הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לי גינו קל יש מה לעשות עם זה? יש תמונות

gever1237

משתמש מתחיל
5
2
נק' מוניטין:
2
5
2
כבר הרבה שנים יש לי את זה וזה פשוט הורס לי את כל האסתטיקה של הגוף למרות שאני בנוי יחסית יפה וחטוב
רק כאשר הפטמה מתכוונת החזה נראה כמו שצריך
הדבר הזה פשוט הורס לי את החיים
מה אפשר לעשות עם זה?
רק תהליך של ניתוח?
הבנתי שבשביל לעשות ניתוח צריך לעבור מלא בדיקות אצל אנדוקרינולוג ועוד כמה בדיקות אחרות ואין לי כל כך זמן לזה עם העבודה שלי…
מה הייתם עושים? מצורף תמונות

קבצים מצורפים

• E340ABF6-8C9C-43FC-ABE7-514149087F3E.jpeg
    E340ABF6-8C9C-43FC-ABE7-514149087F3E.jpeg
    KB 91.1 · צפיות: 302
  • 006A08A6-FD3F-4D5C-A12E-D5C30C70FE23.jpeg
    006A08A6-FD3F-4D5C-A12E-D5C30C70FE23.jpeg
    KB 109 · צפיות: 333
  • D35FC216-655E-4586-8773-C1041F8B0477.jpeg
    D35FC216-655E-4586-8773-C1041F8B0477.jpeg
    KB 104 · צפיות: 344
  • 1CC3E5E8-D544-450D-A474-28FD8847BD3B.jpeg
    1CC3E5E8-D544-450D-A474-28FD8847BD3B.jpeg
    KB 134.6 · צפיות: 426
  • D196C950-A4ED-4B13-9A3A-B0913AD85569.jpeg
    D196C950-A4ED-4B13-9A3A-B0913AD85569.jpeg
    KB 115.7 · צפיות: 283
ואין לי כל כך זמן לזה עם העבודה שלי…
מה הייתם עושים? מצורף תמונות
אם העבודה פיזית, אז הייתי דואג יותר, חודש החלמה לפחות.
'הורס לך את החיים' ולא תשקיע כמה ביקורים אצל רופא?

אתה יכול לנסות raloxifene כדי לכווץ את זה לי היה אחלה תוצאות, אבל זה רק יכווץ שום דבר לא יעלים לך את זה לגמרי, רק ניתוח.

הניתוח יקר אבל התאוששות מאוד זריזה, שבועיים ואתה חוזר לחדר כושר לאימונים קלילים

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות raloxifene כדי לכווץ את זה לי היה אחלה תוצאות, אבל זה רק יכווץ שום דבר לא יעלים לך את זה לגמרי, רק ניתוח.

הניתוח יקר אבל התאוששות מאוד זריזה, שבועיים ואתה חוזר לחדר כושר לאימונים קלילים
איך מתחילים את התהליך?
מה צריך לעשות מאז הפגישה הראשונה עם המנתח ועד הניתוח עצמו?
אי אפשר פשוט לקבוע אצל מנתח והוא יעשה לי את זה במקום במקום לטרטר אותי לעשות מלא בדיקות ליפני?

איך מתחילים את התהליך?
מה צריך לעשות מאז הפגישה הראשונה עם המנתח ועד הניתוח עצמו?
אי אפשר פשוט לקבוע אצל מנתח והוא יעשה לי את זה במקום במקום לטרטר אותי לעשות מלא בדיקות ליפני?
קודם כל צריך אולטרה סאונד כדי לוודא שאכן יש לך רקמה שם.
אחר כך יש לך שתי אפשרויות:

1. דרך בקופת חולים ללכת לרופא משפחה , לקבל הפנייה , לעשות בדיקות דם, משם להיפגש עם מנתח, לשלם השתתפות עצמית (בערך בין 8-10 אלף) לעשות ניתוח.

2. לדלג על הכל, ללכת ישר למנתח פרטי לעשות רק בדיקות דם לשלם לו 10-20 אלף והוא יקבע לך ניתוח עוד באותו החודש.

מלא בדיקות ליפני
כל ניתוח דורש את זה, הם לא חפארים, זה פרוטוקול שנכתב בדם כל הדברים האלה וההכנות לניתוחים
אתה יודע כמה אנשים ניתחו להם חס וחלילה את הרגל או היד הלא נכונה בגלל אי הבנות ועיגולים שכאלה
הלכת על רופא? תעשה מה שהוא אומר הוא יודע את העבודה הוא למד את זה

כל ניתוח דורש את זה, הם לא חפארים, זה פרוטוקול שנכתב בדם כל הדברים האלה וההכנות לניתוחים
אתה יודע כמה אנשים ניתחו להם חס וחלילה את הרגל או היד הלא נכונה בגלל אי הבנות ועיגולים שכאלה
הלכת על רופא? תעשה מה שהוא אומר הוא יודע את העבודה הוא למד את זה
עשיתי ניתוחים בחיי, פרטי ודרך קופת חולים, בפרטי עושים לך נטו את הבידוקת שצריך, בדיקת דם, מרקרים רלוונטית לניתוח ויאללה שלום על ישראל כנס לחדר ניתוחים.

דרך קופת חולים עושים לך 30 בדיקות לא קשורות כדי לנסות למצוא אבחנה אחרת.

לא תמיד יש טעם לכל הבדיקות האלה.

@gever1237 אחי אתה שובר את הראש יותר מידי, אל תחפש פה ייעוצים פשוט תפנה לרופא משפחה והוא כבר יפנה אותך למי שצריך.
מבחינת עבודה תודיע להם מראש ולא רואה סיבה לבעיה ואם כן אז זה כבר חוסר אנושיות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל צריך אולטרה סאונד כדי לוודא שאכן יש לך רקמה שם.
אחר כך יש לך שתי אפשרויות:

1. דרך בקופת חולים ללכת לרופא משפחה , לקבל הפנייה , לעשות בדיקות דם, משם להיפגש עם מנתח, לשלם השתתפות עצמית (בערך בין 8-10 אלף) לעשות ניתוח.

2. לדלג על הכל, ללכת ישר למנתח פרטי לעשות רק בדיקות דם לשלם לו 10-20 אלף והוא יקבע לך ניתוח עוד באותו החודש.
אתה מבין רק לחכות עכשיו לאולטרהסאונד זה חצי שנה

• פותח/ת השרשור
לא יודע באיזה קופת חולים אתה אבל אני במכבי וכל פעם שהיה לי הפניה לאולטרה סאונד אני מגיע יום למחרת.
הבנתי אחי..
בקיצור ללכת לרופא משפחה? לומר לו יש לי גינו והוא יפנה אותי לאולטרסאונד?

הבנתי אחי..
תגיד לו גניקומסטיה...לא גינו
לא ענית על השאלה ששאלתי קודם? זה כתוצאה משימוש בסטרואידים או בעקבות בעיה הורמונלית ממנה אתה סובל?

הבנתי אחי..
לך לרופא משפחה תגיד לו יש לך רקמת שומן בחזה, אתה גוצה לבדוק את זה הוא יעשה לך בדיקה ידנית בעצמו ישאל כמה שאלות, תבקש אולטראסאונד, יש מצב הוא מרצונו החופשי יעשה לך גם פאנל הורמונלי כולל פרולקטין וזהו אחרי שתקבל תוצאות אולטראסאונד שמאשר שזה אכן גינו הרופא כבר יסביר לך את הפרוצדורה.

בחיים לא נגעתי אחי
אז יש לך בעיה הורמונלית.
אני כן חושב שאתה צריך בדיקות כדי לדאוג שאחרי הניתוח אם וכאשר הרופא שלך יחליט, לא תחזור לך הבעיה.
שים לב שאצלך הבעיה בעיקרה היא בפטמה ולא ממש נוצרה לך רקמת שד..לכן יכול להיות שיהיה לך קל יותר לפתור אותה.
גש מהר לרופא וטפל בזה.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית