הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפחד לקחת קריאטין בגלל התקרחות

Idobzoki

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
מה אומרים מפחד לקחת מכיוון שיש לי מפרצים ואני רק בן 20 מצד שני משקיע תנשמה במכון ושמעתי שעוזר להרבה אנשים
לקחת למרות הפחד?

אם יש לך נטייה גנטית וזה כבר התחיל הייתי מוותר, ה׳סיכון׳ כביכול לא שווה את הרווח המזערי שזה יכול לתת לך

• פותח/ת השרשור
אם יש לך נטייה גנטית וזה כבר התחיל הייתי מוותר, ה׳סיכון׳ כביכול לא שווה את הרווח המזערי שזה יכול לתת לך
יש כאלה שטוענים שזה הם עלו המשקלים נשמע כמו תוסף מבטיח הבעיה שהשיער שלי חשוב יותר בתכלס
אומרים שזה תוסף שעוזר לעלות המשקלים

לפי ההגיון המצחיק הזה עדיף שלא תתאמן בכלל - הרי אימון מעלה את רמת הטסט ואת הDHT.

אם יש לך נטייה גנטית להקרחה אתה מוזמן לקחת פרופסיה 3 פעמים בשבוע. מנסיון של 10 שנים - עובד מעולה.

לפי ההגיון המצחיק הזה עדיף שלא תתאמן בכלל - הרי אימון מעלה את רמת הטסט ואת הDHT.

אם יש לך נטייה גנטית להקרחה אתה מוזמן לקחת פרופסיה 3 פעמים בשבוע. מנסיון של 10 שנים - עובד מעולה.

כמה מיתוסים לאמן רגליים לא מעלה ''הורמונים''
להתאמן בכללי לא מעלה את רמות הטסט ואת רמות הDHT.
מרמות הננומול בדם התקינות שזה מ8 עד 26 ננומול אין שום אפקט\הבדל משמעותי או בכלל ויזואלי. בין מתאמנים.
יכול להיות שיש לך מישהו במכון עם טסט 16 ננומול ולך יהיה 36 ננומול והוא יראה יותר טוב ממך. אין שום הבדל כל עוד זה בטווח הנורמה ואני חוזר על זה שנית אין שום הבדל בין מתאמנים שהטסטוסטרון נמצא בטווח הנורמה.
מחזק את מה שאמרת אבל הקרחה היא לא משהו שניתן לצפות לחזות עקב שימוש בתוסף או סטרואיד . או שכן או שלא. אף אחד פה לא רופא ואף אחד כאן לא מגדת עתידות.

צפות לחזות עקב שימוש בתוסף או סטרואיד
איך לעזאזל הגעת לטענה הזאת?
אם למישהו יש נטייה להתקרחות במשפחה אז אם הוא ייגע למשל בטסט במינונים גבוהים יחסית אז הוא כנראה יאבד שיער.

לא נורא DHT יעשה לו אחלה זקן.
בנוגע לקריאטין אם אתה לא צמחוני בספק ותרגיש שינוי כלשהו בדרך כלל אומרים שזה שינוי של 3-5%

בצע חיפוש בפורום לגבי קריאטין, כנ"ל לגבי חיפוש בפורום מחקרים.
חוץ ממחקר בודד (שלא בדק הקרחה באופן ישיר) שכולם אוהבים לגזור ממנו מסקנות ספקולטיביות - אין ראיות בנושא.
אתה מאוד מפחד? אל תיקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית