הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קינוח הערב החג

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
אני קורא בשבוע האחרון המון עצות בנוגע לערב החג ורובן נעות בין לא לאכול קינוחים לבין טעימה מכל אחד. מעניין אותי לדעת מה ההתנהלות בנושא של חברי הפורום, שהם מבינים מאוד בתחום, במיוחד שמדובר בשתי ארוחות ערב חג רצופות.

(קצת נתונים, נמצא במסה, כ-2,700 קלוריות ביום, שוקל בממוצע 77.4)

תראה אין לי מושג מאיפה אתה שואב את המידע שלך, אבל עצה שלי, תסיר את העוקב מכל נותני עצות החינם שאתה עוקב אחריהם בפייסבוק ואינסטגרם כי נראה שהם ממלאים אותך בעצות שטותיות.

אתה מקבל פה בפורום הרבה עצות טובות וזה מבורך, ובנוסף יש לך תזונאי שעוקב אחריך, אז אני מציע שבינתיים תיקח מידע מהמקורות האלה.
אתה בדרך הנכונה כדי להשיג את המידע הנכון, וזה טוב מאוד שאתה שואל שאלות, אבל תדע שהשרת מלאה באנשים שייתנו עצות גרועות כדי להרוויח מהם כסף, ואם כבר מידע ברשת, אז במקומות כמו הפורום שבו יש בקרה על המידע שמועבר

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו בחיטוב אז גם ככה הכמות קלוריות שלי נמוכה יחסית. מה שעשיתי זה אתמול ושלשום אכלתי פחות קלוריות ממה שהקצבתי לעצמי, משהו כמו 600-700 קלוריות פחות ביומיים האלה ביחד, היום מתכוון לאכול פחות מהרגיל במשך היום בשביל שבארוחת חג אוכל לאכול ולהעמיס כמה שבא לי מכל דבר שבא לי.
אם ארגיש שהגזמתי יותר מדי גם עם מה שקיצצתי אז מקסימום אקצץ עוד קצת ביום אחרי החג או משהו
ההסתכלות שלך שבועית? אתה סופר קלוריות עם אפליקציה?
תראה אין לי מושג מאיפה אתה שואב את המידע שלך, אבל עצה שלי, תסיר את העוקב מכל נותני עצות החינם שאתה עוקב אחריהם בפייסבוק ואינסטגרם כי נראה שהם ממלאים אותך בעצות שטותיות.

אתה מקבל פה בפורום הרבה עצות טובות וזה מבורך, ובנוסף יש לך תזונאי שעוקב אחריך, אז אני מציע שבינתיים תיקח מידע מהמקורות האלה.
אתה בדרך הנכונה כדי להשיג את המידע הנכון, וזה טוב מאוד שאתה שואל שאלות, אבל תדע שהשרת מלאה באנשים שייתנו עצות גרועות כדי להרוויח מהם כסף, ואם כבר מידע ברשת, אז במקומות כמו הפורום שבו יש בקרה על המידע שמועבר

כיף לשאול שאלות במקום בו התשובות מכבדות ולעניין.

במיוחד שמדובר בשתי ארוחות ערב חג רצופות

אז מה? אני באמת לא מבין, אין סיבה להיתפס על הקטנות האלה. אם אתם לא מתחרים והגעתם למצב ששתי ארוחות ערב חג מדאיגות אותכם, אז חבל על הדאגה. אין לזה השפעה. זה גם מוציא מכל הכיף וגורם להתעסקות מיותרת בדברים שלא צריך להתעסק. @VI סיכם את זה יפה. תאכל, תהנה מהחג מהקינוחים וכל האוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית