הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף תמצית שום

astefan 11

משתמש מתחיל
68
3
נק' מוניטין:
3
68
3
מישהו ניסה תמצית שום לפאמפ ?
וצריך קדם אימון ללא קפאין. כי אני רוצה להנות מהקפאין בשתייה מונסטר זירו וכו ואני עובד ערב לרוב אז צריך בערב יותר קפאין

מניח שאתה מדבר על אליצין,
לא יודע לי שהוא תחליף לקפאין / ״עושה פאמפ״,
איפה שמעת על זה?

עריכה,
או שאלו היו 2 שאלות נפרדות?

מה הרעיון בקדם אימון בלי קפאין אם כל ההשפעה של קדם אימון זה הפלצבו והקפאין

לקנות רק פלצבו זה מיותר בעיני

יש כל מיני חומצות אמינו וחומרים אחרים *שיכולים* לעזור לפאמפ חזק יותר, וכל מיני תחושות אחרות או לפחות זה מה שהאנשים שקונים את זה מצפים

בתכלס רק הקפאין הוכח כמשפר ביצועים ונראה לי גם בטא אלנין אבל לא לכוח אלא לאירובי

קדם אימון חוקי זה מיותר. אם פעם ב אתה מרגיש שאתה ממש על הפנים קח קפאין וזה לא יוריד לך את ההשפעה, ותכלס, גם אז אין לך מה לקחת קדם אימון.

יש כל מיני חומצות אמינו וחומרים אחרים *שיכולים* לעזור לפאמפ חזק יותר, וכל מיני תחושות אחרות או לפחות זה מה שהאנשים שקונים את זה מצפים

בתכלס רק הקפאין הוכח כמשפר ביצועים ונראה לי גם בטא אלנין אבל לא לכוח אלא לאירובי
בטא אלנין עובד כמו קריאטין מתיסוף קבועה משמע גם הוא יוזלס, זה לקנות פלצבו נקודה אחי אין המשך או דיון בנושא

בטא אלנין עובד כמו קריאטין מתיסוף קבועה משמע גם הוא יוזלס, זה לקנות פלצבו נקודה אחי אין המשך או דיון בנושא

לגבי הפריוורקאוט- כן יש מצב שבוא אלנין חסרת תועלת

לגבי נטילה קבועה כמו קראטין יש מצב שעוזרת

• פותח/ת השרשור
מניח שאתה מדבר על אליצין,
לא יודע לי שהוא תחליף לקפאין / ״עושה פאמפ״,
איפה שמעת על זה?

עריכה,
או שאלו היו 2 שאלות נפרדות?
אומרים שזה עוזר לפאמפ התמצית שום ,
והכוונה לפרי ווארקאוט בלי קפאין
זה רק החומרים שנותנים פאמפ בלי האפקט אנרגיה של הקפאין
קדם אימון חוקי זה מיותר. אם פעם ב אתה מרגיש שאתה ממש על הפנים קח קפאין וזה לא יוריד לך את ההשפעה, ותכלס, גם אז אין לך מה לקחת קדם אימון.
אני לא רוצה את האפקט של האנרגיה המופרז
אני רק אוצה את האפקט של הפאמפ וזרימת דם לשריר יוצר טובה

אומרים שזה עוזר לפאמפ התמצית שום ,
והכוונה לפרי ווארקאוט בלי קפאין
זה רק החומרים שנותנים פאמפ בלי האפקט אנרגיה של הקפאין

מי אמר את זה? לא מכיר טענה כזו.

והפרה וורקאוט פשוט תקרא את החומרים שיש ותצרוך אותם בנפרד בלי קפאין. (בטא אלנין, ציטרולין, ארג׳נין וכו׳)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית