הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קופות גמל

אור מבחינתי להרווח 2000 שקל כל 3 שנים "בעבודה " או להניח לכסף לשכב בפקם עבור 200 שקל עבור 3 שנים זה אותו משקל.
כשמדובר בחייל שמכניס 2 גרושים בחודש

זו דעתך ואני מכבד אותה, לא אומר שהיא נכונה לכולם.

כמו שמישהו אחר בעל כיסים עמוקים יותר יכל להגיד עלייך שבשביל 100 אלף בשנה הוא לא נכנס להשקעה.

לא כולם
שוב אתה קורא משהו אחד ומבין את מה שאתה רוצה
רק מי שמפסיד בנדל"ן כתבתי

לא אמרתי כולם, יש שם כמה וכמה שהם משקיעים משכמם ומעלה, אם היית טורח לקרוא את כל השירשור היית מבין שאתה לא יכול לקרוא לאנשים האלו ״מפגרים״.

עזוב אחי זה מנמיך את רמת הדיון.
מעריך את דעתך אבל בוא נדבר פרקטיקה
אני לא צוחק
תביא 200 מזמון נבנה לך עסקה שתוך שנה / שנה וחצי
תוציא משם 100 אלף רווח
כמו שמישהו אחר בעל כיסים עמוקים יותר יכל להגיד עלייך שבשביל 100 אלף בשנה הוא לא נכנס להשקעה.
צודק יש הרבה כאלו

לא אמרתי כולם, יש שם כמה וכמה שהם משקיעים משכמם ומעלה, אם היית טורח לקרוא את כל השירשור היית מבין שאתה לא יכול לקרוא לאנשים האלו ״מפגרים״.
אור אני לא צוחק .. יש באמת משקיעי נדל"ן מפגרים.. לא מתייעצים לא מוכנים להקשיב לאיש מקצוע...קונים נכסים חרא כי הם חושבים שהם הכי חכמים...
ואז אוכלים טיפה קשיים נבהלים ומוכרים יכול להיות בהפסד קל או ללא רווח.

רק שתדע לך כל מפגר שמוכר ללא רווח ואני מת על כאלו - יש משקיע חכם שקונה את הסחורה, ממתין , משביח ועושה מזה אקזיט
נשמע יותר טוב מדניס ומישל.
הכוונה במילים תביא 200 זה :
תכין בצד את הסכום
תיקח משכתא
תקנה בית .
תשפץ טיפה. תוציא היתר למרפסת . תפרסם ביד 2 ותמתין לקונה

היום אין לי כל כך זמן אז יותר LTI מאשר סווינג

מדדים ?

גם בישראלית מושקעת על ננוקס אבל סוחרת על תא35 מפקיעה לפקיעה(מיום חמישי ליום חמישי)

למה להשקיע על השוק הישראלי ?

סווינג, גם לי אין זמן למסחר יומי, ואם לומר את האמת, אני פחות מאמין במסחר יומי

דרך איזה פלטפורמות אתם משקיעים ?

אור אני לא צוחק .. יש באמת משקיעי נדל"ן מפגרים.. לא מתייעצים לא מוכנים להקשיב לאיש מקצוע...קונים נכסים חרא כי הם חושבים שהם הכי חכמים...

רק שתדע לך כל מפגר שמוכר ללא רווח ואני מת על כאלו - יש משקיע חכם שקונה את הסחורה, ממתין , משביח ועושה מזה אקזיט

תכין בצד את הסכום
תיקח משכתא
תקנה בית .

שוב אגיד, מעריך את דעתך.
פשוט לא מסכים שזה אבסולוטי כמו שאתה מציג.

דרך איזה פלטפורמות אתם משקיעים ?

Ib להשקעות, למסחר יש אופציות עדיפות.

מה דעתך על ברוקרים זרים כמו שוואב או וואנגארד ?

Ib הוא ברוקר זר גם כן, שוואב בסדר גמור.
ונגארד אני מאמין שבסדר אבל לא מכיר אישית.

יש לך גם את TD וטריידסטיישן.

תבדוק עמלות / אופציות מינוף או כל דבר אחר שמדבר אלייך ותבחר.

למה להשקיע על השוק הישראלי ?

קודם כל, למה לא? מבחינתי כסף עומד זה כסף מת,אני אשקיע אותו איפה שרק אפשר. בקרוב גם בנדלן:)

וחוץ מזה, כי השוק הישראלי לא תנודתי מה שמאפשר לי לעשות מסחר בנגזרים,מפקיעה לפקיעה בלי יותר מידי זמן. בעיקר עובדת על סטטיסטיקות ונעזרת במערכת טריידור מי שמכיר,שווה כל שקל!!!

ואני סוחרת דרך האמריקאית באינטרקטיב ובישראלית דרך ibi

• פותח/ת השרשור
קופת גמל זה כלי שמשתמשים בו בד"כ עצמאים .
מעין תוכנית חיסכון רגילה ל5 שנים פחות או יותר שעל הדרך נותנת לפותח התוכנית מעין הנחת מס. מה שנקרא הוצאה מוכרת .

לא מדובר במיליונים ככה שאם יש תוכנית שתתן לך יותר ריבית מאחרת לא ממש תתעשר מזה.

במידה ואתה פותח אותה לפני הזמן אתה לא תהנה מהמיסוי.

עכשיו לגביך:
רשמת שאתה חייל... מן הסתם לא עצמאי.

תפתח תוכנית חסכון רגילה, שים כמה שיותר בצד. תחסוך 4-5 שנים בלי יותר מידי לחשוב על ריביות , מניות , השקעות איפה עדיף, כמה מרוויח כמה מפסיד - פשוט שים כסף כל חודש בצד ואל תתעסק בזה .
בגדול אתה לא צריך להכנס למחשבות האלו בכלל כי כנראה מדובר בסכומים קטנים.

אחרי 5-6 שנים תצבור הון מסוים 100-200 אלף אם זה אפשר להתחיל לעבוד.
נדל"ן, מניות, וכולם

בהצלחה
הרווחים בתוכנות חיסכון רגילות מביכות עד כמה שאני מכיר למה שאלך על זה

Ib הוא ברוקר זר גם כן, שוואב בסדר גמור.
ונגארד אני מאמין שבסדר אבל לא מכיר אישית.

יש לך גם את TD וטריידסטיישן.

תבדוק עמלות / אופציות מינוף או כל דבר אחר שמדבר אלייך ותבחר.

אכן, אבל תקן אותי אם אני טועה - להם יש "סניף" ישראלי ולשאר הברוקרים הזרים לא

קודם כל, למה לא? מבחינתי כסף עומד זה כסף מת,אני אשקיע אותו איפה שרק אפשר. בקרוב גם בנדלן:)

וחוץ מזה, כי השוק הישראלי לא תנודתי מה שמאפשר לי לעשות מסחר בנגזרים,מפקיעה לפקיעה בלי יותר מידי זמן. בעיקר עובדת על סטטיסטיקות ונעזרת במערכת טריידור מי שמכיר,שווה כל שקל!!!

לא יצא לי לעקוב אחרי זה, אבל השוק בארץ קטן מדי וכך גם העליות והרווחים של אותם השווקים

אכן, אבל תקן אותי אם אני טועה - להם יש "סניף" ישראלי ולשאר הברוקרים הזרים לא

מדובר במתווך שחוץ מלקחת עמלות פי כמה וכמה על שוני יחיד של תרגום מאנגלית לעברית לא נותנים הרבה.

אפשר לפתוח ישירות מולם בעמלות מינוריות, ככה אני אישית עשיתי.

מדובר במתווך שחוץ מלקחת עמלות פי כמה וכמה על שוני יחיד של תרגום מאנגלית לעברית לא נותנים הרבה.

אפשר לפתוח ישירות מולם בעמלות מינוריות, ככה אני אישית עשיתי.

לא מפחד שאין "אבא ואמא" בארץ ? מה אתה עושה בנוגע להמרת מט"ח ? עושה דו"ח מאזן ?

נערך לאחרונה:
Ib להשקעות, למסחר יש אופציות עדיפות.

יש אפשרות למצוא עמלות יותר זולות ב-IB יותר מהעלות דיפולט שנרשמים איתם ישירות מהאתר ?
אולי קבוצת רכישה כלשהי או סוג כלשהו של תנאים מועדפים.

לא מפחד שאין "אבא ואמא" בארץ ? מה אתה עושה בנוגע להמרת מט"ח ? עושה דו"ח מאזן ?

המתווך ממש לא ״אמא ואבא״ בארץ הם עדיין כפופים לחברה.

Ib נחשב למוסד יותר יציב מבנק הפועלים בארץ.

יש אפשרות למצוא עמלות יותר זולות ב-IB יותר מהעלות דיפולט שנרשמים איתם ישירות מהאתר ?
אולי קבוצת רכישה כלשהי או סוג כלשהו של תנאים מועדפים.

ישירות מולם ולא מול המתווך העמלות אפסיות.

לישראלי הייתה הטבה מדיבידעת, חפש בגוגל.

תכין בצד את הסכום
תיקח משכתא
תקנה בית .

אני ללא ידע כלל בתחום הנדלן, התכנון היה לצבור הון גדול יותר ולהתחיל להשקיע אז אבל אתה פותח את עיניי מעט

אני נוטה להסכים עם @OA, בדיעבד זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי נחשף לתחום הזה בגיל צעיר יותר, אבל זה מהסיבה שאני מתעסק מעט בתחום וברוך השם הוא מניב לי פירות

אבל אני באמת רוצה לשאול אותך, האם היית משקיע בעצמך 200 אלף שזה כמעט וכל הכסף שלך בגיל צעיר על השקעה כמו שרשמת במקום להשקיע במניות/קופות גמל/מדדים סולידים יחסית שכן נותנים תשואה שנתית לא רעה? שוב, בלהתחשב ש200 זה לא פינאטס בשבילך.

שואל כי אני סקרן מהסיבה שאני מעוניין בעתיד, כשאהיה לי הון גדול יותר להיכנס לתחום הנדלן, אבל 200 זה סכום שאני יכול להרשות לעצמי להשקיע כבר מעכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית