עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לילה טוב חברים, אני מחפש לשכור מאמן כושר באיזור הקריות, צריך מישהו שיבוא איתי וידרבן אותי ויעזור לי לפעול לפי תכנית אימון..
יש מישהו כזה כאן בקהל?
נשמע שאתה מחפש גננת ולא מאמן.להתאמן אחי אני רוצה להתאמן
אני הולך למכון ומחזיק 10 דקות והולך הביתה
אני צריך מישהו איתי למוטיבציה ודביקה בתכנית
אמר לך את האמת, מאמן זה לא מעודדות. אם אתה מחפש מישהו שיתן לך מוטיבציה לך לכל מכון ציבורי ותפוס מאמן אישי.יש אנשים קצת יותר רציניים?
אני לא מחפש מעודדת אני מחפש מאמן אישי תקרא את הכתוב
אני לא אלך למאמן של החדר כושר כי לפי ההתרשמות שלי הם לא רציניים(ספציפית איפה שאני רוצה להתאמן)
אני אבדוק לך יש לי כמה חברים מהקריות שמאמנים רציניים. אם כן אעדכן אותך, אבל תבין שמאמן זה לא תרופת פלא לחוסר מוטיבציה.אני לא מחפש מעודדת אני מחפש מאמן אישי תקרא את הכתוב
אני לא אלך למאמן של החדר כושר כי לפי ההתרשמות שלי הם לא רציניים(ספציפית איפה שאני רוצה להתאמן)
תודה.. אחד שתייגת ענה באשכול הנוסף אשמח לעוד אם זה לא יסתדראני אבדוק לך יש לי כמה חברים מהקריות שמאמנים רציניים. אם כן אעדכן אותך, אבל תבין שמאמן זה לא תרופת פלא לחוסר מוטיבציה.
הכל טוב אחי תודה, אנשים שמתעסקים בלאמן אנשים אחרים פחות מעניין אותם הפתטיות הזאת שראינוהצעה שלי - עוד שבוע פתח יוזר חדש ותשאל אם יש מאמן בקריות בלי לפרט. הכי טוב
יצא לך לעבוד עם הצדיק? הבנתי שהוא תותח בזהאני לא חושב שיש בעיה לשכור מאמן בשביל המוטיבציה.
בשבילי מנוי לחדר כושר זה הוצאה שנתנה לי מוטיבציה בתחילת דרכי, וכמובן, גם החברים שהתאמנתי איתם.
לכל אחד יש צרכים ודרכים שונות.
יש לי 2 מתאמנים שמגיעים אלי בשביל המוטיבציה, זה עובד להם. אני מסביר להם שהם יכולים לשלם לי פחות ואתן להם תוכנית וניפגש קצת פחות, אבל הם צריכים את המוטיבציה ואת המחויבות, אני לגמרי מבין.
בשבילי מאמן היה אמון וסיבה לדחוף את עצמי למה שהוא אמר, כי הוא יודע טוב ממני.
וכנראה שאחזור למאמן כשאוכל.
ו @F-E הוא תותח, אין מה לומר.
הצדיק מאמן מעולה מירושלים.יצא לך לעבוד עם הצדיק? הבנתי שהוא תותח בזה
זה לא אני. סתם נדחפתי לדיון חחהצדיק מאמן מעולה מירושלים.
@F-E מאמן מעולה מחזור הקריות.
הבעיה היא שנשמע שחסרה לך משמעת ומוטיבציה ואת זה מאמן לא יוכל לפתח לך.
הצדיק תותח בכל כך הרבה רבדים, הוא בעיני המאמן הטוב ביותר בארץ, ואשמח לחזור אליו כשיתאפשר לי.יצא לך לעבוד עם הצדיק? הבנתי שהוא תותח בזה