הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה היתרונות בנעל ליפטינג?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
שנים אני מתאמן יחף, השאלה אם יש התרונות על נעלי שטוחה או נעל יחפה, האם יכול לבוא לידי ביטוי בעיקר בפרס או בנץ גם כן?

לעולם לא נגעתי והתחלתי להתעניין

אין יתרון, בסך הכל מאפשר לך להגיע לרמת dorsiflexion יותר גדולה.

אם זה גורם מגביל זה יכול לעזור, אם לא זה לא ממש ישנה לך את מכניקת הסקואט אלא אם תנסה לשנוץ אותה באופן מכוון

לגבי פרס, לא שידוע לי, לגבי בנץ, העדפה אישית.

נערך לאחרונה:
אם היה לי שקל כל פעם ששאלת את השאלה הזאת...

בסקוואט זה מערב יותר קוואדס, דורש יותר עומק כדי לשבור מקביל, ומאפשר לך להיות זקוף יותר בסקוואט (אם זה מה שאתה רוצה, כמו בוויטליפטינג).

בבנץ' זה מאפשר לך להצמיד עקב גם כשהעקב עדיין יחסית גבוה בזכות העקב (במקרה והפדרציה דורשת). אבל רוב הנעליים האלו מחליקות, ולכן הם פחות מומלצות.

בפרס, לא רואה שום יתרון.

• פותח/ת השרשור
אם היה לי שקל כל פעם ששאלת את השאלה הזאת...

בסקוואט זה מערב יותר קוואדס, דורש יותר עומק כדי לשבור מקביל, ומאפשר לך להיות זקוף יותר בסקוואט (אם זה מה שאתה רוצה, כמו בוויטליפטינג).

בבנץ' זה מאפשר לך להצמיד עקב גם כשהעקב עדיין יחסית גבוה בזכות העקב (במקרה והפדרציה דורשת). אבל רוב הנעליים האלו מחליקות, ולכן הם פחות מומלצות.

בפרס, לא רואה שום יתרון.

חח איך אתה זוכר?
אני לא זוכר ששאלתי את זה לעולם בעצמי

חח איך אתה זוכר?
אני לא זוכר ששאלתי את זה לעולם בעצמי
מצטער, התבלבלתי בינך למישהו אחר.

אני בבנץ' מעדיף נעלי ריצה רגילות כי הם יציבות ולא מחליקות. אבל לדעתי זה לא קריטי, אפשר עם כל נעל שלא מחליקה.

בפרס, לא הרגשתי בכלל הבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית