריבית, סכום קטן זו לא סיבה להמשיך לשבת על הגדר לטעמי.
אל תעלב בבקשה
אבל עזוב אותך אתה לא בכיון.
תחום הנדל"ן מתחלק ל2 -
יש אנשים שעושים כסף והרבה
ויש אנשים שאמורים שהבוע תתפוצץ וחיים בשכירות וממנים כל חודש את הקבוצה הראשונה
לא אמרתי לשבת על הגדר אתה מסלף מילים שלי
אמרתי כן לחסוך ולא להתעסק בפרוטות .
במיוחד בגיל צעיר
שים כסף בצד לא משנה איפה רק שים
תביא 200 אלף מזומן ואני עושה לך 300 תוך שנהיש אנשים שעושים כסף והרבה
אני חיי את השוק הזה.בפוסט המצורף תוכל לקרוא על מספר לא מבוטל על עסקאות נדל״ן שנסגרו בהפסדים / לא התאימו למשקיע ונמכרו לטובת השקעה באפיקים אחרים.
תביא 200 אלף מזומן ואני עושה לך 300 תוך שנה
אני חיי את השוק הזה.
לא קורה .
אלא אם מדובר במפגרים - כן יש כאלו
אור מבחינתי להרווח 2000 שקל כל 3 שנים "בעבודה " או להניח לכסף לשכב בפקם עבור 200 שקל עבור 3 שנים זה אותו משקל.הכוונה בלשבת על הגדר הייתה בלחסוך בפק״מ ולא לתת לכסף לעבוד.
לא כולםמפגרים
לא כולם
שוב אתה קורא משהו אחד ומבין את מה שאתה רוצה
רק מי שמפסיד בנדל"ן כתבתי