תהיות לפני חיטוב

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
מתאמן כ 8 חודשים במסה
גןבה 183
משקל התחלתי כ75-80
משקל כעת קרוב ל 100

עוד לפני שהתחלתי לצבור מסה היתה לי בעיה של שומן ונפיחות בטנית. מן הסתם כיום יש יותר. לפני המסה הייתי שחיף עם כרס.. כיום צברתי מעט מסת שריר (לא יודע כמה) ומן הסתם גם הבטן עלתה.

ירידה נכונה בחיטוב לפי מה שהבנתי היא חצי קילו בשבןע שהם 2 קילו בחודש.

משקל מטרה לגובה שלי אני מאמין סביב 85 שזה בערך הגובה שלי.

מה שאומר להוריד 15 קילו שזה 7 חודשי חיטוב.

רציתי לשאול אם זה נכון פחות או יותר, כי נשמע לי שחיטוב זו תקופה מאוד קשה פיזית ומנטלית שתשפיע עלי גם מבחינת מצברוח ותפקוד כללי, וחצי שנה של זה נשמע לי המון

בחיטוב אתה צריך לכוון לירידה של אחוז אחד מהמשקל שלך בשבוע.
לא משנה כמה זמן ייקח החיטוב פשוט תדאג לאכול מאכלים עם דחיסות קלוריות נמוכה שתהיה שבע וכמובן לאכול אוכל טעים. ממליץ להוסיף אירובי בישביל שתוכל לאכול עוד אוכל ותוכל להיות יותר שבע + אירובי תמיד עוזר לזרז תהליכים בחיטוב.
זה תהליך מייגע אבל אם תעשה את הדברים האלה זה יקל עלייך ותוכל להחזיק מעמד. אם צריך תוסיף גם ארוחת צ'יט פעם בשבוע לעזור בפן המנטלי להמשיך

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אתה צריך לכוון לירידה של אחוז אחד מהמשקל שלך בשבוע.
לא משנה כמה זמן ייקח החיטוב פשוט תדאג לאכול מאכלים עם דחיסות קלוריות נמוכה שתהיה שבע וכמובן לאכול אוכל טעים. ממליץ להוסיף אירובי בישביל שתוכל לאכול עוד אוכל ותוכל להיות יותר שבע + אירובי תמיד עוזר לזרז תהליכים בחיטוב.
זה תהליך מייגע אבל אם תעשה את הדברים האלה זה יקל עלייך ותוכל להחזיק מעמד. אם צריך תוסיף גם ארוחת צ'יט פעם בשבוע לעזור בפן המנטלי להמשיך

אני חשבתי אחרת. לא עדיף לאכול אוכל לא ממש טעים, כדי לאכול פחות?

ואיפה יש רשימה של מאכלים עם דחיסות קלורית נמוכה? בתפריטים לחיטוב באתר קילוגרם?

גם חשבתי שאירובי זה "טריקי" כי זה שורף קלוריות אבל מאידך מגביר תיאבון..

צ'יט זה ארוחה ממש של העמסה כמו למשל ארוחה במסעדה בחוץ, או יותר כמו חטיף?

אני חשבתי אחרת. לא עדיף לאכול אוכל לא ממש טעים, כדי לאכול פחות?

ואיפה יש רשימה של מאכלים עם דחיסות קלורית נמוכה? בתפריטים לחיטוב באתר קילוגרם?

גם חשבתי שאירובי זה "טריקי" כי זה שורף קלוריות אבל מאידך מגביר תיאבון..

צ'יט זה ארוחה ממש של העמסה כמו למשל ארוחה במסעדה בחוץ, או יותר כמו חטיף?
תאכל אוכל לא טעים = תסבול. אתה צריך לאכול בישביל להיות שבע, נכון שהקלוריות שאתה צריך להכניס נמוך יותר ממה שהיית במסה אבל הכל בסדר.
תבדוק באינטרנט או פשוט תוריד myfitnesspal (יש תפוח אדמה, כך המאכלים המלאים בחלבון כולל אבקת חלבון דחיסות קלוריות נמוכה ולא זוכר מה עוד האמתי חח)
אירובי זה חשוב מאוד בחיטוב
צ'יט זה מה שאתה רוצה שיהיה. אם אתה רוצה פיצה ? לך על זה. אתה רוצה צ'יזבורגר עם צ'יפס ? לך על זה !
צ'יט מיל זה כל מה שאתה רוצה לאכול אבל בארוחה אחת, זה פשוט עוזר מנטלית ופסיכולוגית לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית