הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר The Quest for a Stronger Overhead Press

• פותח/ת השרשור
הוא בעד חלב 😣
רק אם אתה רוצה לעלות במשקל 😣😣

---------- התגובה התווספה ב 13:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:38 ----------

אני עדיין מחכה לרפרנס 5 גרם ויטמין סי
אני אלך לפי הגיון עידן.

תן לי רפרנס שלא צריך 5 גרם ויטמין סי ביום. אהא. ניצחתי.

---------- התגובה התווספה ב 13:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:38 ----------

אני אלך לפי הגיון עידן.

ואם אתה לא רוצה לעלות במשקל?
אז הוא נגד חלב?

• פותח/ת השרשור
הוא אומר שאם אתה ספורטאי והגעת לשאיפות שלך מבחינת משקל גוף, יספיק לך גרם פחמימה על כל קילו משקל גוף ליום כדי לתמוך בביצועים ויותר מזה זה מיותר. אפשר חלב במסגרת הזו.

הוא אומר שאם אתה ספורטאי והגעת לשאיפות שלך מבחינת משקל גוף, יספיק לך גרם פחמימה על כל קילו משקל גוף ליום ויותר מזה זה מיותר. אפשר חלב במסגרת הזו.

מיותר מבחינת תועלת או מבחינת נזק?
מה היתרון של בן אדם שלא רוצה לעלות במשקל לצרוך 400 גרם חלבון?

• פותח/ת השרשור
זה לא ייתן לך כלום מבחינה ביצועית וזה לא הדבר הכי בריא בעולם. שוב פעם לאנשים שלא מתכננים עלייה רצינית במשקל. מי אמר שתגיע ל400 גרם חלבון ביום? זה לא עד כדי כך פשוט. אבל בעיקרון יש לחלבון תגובת אינסולין לא רעה בכלל רק בלי העלייה של הסוכר בדם. תוסיף לזה את העובדה שגליקוגן נשאר יחסית מרוקן עם זה שהרגישות לאינסולין יותר גבוהה ויהיו לך ברוב המקרים תגובה גופנית יותר "רצוייה" לאימון גופני מאשר תזונה עתירת פחמימה. בהנחה ואנחנו מדברים על אותה כמות אוכל

זה לא ייתן לך כלום מבחינה ביצועית וזה לא הדבר הכי בריא בעולם. שוב פעם לאנשים שלא מתכננים עלייה רצינית במשקל. מי אמר שתגיע ל400 גרם חלבון ביום? זה לא עד כדי כך פשוט. אבל בעיקרון יש לחלבון תגובת אינסולין לא רעה בכלל רק בלי העלייה של הסוכר בדם. תוסיף לזה את העובדה שגליקוגן נשאר יחסית מרוקן עם זה שהרגישות לאינסולין יותר גבוהה ויהיו לך ברוב המקרים תגובה גופנית יותר "רצוייה" לאימון גופני מאשר תזונה עתירת פחמימה. בהנחה ואנחנו מדברים על אותה כמות אוכל

תגובה יותר רצויה?
כלומר שיפור בביצועים, אתה תרוץ יותר מהר? תקפוץ יותר גבוה? ותרים יותר משקל?

• פותח/ת השרשור
לא יודע. יכול להיות. לא כל הדברים שאמרת תלויים רק בתהליכים מטאבוליים. אבל כן, אני מניח שזה נותן לך נקודת פתיחה יותר טובה. בוודאות לא פחותה מכזו שתהיה לך עם "תזונה רגילה"

נערך לאחרונה:
לא יודע. יכול להיות. לא כל הדברים שאמרת תלויים רק בתהליכים מטאבוליים. אבל כן, אני מניח שזה נותן לך נקודת פתיחה יותר טובה

מעולה, אם זה נכון, אתה יכול להיות איש מאוד מאוד עשיר.
אתה תשפר את הביצועים של כמעט כל האתלטים שחיים על תזונה שמגבילה אותם.

אני אלך לפי הגיון עידן.

יש משהו בדיונים של הרביעה הזאת שפשוט שובה לב 😃

• פותח/ת השרשור
מעולה, אם זה נכון, אתה יכול להיות איש מאוד מאוד עשיר.
אתה תשפר את הביצועים של כמעט כל האתלטים שחיים על תזונה שמגבילה אותם.
ריפ לא עשיר וSS היא תכנית יותר טובה מAB פיצולים. האירוניה היא שהעובדה שהוא לא עשיר כמו שהוא אמור להיות, זה בגלל אנשים עם הגיון דומה לשלך, שטוענים שהם לא ראו מספיק סוסים שעושים SS אז כנראה זה לא משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית