עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכללי אני לא מבין למה לקחת את החומרים הנ״ל, מה הבעיה לחתוך 100-200 קלוריות מהדיאטה ו/או לעשות מעט יותר אירובי? קלן לא יעזור יותר מידי אם אתה לא בגרעון, ואם אתה כן זה יוסיף בערך 10% אז שוב…למה לא לעשות יותר אירובי. בסופו של יום תרופה שגורמת לך להרגיש כמו ויברטור 👎
תשובהשאלה
לכאורה יש לו השפעה מיוחדת כזאת או אחרת של מסת שריר ואחוזי שומן שיפור היחס ביניהם אבל בסוף היום המדע שזה כמות קלוריות נכנסות ויוצאות מהווה משקל יותר חזק בסך הכלליהשפעה מיוחדת
אין לו איזשהי השפעה מיוחדת יותר של שריפת שומן עיקש, שמירת שריר או כל דבר בסגנון?
לכאורה יש לו השפעה מיוחדת כזאת או אחרת של מסת שריר ואחוזי שומן שיפור היחס ביניהם אבל בסוף היום המדע שזה כמות קלוריות נכנסות ויוצאות מהווה משקל יותר חזק בסך הכללי
הקלן בעצם גורם לגוף להיות כל הזמן ב'פעילות' לא הכי טוב ללב ולכן קטוטיפן או מגבלה של 14 ימים וגג 3-4 כדורים כדי לא לשחק משחקים עם הלבפעילות
דבר אחרון, יש לך הרבה מאוד שאלות. לפניי שאתה דוחף לפה תרופה שמיועדת לחולי אסטמה הייתי ממליץ לך לענות על כל השאלות האלו ורק אחכ לקנות חומרים ממריצים ורק אחריי זה להשתמש בהם, אם בכלל.
בידלר עושה הכל כבר לפי הספר ומגיע התחרות ואז צריך להוציא מהגוף עוד קצת שלא היה אפשר להגיע לשם במצב טבעי או שהיה לוקח הרבה הרבה יותר זמןבילדרים
בידלר עושה הכל כבר לפי הספר ומגיע התחרות ואז צריך להוציא מהגוף עוד קצת שלא היה אפשר להגיע לשם במצב טבעי או שהיה לוקח הרבה הרבה יותר זמן
בילדרים טבעיים לוקחים קלן חופשי לפני תחרויות כי מה לעשות זה מספק את הסחורה אבל לקחת קלן שאתה לא ספץ עם תזונה כדי לפצות על זה זה קצת בעייתי, כן זה יעשה משהו אבל עדיף להשקיע קצת במה שעובד בתזונה לפני שקופצים לתוספים
הקלן כן יעשה משהו גם שהתנאים לא אופטימליים, יש סיבה למה יש לחומר הזה שם של 'שורף שומן' אבל אם תחשוב על זה בצורה רציונלית, אתה לוקח חומר ולא מנצל אותו עד הסוף שאתה עושה ככה, כבר עדיף להשקיע את הכסף על 7-10 ק"ג של חזה עוף ולתקוע אותם במהלך ה14 ימים האלה במקום, יעשה יותר אפקטאין יתרון כלשהו לקלן
זה בעיקר מה שרציתי לדעת. כי אם נניח כל מה שהוא עושה זה להוסיף לי עוד 200 קלוריות לגירעון (סתם זרקתי מספר), מה הבעיה פשוט להוריד 200 קלוריות נוספות מהתזונה בתקופה הזאת או לשרוף אותם עם אקסטרה פעילות? נשמע לי מיותר לקחת חומר בשביל לשרוף עוד קצת קלוריות ותו לא
תעשה סייקל נורמלי וגרעון קלורי הלב שלך יודה לך.
לגבי הסייקל, יש פה מספיק אנשים מנוסים שיכולים להמליץ.
טסט טוב ללב, קלן לארומז שקלן יותר מסוכן מטסט?
לא רומז, אומר לך במפורש, חד וחלק, כן.רומז שקלן יותר מסוכן מטסט?
T3 משהו שהייתי נמנע ממנו באופן אישי, יכול לפגוע במסת השריר.
קלן אתה יכול מעל שבועיים עם קטוטיפן. היה פה בחור בפורום שנראה מדהים שהיה מריץ גם 6-8 שבועות ללא קטוטיפן.
בכללי אני לא מבין למה לקחת את החומרים הנ״ל, מה הבעיה לחתוך 100-200 קלוריות מהדיאטה ו/או לעשות מעט יותר אירובי? קלן לא יעזור יותר מידי אם אתה לא בגרעון, ואם אתה כן זה יוסיף בערך 10% אז שוב…למה לא לעשות יותר אירובי. בסופו של יום תרופה שגורמת לך להרגיש כמו ויברטור 👎
לא רומז, אומר לך במפורש, חד וחלק, כן.
טסטוסטרון הוא הורמון שקיים ומיוצר לנו בגוף, הגוף יודע בדיוק מה לעשות איתו, לאן לשלוח אותו וכיצד להיפטר מכמות עודפת.(מן הסתם סייקל נורמלי אני מדבר ולא עכשיו 2 גרם בשבוע לשנה רצוף)
הוא לא רק החומר בסיס לבניית שריר, זה עוד זניח, יש לו מטרות ושימושים נוירולוגים , מערכתיים כוללים.
קלן ? יעשה לגוף שלך רק רע, אל תחפש קיצורי דרך, תכנס לגרעון קלורי ותעשה חיטוב כמו אדם נורמלי.
נכון 200 קלוריות בדיאטה מעבה כלי דם . גורם למראה קשיח ויבש . אתה יודע למי תספר את הסיפורים האלה .
קפאין+אפדרין די לחרטט אנשים שאם הם יעשו עוד קצת אירובי ויעשו גרעון יותר גדול אז הן יראו כמו במגזין כיום אין איידול או מפתח גוף שנראה מליון דולר שלא משתמש בPEDS המראה הזה פשוט achievable אלה אם כן הוא סתם רוצה להראות טוב לקיץ . אבל ברמת התחרות מה שאתה אומר זה חרטוטי מזריקים.