הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון אחרי חיסון

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
עשיתי היום חיסון וכואבת לי הכתף קצת, בעיקר כשאני מפעיל אותה
ויתרתי היום על האימון כי בכל מקרה אני עושה 3 אימונים בשבוע אז פשוט דחיתי כל אימון ביום, הבעיה שזה עובד רק פעם אחת בשבוע ולא בא לי לפספס אימון כי הייתה לי תקופה שלא יכלתי להתאמן וסופסוף יש לי רצף טוב של אימונים
אם הכתף עדיין תכאב ותהיה חלשה קצת זה נוראי להתאמן? ברור שזה לא אידיאלי אבל זה קריטי? מישהו פה התאמן עם כאבי חיסון?
באימון יש לי מתח, מקבילים ושכיבות סמיכה אם זה משנה
תודה

אם הכתף עדיין תכאב ותהיה חלשה קצת זה נוראי להתאמן? ברור שזה לא אידיאלי אבל זה קריטי? מישהו פה התאמן עם כאבי חיסון?
תלוי בך בעיקר

בחיסון הראשון התאמנתי במכון,בשני הלכתי לBJJ
ולא הרגשתי תופעות או את הזריקה בכלל
אבל זה רק אני (מוזר שכמוני)

• פותח/ת השרשור
תלוי בך בעיקר

בחיסון הראשון התאמנתי במכון,בשני הלכתי לBJJ
ולא הרגשתי תופעות או את הזריקה בכלל
אבל זה רק אני (מוזר שכמוני)
גם אני. רק עכשיו בשלישי אני מרגיש כאב בכתף בקודמים לא הרגשתי כלום כמוך

גם אני. רק עכשיו בשלישי אני מרגיש כאב בכתף בקודמים לא הרגשתי כלום כמוך
האמת ששמעתי שהשלישי גדוש בתופעות

לבנתיים לא חייבו אותי והתו ירוק שלי בחוקף
אז לא רואה צורך להכניס את זה לגוף

עשיתי אימון ביום של החיסון השלישי בערב למרות הכאב במקום של הזריקה, היה סקוואט, פרס, מקבילים וחתירה באימון והכל היה בסדר.

עשיתי אימון שעות ספורות אחרי החיסון השלישי לא הייתה בעיה עם זה.
מה שכן הלימפה שלי קצת כואבת כרגע אז אני בהפסקה. סביר להניח שאחרי יום יהיו לך תופעות לוואי לא נעימות, אני אישית מכיר כאלה שחוו הקאות שינה לא סדירה כאבי ראש.
אם רק הכתף כואבת בקטנה.

אני התאמנתי אחרי 2 החיסונים(ואפילו שיפרתי את הPR ב5 קילו ב2 האימונים, אולי זה באמת היה טסט׳)
כל עוד אתה מרגיש טוב אתה יכול ללכת להתאמן ופשוט לעבוד על התרגילים שלא כואבים לך,מקסימום תספיד אימון אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית