הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון לחברה.

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
קודם כל פעם ראשונה שאני בכלל נראה לי מנבה לבנות משהו אחרי שיש לי טיפה של כיוון בכלל לאיך נראית תוכנית..
עד עכשיו הייתי משתמש בתבניות של תוכניות כוח ומשנה אותן לצרכיי ( טקסס וכו.. )
בכל מקרה אמרתי אני אבנה לחברה שלי משהו שיתאים גם לימים בהם אני הולך להתאמן ככה שאוכל להיות איתה ולעזור לה
** אני מציין היא בחיים לא הייתה בחדכ ולא יודעת כלום תרתי משמע והיא חלשלושה

מה שעשיתי פה בעקרון זה 3 ימים
יום ראשון עליון
יום שני תחתון
יום חמישי משולב אוברול של כוח תרגילים מורכבים בעיקר (יותר עצים)

התקדמות - עובד על RPE
שבוע ראשון -6
שבוע שני -7
שבוע שלישי-8
שבוע רביעי-9
שבוע חמישי -6 10÷ +
וכן אללה...

המטרה שלה זה כמובן להתחטב בסופו של דבר. קודם כל לראות תזונאי שייעץ לה מה כדאי קודם ואז נדע מה המטרות במשקל עצמו.

לא ליקטול דפקתי פה אילתור של מהסרטים
התוכנית היא לבחורה אז בתרגילי הרגליים התמקדתי בחלקים פחות או יותר רצויים.
בכתפיים יש לה בעיה אז לא העמסתי יותר מדי תרגיל אחד לחזה תרגיל אחד לכתפיים.

יש דוגמא בתמונה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210831-214016_Sheets.jpg
    Screenshot_20210831-214016_Sheets.jpg
    KB 135 · צפיות: 38
נערך לאחרונה:
למתאמן מתחיל יהיה קשה מאוד ליישם התקדמות על ידי RPE.
לא הייתי בונה על זה את ההתקדמות.

בכל מקרה החלוקה הגיונית לגמרי.

בנוסף, הייתי מגדיר חזרות קבועות ולא נותן טווח,
בכלךי החזרות מקובעות והייתי הולך לכיוונים של 6-15 ולא 8-12 אבל זה כבר מינורי כל עוד העבודה היא לכשל.

• פותח/ת השרשור
למתאמן מתחיל יהיה קשה מאוד ליישם התקדמות על ידי RPE.
לא הייתי בונה על זה את ההתקדמות.

בכל מקרה החלוקה הגיונית לגמרי.

בנוסף, הייתי מגדיר חזרות קבועות ולא נותן טווח,
בכלךי החזרות מקובעות והייתי הולך לכיוונים של 6-15 ולא 8-12 אבל זה כבר מינורי כל עוד העבודה היא לכשל.
זהו חשבתי על זה ובתאכלס מתאמן עם ניסיון לפעמים מתקשה לקבוע את הrpe של עצמו אז היא לא תבין כלכך
מה אתה ממליץ במקום?
העבודה היא לא לכשל אבל בכוונה הגעתי עד rpe 9 ועצרתי שם.. אם יהיה שם כשל בסדר הכל טוב

לא הייתי נותן RPE למתאמנת מתחילה כי לדעתי זה יגרום לה לחשוב שהכל מסובך ויוציא את החשק. הייתי מעדיף לפשט כמה שיותר.

לא הייתי נותן לה להגיע לכשל בתחילת האימונים גם אם זה תרגילים חד מפרקיים, גם כי אני לא חושב שיש בזה צורך וגם כי לדעתי זה לא יתרום מנטלית להתחלת האימונים וליצירה של מוטיבציה, אלא להפך. הייתי מתחיל קל יותר.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי נותן RPE למתאמנת מתחילה כי לדעתי זה יגרום לה לחשוב שהכל מסובך ויוציא את החשק. הייתי מעדיף לפשט כמה שיותר.

לא הייתי נותן לה להגיע לכשל בתחילת האימונים גם אם זה תרגילים חד מפרקיים, גם כי אני לא חושב שיש בזה צורך וגם כי לדעתי זה לא יתרום מנטלית להתחלת האימונים וליצירה של מוטיבציה, אלא להפך. הייתי מתחיל קל יותר.
כן לא מתכנן שתגיע לכשל
מה היית עושה במקום Rpe ?

כן לא מתכנן שתגיע לכשל
מה היית עושה במקום Rpe ?

אמרת שתיהיה לידה לא? תמצאו משקל התחלתי דיי קל ותתקדמו משם מאימון לאימון. אתה יכול לשחק עם חזרות נגיד תעשי בין 8 ל10, במידה ונצליח 10 נעלה קצת משקל ואז אימון הבא נחזור ל8. סתם דוגמא, יש כל מיני אופציות לא מורכבות מידי.

לא יודעת כלום תרתי משמע
אתה יוצא עם עץ?😳
התקדמות - עובד על RPE
שבוע ראשון -6
שבוע שני -7
שבוע שלישי-8
שבוע רביעי-9
שבוע חמישי -6 10÷ +
וכן אללה...
שמע אתה מסתבך ממש סתם, תן לה כמה תרגילים, לא יותר מידי ובעיקר מורכבים, תיישמו פרוגרסיב אוברלוד והיא תראה התקדמות.
תזכור שהיא לא ברמה שלך גם מבחינת משקלים אבל גם מבחינת התקדמות, מנטליות והבנה בנושא.

בהצלחה, נשמע שיהיה לכם ממש כיף.👏

• פותח/ת השרשור
אתה יוצא עם עץ?😳

שמע אתה מסתבך ממש סתם, תן לה כמה תרגילים, לא יותר מידי ובעיקר מורכבים, תיישמו פרוגרסיב אוברלוד והיא תראה התקדמות.
תזכור שהיא לא ברמה שלך גם מבחינת משקלים אבל גם מבחינת התקדמות, מנטליות והבנה בנושא.

בהצלחה, נשמע שיהיה לכם ממש כיף.👏
כן לפי העצות שלכם אני גם ככה מתאמן איתה נראה את הדרגת קושי שלה שאני אהיה איתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית