הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן וטי 3

דקל ביטון

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
קניתי קלן וטי 3 של קאלפה פארמה, מקווה שהם טובים, הכי טוב שהצלחתי למצוא
התחלתי היום עם כדור קלן 40 מקג וכדור טי3 25 מקג
צריך המלצה לסייקל טוב ומאורגן של שניהם כי טיפה נאבדתי

קלן 14 ימים לפי הספר/פרוטוקול לא לשחק עם הלב משחקים אלא אם כן יש לך קטוטיפן במקביל אליו

T3 אפשר להריץ לתקופה יותר ארוכה 25mg מחליף ייצור טבעי, 50mg זה כבר קשוח הייתי אומר מתאים למתי שרוצים להיות בפיק

קח בחשבון שt3 מעלה מטבוליזם אבל הוא יאכל לך שריר בלי להתבלבל אם אין אנאבוליים ברקע

T3 משהו שהייתי נמנע ממנו באופן אישי, יכול לפגוע במסת השריר.
קלן אתה יכול מעל שבועיים עם קטוטיפן. היה פה בחור בפורום שנראה מדהים שהיה מריץ גם 6-8 שבועות ללא קטוטיפן.

בכללי אני לא מבין למה לקחת את החומרים הנ״ל, מה הבעיה לחתוך 100-200 קלוריות מהדיאטה ו/או לעשות מעט יותר אירובי? קלן לא יעזור יותר מידי אם אתה לא בגרעון, ואם אתה כן זה יוסיף בערך 10% אז שוב…למה לא לעשות יותר אירובי. בסופו של יום תרופה שגורמת לך להרגיש כמו ויברטור 👎

בכללי אני לא מבין למה לקחת את החומרים הנ״ל, מה הבעיה לחתוך 100-200 קלוריות מהדיאטה ו/או לעשות מעט יותר אירובי? קלן לא יעזור יותר מידי אם אתה לא בגרעון, ואם אתה כן זה יוסיף בערך 10% אז שוב…למה לא לעשות יותר אירובי. בסופו של יום תרופה שגורמת לך להרגיש כמו ויברטור 👎

זו באמת שאלה שעניינה אותי, האם האפקט היחיד של קלן זה שהוא שורף לך יותר קלוריות? אין לו איזשהי השפעה מיוחדת יותר של שריפת שומן עיקש, שמירת שריר או כל דבר בסגנון?

אם זה מספק אך ורק שריפת קלוריות מוגברת אז מה הבעיה פשוט להוריד עוד קצת אוכל ו/או להגביר פעילות (בישורת האחרונה של התהליך), במקום להתעסק עם חומר כזה שכל מה שהוא עושה זה להגדיל במשך שבועיים את הגרעון הקלורי בצורה שבעצם יכולת לעשות בעצמך?

נערך לאחרונה:
תשובה
החומרים האלה מיועדים לאנשים שהכל ספץ אצלם והם בוחרים לעשות קצת אקסטרה כמו בילדרים לרוב טבעיים לפני תחרויות
אפשר להשתמש בחומרים האלה כמו קיצור דרך אבל מצד שני אפשר ועדיף לעשות את הדרך הארוכה שהיא תכלס יותר מהירה אם מתמידים בה ואז להוסיף קלן ושות' אחרי שהכל פיקס כדי למקסם תוצאות
יש אנשים שעושים את התהליך חצי כח ומצפים שהקלן ושות יעשה קסמים
השפעה מיוחדת
לכאורה יש לו השפעה מיוחדת כזאת או אחרת של מסת שריר ואחוזי שומן שיפור היחס ביניהם אבל בסוף היום המדע שזה כמות קלוריות נכנסות ויוצאות מהווה משקל יותר חזק בסך הכללי

אין לו איזשהי השפעה מיוחדת יותר של שריפת שומן עיקש, שמירת שריר או כל דבר בסגנון?

דבר ראשון - תשכח מהמושג הזה ״שומן עיקש״. אין דבר כזה. אם אתה מתקשה לאבד שומן במקום מסויים הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להמשיך להיות בגרעון או לפתח יותר מסת שריר תוך כדי שאתה נשאר על אותו אחוז שומן וככה בעצם לשנות את מאזן השריר / שומן שלך

דבר אחרון, יש לך הרבה מאוד שאלות. לפניי שאתה דוחף לפה תרופה שמיועדת לחולי אסטמה הייתי ממליץ לך לענות על כל השאלות האלו ורק אחכ לקנות חומרים ממריצים ורק אחריי זה להשתמש בהם, אם בכלל.

לכאורה יש לו השפעה מיוחדת כזאת או אחרת של מסת שריר ואחוזי שומן שיפור היחס ביניהם אבל בסוף היום המדע שזה כמות קלוריות נכנסות ויוצאות מהווה משקל יותר חזק בסך הכללי

זה בעיקר מה שרציתי לדעת. כי אם נניח כל מה שהוא עושה זה להוסיף לי עוד 200 קלוריות לגירעון (סתם זרקתי מספר), מה הבעיה פשוט להוריד 200 קלוריות נוספות מהתזונה בתקופה הזאת או לשרוף אותם עם אקסטרה פעילות? נשמע לי מיותר לקחת חומר בשביל לשרוף עוד קצת קלוריות ותו לא

הקלן בעצם גורם לגוף להיות כל הזמן ב'פעילות' לא הכי טוב ללב ולכן קטוטיפן או מגבלה של 14 ימים וגג 3-4 כדורים כדי לא לשחק משחקים עם הלב
ואחרי שהורדת בקלוריות כמה שאפשר והגוף כבר לא סוחב אבל עדיין רוצה להוציא עוד קצת מיץ אז הקלן נכנס למשבצת שכבר אין קלוריות או כוח לעשות אירובי והקלן סוגר את הפינה
..
בכללי כדאי אם אתה מתכנן לקחת חומרים להשקיע קצת יותר, אתה מסכן את הבריאות שלך אז לפחות תשקיע קצת יותר ככה תוכל לתת תנאים יותר טובים לבריאות שלך וגם להוציא יותר מהחומרים ששילמת עליהם במיטב כספך תוך סיכון הבריאות שלך

דבר אחרון, יש לך הרבה מאוד שאלות. לפניי שאתה דוחף לפה תרופה שמיועדת לחולי אסטמה הייתי ממליץ לך לענות על כל השאלות האלו ורק אחכ לקנות חומרים ממריצים ורק אחריי זה להשתמש בהם, אם בכלל.

בטוח שאתה מדבר עליי? כמעט לא שאלתי פה כלום.

ולא שקלתי לקנות את זה אחי (לפחות לא בשלב הזה), סתם עניין אותי למה הרבה בילדרים עושים את זה אם הם יכולים פשוט להגדיל את הגירעון

בידלר עושה הכל כבר לפי הספר ומגיע התחרות ואז צריך להוציא מהגוף עוד קצת שלא היה אפשר להגיע לשם במצב טבעי או שהיה לוקח הרבה הרבה יותר זמן
בילדרים טבעיים לוקחים קלן חופשי לפני תחרויות כי מה לעשות זה מספק את הסחורה אבל לקחת קלן שאתה לא ספץ עם תזונה כדי לפצות על זה זה קצת בעייתי, כן זה יעשה משהו אבל עדיף להשקיע קצת במה שעובד בתזונה לפני שקופצים לתוספים

בידלר עושה הכל כבר לפי הספר ומגיע התחרות ואז צריך להוציא מהגוף עוד קצת שלא היה אפשר להגיע לשם במצב טבעי או שהיה לוקח הרבה הרבה יותר זמן
בילדרים טבעיים לוקחים קלן חופשי לפני תחרויות כי מה לעשות זה מספק את הסחורה אבל לקחת קלן שאתה לא ספץ עם תזונה כדי לפצות על זה זה קצת בעייתי, כן זה יעשה משהו אבל עדיף להשקיע קצת במה שעובד בתזונה לפני שקופצים לתוספים

ברור לי אחי, ללכת לכיוון של קלן כשאתה לא בישורת האחרונה של החיטוב זה פשוט טיפשי. אבל נניח ואתה מנסה להגיע לאחוז שומן חד ספרתי ומתקשה לקראת הסוף אבל עדיין יש לך מקום להורדת קלוריות/כוח להגביר אירובי, אין יתרון כלשהו לקלן על פני הדרך הרגילה? (כשאין לך מגבלת זמן של תחרות וכו׳)

אין יתרון כלשהו לקלן
הקלן כן יעשה משהו גם שהתנאים לא אופטימליים, יש סיבה למה יש לחומר הזה שם של 'שורף שומן' אבל אם תחשוב על זה בצורה רציונלית, אתה לוקח חומר ולא מנצל אותו עד הסוף שאתה עושה ככה, כבר עדיף להשקיע את הכסף על 7-10 ק"ג של חזה עוף ולתקוע אותם במהלך ה14 ימים האלה במקום, יעשה יותר אפקט

זה בעיקר מה שרציתי לדעת. כי אם נניח כל מה שהוא עושה זה להוסיף לי עוד 200 קלוריות לגירעון (סתם זרקתי מספר), מה הבעיה פשוט להוריד 200 קלוריות נוספות מהתזונה בתקופה הזאת או לשרוף אותם עם אקסטרה פעילות? נשמע לי מיותר לקחת חומר בשביל לשרוף עוד קצת קלוריות ותו לא

התכוונתי לפותח הפוסט, מצטער זה השעות 😣

זרוק את שניהם לפח ותכנס לגרעון הקלורי.
אם אתה לא בילדר שצריך את זה לpeak week אין לך מה לחרבן לעצמך איברים פנימיים.

תעשה סייקל נורמלי וגרעון קלורי הלב שלך יודה לך.
לגבי הסייקל, יש פה מספיק אנשים מנוסים שיכולים להמליץ.

מסכים.
הגוף שלנו אשכרה מייצר וצריך טסט. בשום שלב הגוף שלך או כל מערכת אחרת בתוכו לא צריכה קלן או תגובה כלשהי שהוא מייצר כתופעת לוואי בהנחה שאתה בריא.

קלן יגרום לך לרדת מעט מהר יותר במשקל וזהו. למה לקחת את זה? כמו שכתבתי פשוט תעשה יותר אירובי ו/או תאכל מעט פחות. נשבע שהתוצאות בשני המקרים יהיו זהים

רומז שקלן יותר מסוכן מטסט?
לא רומז, אומר לך במפורש, חד וחלק, כן.

טסטוסטרון הוא הורמון שקיים ומיוצר לנו בגוף, הגוף יודע בדיוק מה לעשות איתו, לאן לשלוח אותו וכיצד להיפטר מכמות עודפת.(מן הסתם סייקל נורמלי אני מדבר ולא עכשיו 2 גרם בשבוע לשנה רצוף)

הוא לא רק החומר בסיס לבניית שריר, זה עוד זניח, יש לו מטרות ושימושים נוירולוגים , מערכתיים כוללים.

קלן ? יעשה לגוף שלך רק רע, אל תחפש קיצורי דרך, תכנס לגרעון קלורי ותעשה חיטוב כמו אדם נורמלי.

T3 משהו שהייתי נמנע ממנו באופן אישי, יכול לפגוע במסת השריר.
קלן אתה יכול מעל שבועיים עם קטוטיפן. היה פה בחור בפורום שנראה מדהים שהיה מריץ גם 6-8 שבועות ללא קטוטיפן.

נכון 200 קלוריות בדיאטה מעבה כלי דם . גורם למראה קשיח ויבש . אתה יודע למי תספר את הסיפורים האלה .
לא רומז, אומר לך במפורש, חד וחלק, כן.

טסטוסטרון הוא הורמון שקיים ומיוצר לנו בגוף, הגוף יודע בדיוק מה לעשות איתו, לאן לשלוח אותו וכיצד להיפטר מכמות עודפת.(מן הסתם סייקל נורמלי אני מדבר ולא עכשיו 2 גרם בשבוע לשנה רצוף)

הוא לא רק החומר בסיס לבניית שריר, זה עוד זניח, יש לו מטרות ושימושים נוירולוגים , מערכתיים כוללים.

קלן ? יעשה לגוף שלך רק רע, אל תחפש קיצורי דרך, תכנס לגרעון קלורי ותעשה חיטוב כמו אדם נורמלי.

קפאין+אפדרין די לחרטט אנשים שאם הם יעשו עוד קצת אירובי ויעשו גרעון יותר גדול אז הן יראו כמו במגזין כיום אין איידול או מפתח גוף שנראה מליון דולר שלא משתמש בPEDS המראה הזה פשוט unachievable אלה אם כן הוא סתם רוצה להראות טוב לקיץ . אבל ברמת התחרות מה שאתה אומר זה חרטוטי מזריקים.
Dnp .. שמעתי על בנות שלקחו שוואלה לא מפתיע בנות יותר אובססיביות מבנים לגבי מראה וגם יותר נרקיסיסטיות מי שרואה באינסטגרם בנות שנראות כאילו דחפו להם שתלים לתחת ומאמין שזה בלי PEDs או שתלים חי בלה לה לנד .בוא לא נשכח גם תטייץ הסופר מבליט תתחת

נכון 200 קלוריות בדיאטה מעבה כלי דם . גורם למראה קשיח ויבש . אתה יודע למי תספר את הסיפורים האלה .

קפאין+אפדרין די לחרטט אנשים שאם הם יעשו עוד קצת אירובי ויעשו גרעון יותר גדול אז הן יראו כמו במגזין כיום אין איידול או מפתח גוף שנראה מליון דולר שלא משתמש בPEDS המראה הזה פשוט achievable אלה אם כן הוא סתם רוצה להראות טוב לקיץ . אבל ברמת התחרות מה שאתה אומר זה חרטוטי מזריקים.

שמע איציק זו כבר פעם שנייה שאתה קופץ לפוסט וכותב שטויות! הבנאדם רוצה לרדת טיפה במשקל, איפה לכל הרוחות הוא כתב על גוף של מגזין או תחרות?
האם קלן יעזור לרדת במשקל? כן.
האם זה שווה את זה? לא.

איזה בנאדם מתיש אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית