תקוע בתקופת מסה - מה לא בסדר?

!Itzik1

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום,
בן 29, גובה 1.89 משקל 91
אני מתאמן בערך שלושה חודשיים. בהתחלה ראיתי עליה במסת השריר אבל באיזשהו שלב זה נעצר, אני לא רואה שינוי. ואני לא מצליח לעלות במשקלים כבר תקופה ארוכה מעל חודש.

אני מנסה להבין ביני לבין עצמי, מה לא בסדר..
אני שומר על מאזן שלילי קטן, כי עדיין יש לי קצת בטן, אבל אוכל חלבון ביחס של 2.2 גרם לקילו.
מה דעתכם. תודה

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה - האם אתה בסדר מבחינתך המראה שלך של האחוז שומן? אם כן אז תעשה מסה, יש לך בפורטל ומספיק תגובות כאן בפורום כי לעשות מסה בצורה נכונה.
אם אתה לא בסדר עם האחוז שומן שאתה נמצא בו כרגע? תעשה חיטוב בצורה נכונה, יש מספיק תגובות כאן בפורום או בפורטל.
בגדול - גירעון 500 קל', חלבון 1.6-2.2 גרם פר ק"ג משקל גוף, שומן תלוי מה אתה רוצה אבל מינימום לפחות שיהיה 40, פחמימה תלוי בכמות שומן שאתה מעוניין.
אירובי חשוב בישביל לזרז תהליכים וזמן...

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עןשה כרגע ולא רואה התקדמות ולא מצליח לעלות במשקלי עבודה.
והדילמה שלי היא אם לעבור למסה למרות שיש לי אחוז שומן די גבוה 18-20%

כי אני מרגיש שאני עומד במקום. מתאמץ בחד"כ רק בשביל לשמר את מה שכבר יש לי..

אם אין לך התקדמות במשקלי עבודה זה בגלל שהתוכנית אימונים שלך לא טובה וזה מונע ממך להתקדם. יש חבר'ה כאן שיותר מבינים ממני בדברים האלו תחכה שהם יענו.
אין סיבה שתעבור למסה באחוז שומן כזה גבוהה
אם התחלת להתאמן אפילו תהיה בגירעון קל או תישאר על נייטרלי, כמתאמן מתחיל יש לך את האפשרות גם לעלות במסת שריר וגם להתחטב.
אם אתה לא רואה התקדמות מבחינת החיטוב אז כנראה שאתה לא באמת בגירעון קלורי.
אתה לא יורד במשקל? אתה לא בגירעון.
אתה יורד במשקל? אתה בגירעון מזל טוב

אם אתה לא מצליח להתקדם באימונים אחרי חודשיים הבעיה היא בתוכנית אימונים, לא במאזן.
תחפש בפורום, יש פה עשרות נושאים ישנים על איך לבנות תוכנית למתחילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית