עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעת פחות או יותר איפה אני עומד, הבנתי שמעל 20 אחוז שומן אין טעם לעשות מסהלפני שמישהו יגלה לך את המספר הסודי
מה תעשה עם המידע הזה? איך לדעת באיזה אחוז שומן אתה יעזור לך?
אפשר לגדל מסת שריר על תפריט תזונה נייטרלי? זה לא פשוט לשמר את המצב הקיים?לפי מה שאני מניח שאתה מעוניין בו, גבוה מידי למסה. תהיה על נייטראלי או חיטוב
אם תעבוד נכון ותתחזק הרבה, למה לא. מתאמן מתחיל, אחרי הכול.לדעת פחות או יותר איפה אני עומד, הבנתי שמעל 20 אחוז שומן אין טעם לעשות מסה
אפשר לגדל מסת שריר על תפריט תזונה נייטרלי? זה לא פשוט לשמר את המצב הקיים?
על טעם וריח..הבנתי שמעל 20 אחוז שומן אין טעם לעשות מסה
לדעתך מסה נקייה באחוז השומן הזה תפגע בחיטוב שיבוא אחרי זה? מבחינת אובדן שריר כי הוא יהיה יותר ארוך.אם תעבוד נכון ותתחזק הרבה, למה לא. מתאמן מתחיל, אחרי הכול.
על טעם וריח..
זו העדפה אישית, מה שנראה לך.
תקשיב ככה: תסתכל במראה בלי חולצה ותחשוב מה אתה מעדיף:לדעתך מסה נקייה באחוז השומן הזה תפגע בחיטוב שיבוא אחרי זה? מבחינת אובדן שריר כי הוא יהיה יותר ארוך.
תעלה לאט אם בכלל, תרד כמו שצריך, יהיה בסדר.לדעתך מסה נקייה באחוז השומן הזה תפגע בחיטוב שיבוא אחרי זה? מבחינת אובדן שריר כי הוא יהיה יותר ארוך.
שטויות.לדעת פחות או יותר איפה אני עומד, הבנתי שמעל 20 אחוז שומן אין טעם לעשות מסה