הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשכור מאמן אישי בקריות

Selecti06

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
לילה טוב חברים, אני מחפש לשכור מאמן כושר באיזור הקריות, צריך מישהו שיבוא איתי וידרבן אותי ויעזור לי לפעול לפי תכנית אימון..
יש מישהו כזה כאן בקהל?

• פותח/ת השרשור
להתאמן אחי אני רוצה להתאמן
אני הולך למכון ומחזיק 10 דקות והולך הביתה
אני צריך מישהו איתי למוטיבציה ודביקה בתכנית

לילה טוב חברים, אני מחפש לשכור מאמן כושר באיזור הקריות, צריך מישהו שיבוא איתי וידרבן אותי ויעזור לי לפעול לפי תכנית אימון..
יש מישהו כזה כאן בקהל?

זאת דרך מעולה לעקוף את הבעיה ולא לפתור אותה.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים קצת יותר רציניים?
אם אתם לא פה בשביל להציע את שירותכם כמאמנים אל תגיבו. אני בטוח שיש לכם דברים יותר טובים לעשות בחיים במקום לשפוט אותי
ואם לא אז בואו נפתור את זה ביחד כי חבל להיות ברמה כזאת של מסכנות...

• פותח/ת השרשור
אני לא מחפש מעודדת אני מחפש מאמן אישי תקרא את הכתוב
אני לא אלך למאמן של החדר כושר כי לפי ההתרשמות שלי הם לא רציניים(ספציפית איפה שאני רוצה להתאמן)

אני לא אלך למאמן של החדר כושר כי לפי ההתרשמות שלי הם לא רציניים(ספציפית איפה שאני רוצה להתאמן)

הצעה שלי - עוד שבוע פתח יוזר חדש ותשאל אם יש מאמן בקריות בלי לפרט. הכי טוב

אני אבדוק לך יש לי כמה חברים מהקריות שמאמנים רציניים. אם כן אעדכן אותך, אבל תבין שמאמן זה לא תרופת פלא לחוסר מוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק לך יש לי כמה חברים מהקריות שמאמנים רציניים. אם כן אעדכן אותך, אבל תבין שמאמן זה לא תרופת פלא לחוסר מוטיבציה.
תודה.. אחד שתייגת ענה באשכול הנוסף אשמח לעוד אם זה לא יסתדר
עריכה: אל תדאג אני מכיר את עצמי, ברגע שמשהו הופך להרגל אחרי חודשיים שלוש אני כבר בקלות עושה את זה לבד, אבל להניע את ההתחלה זה משהו שאני צריך עזרה בו ולא מתבייש להגיד את זה:)
הצעה שלי - עוד שבוע פתח יוזר חדש ותשאל אם יש מאמן בקריות בלי לפרט. הכי טוב
הכל טוב אחי תודה, אנשים שמתעסקים בלאמן אנשים אחרים פחות מעניין אותם הפתטיות הזאת שראינו

אני לא חושב שיש בעיה לשכור מאמן בשביל המוטיבציה.
בשבילי מנוי לחדר כושר זה הוצאה שנתנה לי מוטיבציה בתחילת דרכי, וכמובן, גם החברים שהתאמנתי איתם.

לכל אחד יש צרכים ודרכים שונות.
יש לי 2 מתאמנים שמגיעים אלי בשביל המוטיבציה, זה עובד להם. אני מסביר להם שהם יכולים לשלם לי פחות ואתן להם תוכנית וניפגש קצת פחות, אבל הם צריכים את המוטיבציה ואת המחויבות, אני לגמרי מבין.

בשבילי מאמן היה אמון וסיבה לדחוף את עצמי למה שהוא אמר, כי הוא יודע טוב ממני.

וכנראה שאחזור למאמן כשאוכל.

ו @F-E הוא תותח, אין מה לומר.

אני לא חושב שיש בעיה לשכור מאמן בשביל המוטיבציה.
בשבילי מנוי לחדר כושר זה הוצאה שנתנה לי מוטיבציה בתחילת דרכי, וכמובן, גם החברים שהתאמנתי איתם.

לכל אחד יש צרכים ודרכים שונות.
יש לי 2 מתאמנים שמגיעים אלי בשביל המוטיבציה, זה עובד להם. אני מסביר להם שהם יכולים לשלם לי פחות ואתן להם תוכנית וניפגש קצת פחות, אבל הם צריכים את המוטיבציה ואת המחויבות, אני לגמרי מבין.

בשבילי מאמן היה אמון וסיבה לדחוף את עצמי למה שהוא אמר, כי הוא יודע טוב ממני.

וכנראה שאחזור למאמן כשאוכל.

ו @F-E הוא תותח, אין מה לומר.
יצא לך לעבוד עם הצדיק? הבנתי שהוא תותח בזה

יצא לך לעבוד עם הצדיק? הבנתי שהוא תותח בזה
הצדיק מאמן מעולה מירושלים.
@F-E מאמן מעולה מחזור הקריות.

הבעיה היא שנשמע שחסרה לך משמעת ומוטיבציה ואת זה מאמן לא יוכל לפתח לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית