הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש שאני יכול בסקוואט.

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
אני מרגיש שהשרירים שלי יכולים להרים עוד הרבה חזרות אבל הגוף לא נותן לי,הדופק לי דוהר ואין לי אוויר.
אני לא נושם טוב?אני עושה ברייסינג אבל בחזרות האחרונות אני מקבל סחרחורת…

אני מרגיש שהשרירים שלי יכולים להרים עוד הרבה חזרות אבל הגוף לא נותן לי,הדופק לי דוהר ואין לי אוויר.
אני לא נושם טוב?אני עושה ברייסינג אבל בחזרות האחרונות אני מקבל סחרחורת…

לכמה חזרות אתה עובד?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אתה לוקח אוויר לפני כל ירידה או שאתה לוקח אוויר ואז לא נושם עד לסיום הסט?
לא אל תגזים מה אני משוגע.
אני לוקח אוויר עמוק יורד לסקוואט ומשחרר רק בסוף שאני למעלה.

חסר פרטים כמו כמה זמן אתה עושה את זה, מה המשקל וכו. אם רק התחלת לעשות סטים של 10 בסקוואט זה הגיוני שתרצה להקיא בשבועות הראשונים. גם אחרי זה תרצה, אבל תרגיש קצת יותר בסדר.

• פותח/ת השרשור
חסר פרטים כמו כמה זמן אתה עושה את זה, מה המשקל וכו. אם רק התחלת לעשות סטים של 10 בסקוואט זה הגיוני שתרצה להקיא בשבועות הראשונים. גם אחרי זה תרצה, אבל תרגיש קצת יותר בסדר.
מתאמן 5 חודשים משקל לא גבוה 75 קילו ל9 חזרות 3 סטים.
באיזה עצימות

דופק נגיד יודע?
165 לפי המכשיר.

מתאמן 5 חודשים משקל לא גבוה 75 קילו ל9 חזרות 3 סטים.

165 לפי המכשיר.
הייתי אומר שזה עניין של סבולת לב ריאה, אבל נראה שאתה שומר על רמת כושר סבירה לכך.

שני אופציות. תתרגל,

או תשלב עבודת רגליים בטווחי חזרות גבוהים יותר לעבודת סבולת שריר, נגיד סקואט בולגרי ל15-20 חזרות, או לג פרס. ותראה אם זה מקל על האי נוחות

פשוט תוריד חזרות ותעלה משקל.
לא רואה סיבה לעבור את ה5 חזרות לסט.
אם המטרה שלך פיתוח גוף והגעת למשקלים שקשה להתאושש מהם, תחליף ווריאציות ותרגילים שתוכל להוריד משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית